FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
:( قسمت پایین چمن نزدیک ب تماشاگرا همچنان تاریکه. دوست عزیزی که بازی رو داری بی زحمت تنظیمات دوربین رو تغییر بده، کاستومایز کن، height دوربین رو ببر بالا ببین بهتر نمیشه؟؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: navid_x360
متاسفانه بازیکناهم فیساشون مثل نسخه دمو بود
عکس از نور بازی در شب سنتیاگو ، فیسه کاسیمیرو و سوله رو میزارم که تغییر نکردن فیساشون
دستت درد نکنه داداش
نور پردازی خوب شده انصافا ولی عجیبه که بازهم یه سری فیس ها رو آپدیت نکردن این گشادا!!!~X(
پ.ن
پس اون عکس راموس هم که بچه ها گذاشته بودن تو تاپیک فیک بوده...8-|
اگه وقتشو داشتی داداش یه عکس از نیمار و مسی و سوارز و دمبله هم بذار برامون
ممنون

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه داداش
نور پردازی خوب شده انصافا ولی عجیبه که بازهم یه سری فیس ها رو آپدیت نکردن این گشادا!!!~X(
پ.ن
پس اون عکس راموس هم که بچه ها گذاشته بودن تو تاپیک فیک بوده...8-|
اگه وقتشو داشتی داداش یه عکس از نیمار و مسی و سوارز و دمبله هم بذار برامون
ممنون
خواهش میکنم یه چندتا عکس گرفتم دمبله رم متاسفانه درست نکردن فقط عکسه سوارز یادم رفت بگیرم ولی فیسش درست بود مشکلی نداشت
:( قسمت پایین چمن نزدیک ب تماشاگرا همچنان تاریکه. دوست عزیزی که بازی رو داری بی زحمت تنظیمات دوربین رو تغییر بده، کاستومایز کن، height دوربین رو ببر بالا ببین بهتر نمیشه؟؟

یه عکسه دیگه گرفتم دوسته عزیز تمام زمین روشنه نمیگم پرفکت شده ولی به نظرم بهتر شده زمین بازی تو شب لاقل تمام زمین روشنه!
با آپدیت هم امتحان کردین؟
بله دوسته عزیز این عکسا بعد آپدیت 1 گیگی بازیه

Attachments

• image (5).png
    image (5).png
    1.3 MB · مشاهده: 85
  • image (6).png
    image (6).png
    1.4 MB · مشاهده: 79
  • image (4).png
    image (4).png
    1.4 MB · مشاهده: 79
  • image.png
    image.png
    1.4 MB · مشاهده: 77
خواهش میکنم یه چندتا عکس گرفتم دمبله رم متاسفانه درست نکردن فقط عکسه سوارز یادم رفت بگیرم ولی فیسش درست بود مشکلی نداشت

یه عکسه دیگه گرفتم دوسته عزیز تمام زمین روشنه نمیگم پرفکت شده ولی به نظرم بهتر شده زمین بازی تو شب لاقل تمام زمین روشنه!

بله دوسته عزیز این عکسا بعد آپدیت 1 گیگی بازیه
نور پردازی واقعا بهتر شده. چهره مسی و نیمار هم خوبه. جای ما رو هم خالی کن :)

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

واقعا عجب بی عرضه ای هستن فیس دمبله و کاسمیرو و آسنسیو و کواچیچ و چندتا از بازیکنان اتلتیکو و بایرن هم نساختن :-& EA کلا **د امسال :-& حالا باز یه عده بیان فن بازی در بیارن واسه ما :| :|

