FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
ولی انصافا باید 18 بهترازاینا می بود....200ت بیشتر باید بدی ولی تغیراتش نسبت به 17 ، 2زار بیشتر نیست!
فقط اگه مایه دارید بخرید... وَئِلا با همون 17 بسازید تا19 بیاد که مطمئننا مثل بمب میترکونه(البته18 هم پیشرفتایی داشته)

نمیدونم چون منم مثل شما دسترسی ندارم ولی میبینی که امین بالاتر میگه داره.تو نت خوندم که بعضیا دارن.
پارسال هم اولش بسته بود بعد خودش باز شد.بعد دوباره بعد لانچ بازی بسته شد ولی گویا امسال باید تا لانچ صبر کرد.
اره الان بچه ها گفتن تو یوتیوب هم دیدم همینطوره خیلیا بازه واسشون :| چه کاریه خوب اینو بسته برای بعضیا..عجبااا

• Like
Reactions: aminda
ولی انصافا باید 18 بهترازاینا می بود....200ت بیشتر باید بدی ولی تغیراتش نسبت به 17 ، 2زار بیشتر نیست!
فقط اگه مایه دارید بخرید... وَئِلا با همون 17 بسازید تا19 بیاد که مطمئننا مثل بمب میترکونه(البته18 هم پیشرفتایی داشته)
نصف ملت کوچ کردن 18 آلتیمیت خالیه
نصف دیگه هم به زودی میخرن

• Like
Reactions: aminda
برای اریجین اکسس هم این قابلیت هست؟ فکر کنم قاعدتا باید باشه !
شوت ها چی؟ بهتر شده؟
بله هست.
والا تا جایی که من میبینم دروازبانا هنوز مشکل دارن و اکثر توپارو میخورن! هرچند ویدئو هایی که من دیدم دروازبانا اکثرا ریتینگ حدودا 75-78 بودن!
چیزی که من میبینم اگه دفاع درست رو یاد نگیریم تو آلتیمیت هر بازی 3-4 تا رو راحت میخوریم:دی

• Like
Reactions: Siamak61 and aminda
بله هست.
والا تا جایی که من میبینم دروازبانا هنوز مشکل دارن و اکثر توپارو میخورن! هرچند ویدئو هایی که من دیدم دروازبانا اکثرا ریتینگ حدودا 75-78 بودن!
چیزی که من میبینم اگه دفاع درست رو یاد نگیریم تو آلتیمیت هر بازی 3-4 تا رو راحت میخوریم:D
ماکنیسم شوت توی 17 خیلی خوب بود که! چه کرمی داشتن که عوضش کردن؟!!! احتمالا با اعتراض گیمر ها متعادل ترش میکنن
ولی دفاع هم چیزی که تو دمو بود با 17 خیلی فرق داشت! سخت شده نسبت به 17 و عوض شده دفاع کردن

خیلی جالبه مارکتینگ بازی با PS4 و سونی هست ولی شرایط تجربه بازی روی PC و X1 سریعتر فراهمه
خود سونی سر کل کل گفت EA Access نمیخوایم و ... خبرش رو سرچ کنی برای 3-4 سال پیشه! که البته به ضرر ما گیمرا شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or