Attachments
آخرین ویرایش:
اره این بخش اینتروداکشن تو هافبک دفاعی واقعا ضعیف بودبه نظر من هافبک دفاعی باید سرعتش بین 65 تا 75 باشه...
و اینطور که بوش میاد به نظرم این قسمت instruction رو میخوان تو بازی لحاظ کنن یا خیلی دقیق اعمال کنن...
چون توی 17 هرچی به بازیکن وظیفه میدادیم که عزیز...برادر...بزرگوار...حاجی...قربونت برم...موقع حمله شما لطف کن بمون...و توی حمله شرکت نکن...بازم تا تیم حمله میکرد اول از همه اون تو محوطه بود و جلو دفاع و وسط زمین خالی میشد و تیم ضد حمله میخورد...
رویس رو هم به نظرم به خاطر فصل داغونش...که به نظرم خیلی از بازیها رو بخاطر مصدومیت نتونست بازی کنه اینجوریش کردن.... هرچند من ریت 88 رویس رو دارم و اصلا ازش راضی نیستم و نبودم و اصلا بازیش نمیدم...چون من توی LW لازمش داشتم که اصلا اونجا خوب بازی نمیکرد...به نظرم اگه CAM میبود پستش به جای LM ...توی ترکیب 41212 و توی پست CAM خیلی خوب بود...
ناینگولان چی شد ؟؟ هنو کارتش نیومده ؟؟
دوستا جریان این web app چیه ؟؟ چه کاربردی داره ؟؟
ورک ریت بازیکنا رو دقت میکنی؟ من با کانته مشکلی ندارم مثلا. همیشه موقع دفاع هست و جمع میکنه به خاطر ورک ریت مدیوم های. از اونور مثلا خدیرا به خاطر ورک ریت High/High با اینستراکشن هم جواب نمیده و زیاد میاد تو حمله.به نظر من هافبک دفاعی باید سرعتش بین 65 تا 75 باشه...
و اینطور که بوش میاد به نظرم این قسمت instruction رو میخوان تو بازی لحاظ کنن یا خیلی دقیق اعمال کنن...
چون توی 17 هرچی به بازیکن وظیفه میدادیم که عزیز...برادر...بزرگوار...حاجی...قربونت برم...موقع حمله شما لطف کن بمون...و توی حمله شرکت نکن...بازم تا تیم حمله میکرد اول از همه اون تو محوطه بود و جلو دفاع و وسط زمین خالی میشد و تیم ضد حمله میخورد...
رویس رو هم به نظرم به خاطر فصل داغونش...که به نظرم خیلی از بازیها رو بخاطر مصدومیت نتونست بازی کنه اینجوریش کردن.... هرچند من ریت 88 رویس رو دارم و اصلا ازش راضی نیستم و نبودم و اصلا بازیش نمیدم...چون من توی LW لازمش داشتم که اصلا اونجا خوب بازی نمیکرد...به نظرم اگه CAM میبود پستش به جای LM ...توی ترکیب 41212 و توی پست CAM خیلی خوب بود...
ناینگولان چی شد ؟؟ هنو کارتش نیومده ؟؟
دوستا جریان این web app چیه ؟؟ چه کاربردی داره ؟؟
آره ورک ریت تاثیرش از instruction بیشتره به نظر من.ورک ریت بازیکنا رو دقت میکنی؟ من با کانته مشکلی ندارم مثلا. همیشه موقع دفاع هست و جمع میکنه به خاطر ورک ریت مدیوم های. از اونور مثلا خدیرا به خاطر ورک ریت High/High با اینستراکشن هم جواب نمیده و زیاد میاد تو حمله.
