Attachments
آخرین ویرایش:
عمو جان کمین کرده بودی دمو بیاد بیای ترول بازیتو شروع کنیاجا داره تقدیر کنیم از تیم مویشن کپچرینگ ea و سوپراستار و کاوره بازی
# ساق #میچرخه ولی نمیشکنه # ارتوپدی
View attachment 79306
؟؟؟ خوبی شما؟ چه تیکه ای اینداختم
میگم تو اصلا تو پستهات متلک به pes نندازی نمیشه؟
فقط یه سوال تو دمو چند تا تیم هستند
ایا تمرین هم تو دمو هست؟
امسال میخوام هر طور شده 50 دست به بالا بازی کنم شاید تونستم از فیفا خوشم بیاد
اینجوری ممکنه هر سال از دو تا فوتبال لذت ببرم
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی ولی وقتی کامنت های شما رو میخونم حس میکنم یه مشکلی از طرف شما هستش و خیلی داری گیرهای الکی میدی!
بازی قراره ازش لذت ببری نه اینکه بگردی دنبال یه چیزی و بگی بیا فیفا بدرد نمیخوره چرا چون توی دمو تونستم با کلی گشتن یه صحنه ایراد دار که اصلا مشخص نیست پیدا کنم!
کلا مفهوم گیم زیر سوال بردی شما یه نفری...
عمو جان کمین کرده بودی دمو بیاد بیای ترول بازیتو شروع کنیا
من بعید میدونم اصلا داشته باشی دمو رو شایدم داری به هر حال مهم نیس
اما معلومه انتظار میکشیدی فقط بگن دمو اومد تو شروع کنی به مزه پروندن
گیم پلی ....گیم پلی! فوق العاده شده! نامرد EA به رقیب شانس رقابت نمیده و امسال از قبل هم بهتر شده!؟؟؟ خوبی شما؟ چه تیکه ای اینداختم
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
مخصوصا وقتی تاکیدت فقط رو گیم پلی هستتو كي وان خريدي ما خبر نداريم؟در ایکس وان بین دو نیمه بارسا دانلودش تموم شد
\ پ ن : استور us هم که موجوده
گیم پلی خوب شده تیکه به پسه؟ شما منظور رو بد میگیری! با توجه به دمو گیم پلی فرسنگها از پس جلوتره اما من اونجا منظورم واقعا تیکه اینداختن نبود فقط رشد زیاد فیفا بود که خب وقتی سال پیش بهترین گیم پلی بود امسال هم رشد کرده مشخصه که شانسی به رقیب نمیدهگیم پلی ....گیم پلی! فوق العاده شده! نامرد EA به رقیب شانس رقابت نمیده و امسال از قبل هم بهتر شده!
بحث و ادامه ندیممخصوصا وقتی تاکیدت فقط رو گیم پلی هست
جواب سوالهامو بده میخوام دانلود کنم اگر تمرین داشته باشه
بازی که بهتر شده ولی اگه مثل ما خیلی هیجان بازی کردن نداری بزار بازی اصلی بیاد دیگه حجمتو به باد ندیظاهرا طبق نظرات بازی شخمی شده.
دانلود کنیم یا نکنیم؟! ارزش داره؟