Attachments
آخرین ویرایش:
احتمالا باید رجین ۲ امارات بگیری زبان عربی بخواییه شخصی درباره اینکه گزارشگر عربی روی نسخه آیکون استور آمریکا وجود داره سوال کرده...
این جواب یکی از مسئولان
The languages that the game are available in are locked to where you buy the game. It is not possible to get Arabic commentary in the US version of the game.
کسی معنی میکنه چی گفته.
اینو پی ای اس دو ساله داره خیلی قابلیت خوبیهحرکت جالبی که امسال اضافه شده اینه که وقتی بازیکنی از گوشه میاد میخواد با شوت فنی بندازه گوشه دروازه میتونید RS رو بزنید تا دروازبان متمایل به گوش وایسته و در نتیجه شانس بهتری برای گرفتن توپ داره!
بله من باور میکنماینو پی ای اس دو ساله داره خیلی قابلیت خوبیه
مثل اینکه درسته.بعضی سایتا دیتایه بازی رو واسه دانلود گذاشتن نسخه پی سی اوکیه؟
چرا واسه pc تاپیکی نیستدوستان pc باز خداروشکر مث اینکه دیتای بازی رو سایتا قرار گرفت میتونین دانلود کنین پیشنهادم اینه اول از سایتایی میخواین دانلود کنین تست دانلود کنین هر کدوم سرعتش بیستر بود از اون بگیرید
تو دیتا سنتر شاتل لند موجود هست دوست منلینک دیتای ریجن یک نبود ... ؟
متاسفانه من هیچوقت fut بازی نکردم من هرسال فقط وقتم میزارم رو سیزن و فرندلی آنلاین گیم پلی fut حتمی امسال هم مقداری تفاوت داره با بقیه بخشهابله من باور میکنم
......................................................................................
@navid_x360
چند دست fut زدی؟ به نظرت میشه بلاخره 3دفاعه بازی کرد؟ مثل ترکیب چلسی که وینگ بک بزاریم؟
چون گفتی به بازیکنا میگی نرن جلو دیگه درست سر پستشون بازی میکنن
گلر ها ضعیفتر شدن نسبت به 17 توش شک ندارم ولی بازم بزاری تک به تک بشن راحتر گلش میکنن فقط تمرکز باید بزاری رو دفاع که بازیکن حریف تک به تک نشه من بیشتر حس میکنم بازی اصلی تو دفاع بهتر از دمو شده نه اینکه ساده تر بشه یزره حس میکنم بهتر میتونی کنترلشون کنید ولی دروازبانارو حقیقتش نمیتونم بگم بهتر شدن چون من بیشتر گلایی که خوردم طرف تک به تک شد باهام@navid_x360
داداش گلرها بهتر از دمو شدن؟ تو دمو یه سری جاها شوت میکردی شیرجه درجا میزد !
یعنی عکس العمل خاصی انجام نمیداد گاهی وقتا و مینشستن زمین!
----------------
از دوستان کسی گیم پلی جدید تو یو*تیو*ب پیدا کرد بده ما هم ببینیم! تشکر
مصطفی جان یکیش که با l1یکی دیگه با r1 اولی زمینی میفرسته دومی هوایی کاتدار و جالبیش اینکه با این روش تنها تو محوته حریف کاربرد نداره راحت میتونی برایه تغییر جهت بازی استفاده کنی چیزی مثله l1 مثلث عمل میکنه با این تفاوت که l1 مثلث توپو جلو میندازه ولی این سانترا جهت بازیو به چپ یا راست راحتر عوض میکننسانترهاي جديد رو كسي بلده؟
همین هزینه لایسنس و سرور کل منابع رو میگیره ازشون مشخصه نمیتونن رو فیس ها کار کننکاری که EA داره میکنه یه توهینه به گیمرها ، کلا ۱۰ تا تیم خفن تو اروپا هست خب حداقل چهره اینا رو آپدیت کنید ، پس یکسال چکار میکنید ؟؟؟ فقط اسلایدر و ۲ تا انیمیشن و با تنظیمات نور ور میرن , امیدوارم متا زیر ۸۰ بیاد که اینا یه تکونی به خودشون بدن ، اینجوری بخواد پیش بره تا نسل نه و ده هم داستان همینه