زیاد رو اورالا حساس نشین من فکر میکنم دلیل این کارشون اینه بازیکنای شناخته شده ترو همیشه بالا میزارن اورالشونو اما به این معنی نیس اونا بهترینن تو بازی
شما کافیه چه تو سیسن چه التیمیت بازیکنای زیر 80 رو حتی تست کنید..چه بازیکنای سرعتی چه قدرتی و ... میبینید خیلیاشون با اینکه روشون مانور داده نشده به بهترین شکل درشون اوردن
یه نمونه کوچیک بخوام بهتون بگم یه بازیکن هست به اسم fred ..هافبک دفاعی شاختار هست اشتباه نکنم قدرتش 79 بود یا مهاجما مثلا werner قدرت 75 بازیکن Rb Leipzig
اینجور بازیکنا زیادن که هر کاری بخوای میتونی باهاشون بکنی..بازیای زیادی بوده طرف همه رو داشته تونستم با همین بازیکنای معمولی ببرمش ..البته تو این مورد بیشتر سرعتیا تو چشمن ولی واقعا امسال خیلی بهتر بود این وضع که میشد حتی با بازیکنای سرعت پایین خوب بازی کرد تو هر پستی...بخصوص هافبکا و مهاجم نوک ..یعنی کاملا اگه وارد میبودی از یه بازیکن سرعتی هم واست بهتر کار میکردن
اینا پارسال یه مقدار سرعت رو تاثیرشو کم کردن
به نظرم امسال هم یه ذره دیگه کم ترش کنن
اینطوری خیلی بازیکنای سرعت پایین هم میشه استفاده کرد
من خودم همیشه بازیکنای سرعتی جمع میکنم اما یه بار یکی واقعا منو اذیت کرد با این سلیمانی بازیکن لستر..2/3 تا زد بهم راحت..سرعتشم زیر 80 باشه فک کنم..در کل به نظرم این اورالا همه الکیه..خدایی خودتون تک تک بازیکنارو تست کنید متوجه میشید
البته حوصله میخواد و علاقه اما خودم به شخصه یکی دوساله چه التیمیت چه سیسن تیمای ضعیف جمع میکنم..البته ضعیف به این معنی نیس که واقعا ضعیفن اما از نظر اورال و لیگ واقعا سطح 3.4 هستن در واقع ! ..مثلا فک نکنم ادمای زیادی باشن حاظر باشن تیم شاختار رو ببندن تو التیمیت بازی کنن یا کل بازیکنای پورتو یا بهترینای ترکیهاما واقعا تا یه جاهایی باهاشون رفتم و نتیجه هم گرفتم !!...هر چند با این تیما یه گل بخوری عملا بازنده ای و خیلی سخته تو التیمیت بخصوص فوت چمپیونس که عملا همه دفاعیی بازی میکنن..اما لذت خودشو داره برای کسایی که حال میکنن اینجوریی...
نمیدونم تا حالا اینکارو کردید یا نه ..هر چند از عربا خوشم نمیاد اما بهترین بازیکنای عربستان هم بستم تو التیمیتبا اونا هم یه تعدادیو بردم..واقعا یه ذره برید بازیکنای ناشناس باهاشون بازی کنید متوجه میشید اصلا این اورال یه عدده فقط..خصوصیات فردی هر بازیکن خیلی مهم تره
سوما خوراک سانتره ..این کارتش هم مخصوص 17 نیس که اینطور شده ..حتی تو فیفا 16 یکی از بهترینا بوده همیشه..اینجور بازیکنا خیلی خیلی زیادن ..اما من نمیدونم چرا تو التیمیت همه یه سری بازیکن تکراری دارن..واقعا خسته کنندس به نظرم...خیلی کم دیدم بازیکنای ناشناس استفاده کننددقیقا باهات موافقم....همین احمد موسی...ریتش به نظرم 78 یا 79 بود...باهاش میشد دهن ملت رو سرویس کرد...
رناتو سانچز هم همینطور...
توی تیمای عربستانی هم همین سوما که به پرسپولیس و ایران گل زد...کارت tots رو ببین در حد ابراهیمویچه آمارش... یه عمر الخربین هم داره کارتاش خیلی خوبن...
شما اکانتو که حاوی بازیه پاک کنی اون بازی اجرا نمیشه چون با اون اکانت بازی خریداری شدهدوستان عذر خواهی میکنم اگر پستم آف تاپیکه، چون من قصد دارم این نسخه رو دیجیتالی بخرم میخواستم بدونم بعد از اینکه بازی رو با اکانت خودم دانلود و نصب کردم، بعد اکانت خودمو رو کنسول دوستم لاگین کردم و برای اون هم دانلود و نصب کردم، بعدش میتونم اکانتم رو از رو کنسولش پاک کنم؟و دوستم با اکانت خودش میتونه با من آنلاین بازی کنه؟
نیوزیلند فکر کنم 5شنبه شب و مابقی جمعهدمو کی میاد برا دانلود
دوستان عذر خواهی میکنم اگر پستم آف تاپیکه، چون من قصد دارم این نسخه رو دیجیتالی بخرم میخواستم بدونم بعد از اینکه بازی رو با اکانت خودم دانلود و نصب کردم، بعد اکانت خودمو رو کنسول دوستم لاگین کردم و برای اون هم دانلود و نصب کردم، بعدش میتونم اکانتم رو از رو کنسولش پاک کنم؟و دوستم با اکانت خودش میتونه با من آنلاین بازی کنه؟
اگر بازیو برایه ps4 بخوایددوستان عذر خواهی میکنم اگر پستم آف تاپیکه، چون من قصد دارم این نسخه رو دیجیتالی بخرم میخواستم بدونم بعد از اینکه بازی رو با اکانت خودم دانلود و نصب کردم، بعد اکانت خودمو رو کنسول دوستم لاگین کردم و برای اون هم دانلود و نصب کردم، بعدش میتونم اکانتم رو از رو کنسولش پاک کنم؟و دوستم با اکانت خودش میتونه با من آنلاین بازی کنه؟