• Like
Reactions: Adroit
واقعااااااا افتضاح در افتضاح... متاسفم واسشون. چه قدر مگه وقت میبرده براشون که اینارو درست کنن؟! یکی از پرسر و صداترین نقل و انتقالات این فصل دمبله بوده بی شک... آسنسیو با اون درخشش، کاسمیرو هم که فیکسه تازه پارتنر شیپ هم هست رئال... دوستانی که میگن چهره مهم نیس خیلی هم مهمه. شماهارو نمیدونم ولی من کریر هم بازی میکنم و بازیکنی که چهره ش فیک باشه دستو دلم نمیره بخرمش سال پیش عاشق خریدن کاراسکو بودم ولی قیافه شو نساخته بودن. اوبلااک... یکی از بهترین دروازبان های الان که همه سر و دست میشکنن رو هم نساختن. بماند که اینایی هم که ساختن مزخرفه. مسی که قیافه ش دست نخورده از فیفا 16.هی رنگ ریش و پشمشو عوض میکنن. با توجه به تغییر چهره نیمار از دمو و بتا تا نسخه اصلی دیگه بعید میدونم ب چهره ها دستی بزنن... نور هم که من از عکسای شما دیدم فرقی با دمو نداشته... متاسفانه باز با ی بازی با محتوای تکراری طرفیم امسالم
معنای پارتنر شیپ رو بمن یکی توضیح بده. سانتیاگو که هیچ شباهتی نه چمنش نه نورپردازیش نه شعارهاشون ب واقعیت نداره. خود رئال که 90 درصد چهره ها جز رونالدو ک کاور بازیه تازه تکرارین یا نساختن. فقط دنبال پول مفتن از FUT

واقعااااااا افتضاح در افتضاح... متاسفم واسشون. چه قدر مگه وقت میبرده براشون که اینارو درست کنن؟! یکی از پرسر و صداترین نقل و انتقالات این فصل دمبله بوده بی شک... آسنسیو با اون درخشش، کاسمیرو هم که فیکسه تازه پارتنر شیپ هم هست رئال... دوستانی که میگن چهره مهم نیس خیلی هم مهمه. شماهارو نمیدونم ولی من کریر هم بازی میکنم و بازیکنی که چهره ش فیک باشه دستو دلم نمیره بخرمش سال پیش عاشق خریدن کاراسکو بودم ولی قیافه شو نساخته بودن. اوبلااک... یکی از بهترین دروازبان های الان که همه سر و دست میشکنن رو هم نساختن. بماند که اینایی هم که ساختن مزخرفه. مسی که قیافه ش دست نخورده از فیفا 16.هی رنگ ریش و پشمشو عوض میکنن. با توجه به تغییر چهره نیمار از دمو و بتا تا نسخه اصلی دیگه بعید میدونم ب چهره ها دستی بزنن... نور هم که من از عکسای شما دیدم فرقی با دمو نداشته... متاسفانه باز با ی بازی با محتوای تکراری طرفیم امسالم
معنای پارتنر شیپ رو بمن یکی توضیح بده. سانتیاگو که هیچ شباهتی نه چمنش نه نورپردازیش نه شعارهاشون ب واقعیت نداره. خود رئال که 90 درصد چهره ها جز رونالدو ک کاور بازیه تازه تکرارین یا نساختن. فقط دنبال پول مفتن از FUT
مشتی ادم گشاد ریخته تو این EA

• Like
Reactions: LES BLEUS
جالبه تو فروم شرکت هم هر کی درباره چهره بازیکنا پست میزاره کسی پاسخگو نیست!
طرف میگه گفتید لالیگا لایسنس ولی چهره اتلتیکوییا و بارساییا از فیفا 15 دست نخورده!
به نظرم درباره چهره حق با دوستانه ،نبودن چهره دمبله و کاراسکو و آسنسیو فاجعه اس!

یه شخصی درباره اینکه گزارشگر عربی روی نسخه آیکون استور آمریکا وجود داره سوال کرده...
این جواب یکی از مسئولان
The languages that the game are available in are locked to where you buy the game. It is not possible to get Arabic commentary in the US version of the game.
کسی معنی میکنه چی گفته.

یه شخصی درباره اینکه گزارشگر عربی روی نسخه آیکون استور آمریکا وجود داره سوال کرده...
این جواب یکی از مسئولان
The languages that the game are available in are locked to where you buy the game. It is not possible to get Arabic commentary in the US version of the game.
کسی معنی میکنه چی گفته.
میگه وقتی شما از استور آمریکا خرید کنید . زبان عربی توش نیس(لپ کلام):D

• Like
Reactions: amirroz2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or