FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
اینا اصن فوتبال نگاه میکنن ؟؟؟
دیبالا 88 :// در بهترین حالت 87 خوبه براش
تیاگو هم 87
ولی از همه اینا مسخره تر آسنسیو سرعتش 78 ://// باو خیلی سریعتر از ایناست
تو واقعیت هم وینگر بازی میکنه نه CAM

آسنسیو شوتش هم خیلی کمه...باید حد اقل 85 میزاشتن...

شوت میکنه که دروازبان نمیفهمه از کجا خورده...

• Like
Reactions: ehsas1
هر وقت آی دی طرف یا اسم تیمش یا لباس تیمش رو دیدی که شبیه تیمای عربی بود....تیمت اگه تاپ ترین بازیکنا رو داشت و هیچ کس با هیچ تیمی نمیتونست ببردت بازم وارد بازی نشو و خارج شو....
با عربا به احتمال 90% لگ داری...
من امسال فقط سیزن میزدم نه التیمیت

آسنسیو شوتش هم خیلی کمه...باید حد اقل 85 میزاشتن...

شوت میکنه که دروازبان نمیفهمه از کجا خورده...
لانگ شات و شات پاورش بالاس. كارت عادي اسنسيو تو فيفا ١٧ هم لانگ شات خوبي داشت. اين يكي بالا ٨٥ ميشه احتمالا. به خاطر فينيشينگ و پنالتي و والي امار شوتش اينجوريه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Mohamad_ndr
انصافا همه چی عالیه اسکوربورد لالیگا هم اضافه شده کریرم که هیچی فقط میمونه قضیه فیس ها من پارسال بخاطر فیس ها بازیو فروختم چون همه ی تلنت ها فیس نداشتن امسالم همینجوره تو این ویدئو دیدیم کاراسکو و اوبلاک و سائول و حتی کاسمیرو که تو رئاله که پارتنرشیپه هم فیسشو نساختن

دوستان اطلاعات جدیدی منتشر شده توی فروم الکترونیک آرتز در رابطه با چهره های جدید.
این سه تیم محور اصلی تغییرات چهره در لیگ انگلیس هستن:
نیوکاسل (ری اسکن)
برایتون
هادرسفیلد
----
این تغییرات هم توی تیم های بزرگه:
رئال مادرید (ری اسکن)
اتلتیکو مادرید (ری اسکن)
بایرن مونیخ (ری اسکن)
یوونتوس (ری اسکن)
+ تعداد زیادی چهره جدید و ری اسکن شده در بوندس لیگا و لالیگا(یه جوری دارن فراهم میکنن شرایط رو که تا چند سال آینده این دو لیگ مثل لیگ انگلیس از لایسنس کامل برخورد باشن)
البته این تغییرات در نسخه اصلی هست(اگر نرسه به عنوان دی ال سی اضافه میشه) و نکته دیگش اینه اونایی که چهره شون خوب بود مثل روبن که سال پیش ری اسکن شده بود تغییری نداشته.
امیدوارم روزی برسه یه دستی سر و روی سری A بکشن.:-<

آخرین ویرایش:
جوون بچه هاتون انقدر رئال رو تو سیزن نیارید که یکم تنوع تیمها بره بالا :D
امیدوارم بازی بیشتر تاکتیکی باشه و تاثیر فورمیشن و استراتژی بیشتر نمایان بشه و فاکتور سرعت به حداقل تاثیر پذیری خودش برسه :)
من حاضرم اگه فیلتر داشت فقط تیمای انگلیسی بیارم
ولی نداره یهو میری آرسنال بر میداری میفتی جلو بایرن یا رئال

دوستان اطلاعات جدیدی منتشر شده توی فروم الکترونیک آرتز در رابطه با چهره های جدید.
این سه تیم محور اصلی تغییرات چهره در لیگ انگلیس هستن:
نیوکاسل (ری اسکن)
برایتون
هادرسفیلد
----
این تغییرات هم توی تیم های بزرگه:
رئال مادرید (ری اسکن)
اتلتیکو مادرید (ری اسکن)
بایرن مونیخ (ری اسکن)
یوونتوس (ری اسکن)
+ تعداد زیادی چهره جدید و ری اسکن شده در بوندس لیگا و لالیگا(یه جوری دارن فراهم میکنن شرایط رو که تا چند سال آینده این دو لیگ مثل لیگ انگلیس از لایسنس کامل برخورد باشن)
البته این تغییرات در نسخه اصلی هست(اگر نرسه به عنوان دی ال سی اضافه میشه) و نکته دیگش اینه اونایی که چهره شون خوب بود مثل روبن که سال پیش ری اسکن شده بود تغییری نداشته.
امیدوارم روزی برسه یه دستی سر و روی سری A بکشن.:-<

داداش کجا گفته شده اینا ؟ من سرچ کردم ندیدم همچین مطلبی :think: خدا کنه اینطور باشه الان فقط همین موضوع میتونه گند بزنه به تجربه امسال من شخصا که مثل پارسال خبری از فیس جدید مخصوصا لالیگا و رئال نباشه
منبعو بگو امیدوار بشیم مردیم از استرس و ناامیدی :disappointed:

کونامی در به در دنبال پارتنر کردن دو تیم میلانی هست. و احتمال زیاد سن سیرو هم از دست میره فیفا 19~X(
امیدوارم هر دو شرکت هرچه زودتر به یه نتیجه ایی برسن ، اینجوری دارن فقط همدیگه رو ناقص میکنن شاید همه چی ختم بخیر شد و حضرت 2k ظهور کرد

جوون بچه هاتون انقدر رئال رو تو سیزن نیارید که یکم تنوع تیمها بره بالا :D
امیدوارم بازی بیشتر تاکتیکی باشه و تاثیر فورمیشن و استراتژی بیشتر نمایان بشه و فاکتور سرعت به حداقل تاثیر پذیری خودش برسه :)
عملا تو سیزن زخمی شدم از بس با رئال بازی کردم :|
یه فیلتر بزارن که بتونیم تیم های هر رده ستاره ای رو خودمون انتخاب کنیم عالی میشد، یعنی تو تیم های پنج ستاره باز یه فیلتر بود و لیگ ها رو مشخص میکردیم مثلا.

کونامی در به در دنبال پارتنر کردن دو تیم میلانی هست. و احتمال زیاد سن سیرو هم از دست میره فیفا 19~X(
کونامی چون لایسنس لیگهارو نمیتونه بگیره فقط با این کارها میخواد ضربه بزنه به فیفا بنظرم EA خیلی کم کاری کرده تا همینجا

• Like
Reactions: M@SOUD64

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or