FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
اگر فیفا از نظر این علامه های ایرانی گیم 60 دلار ارزش نداره با این حساب کونامی پس رو باید کنار بازیهای پازلی رایگان تو لایو و پی اس ان مجانی عرضه کنه هر سال این ارکیدبازها میریزن اینجا و ظاهرا هم نگران و منتقد بهترین و پرفروش ترین بازی ورزشی جهان هستن!
داداش من نه فیفا فنم نه پیس فن تعصبی هم رفتار نمیکنم ولی پیشرفت چشمگیری که پیس سال به سال میکنه رو با فیفا مقایسه کن یه لحظه و فقط لاینسس رو ملاک قرار نده

آخرین ویرایش:
اینطوری فیفا دامه بده بر میگرده به همون گذشته تابناکش
الان چی تغییر کرده؟؟
ارزش ۶۰ دلارو داشته باشه!!<
هنوز ۱۰۰ روز به انتشار بازی مونده. ۱۰۰ روز. قرار نیست که همه چیو بگن. فعلا در حد انیمیشن ها و لجند ها خبر دادن.
ارزش ۶۰ دلار داشتن رو هم من اولین باره از دوستان میشنوم به خدا. چه دلیلی داره وقتی برا من ارزش داره، برای یه پس فن هم اینقدر ارزش داشته باشه. ۶۰ دلار بیشتر برای اینکه برا فیفا ترول باشه واسه خود پس تروله. ۶۰ دلار بده بازی ناقص بدن دستت بگن بیفتید دنبال آپشن فایل و این داستانا.
در ضمن وقت و اصراری هم نداریم شما رو قانع کنیم ۶۰ دلار ارزش داره. شما ۶۰ دلارتونو نگه دارید واسه چیزای بهتر خرج کنید ایشالله که ارزشم داشته باشه.

اینطوری فیفا دامه بده بر میگرده به همون گذشته تابناکش
الان چی تغییر کرده؟؟
ارزش ۶۰ دلارو داشته باشه!!<
هنوز ۱۰۰ روز به انتشار بازی مونده. ۱۰۰ روز. قرار نیست که همه چیو بگن. فعلا در حد انیمیشن ها و لجند ها خبر دادن.
ارزش ۶۰ دلار داشتن رو هم من اولین باره از دوستان میشنوم به خدا. چه دلیلی داره وقتی برا من ارزش داره، برای یه پس فن هم اینقدر ارزش داشته باشه. ۶۰ دلار بیشتر برای اینکه برا فیفا ترول باشه واسه خود پس تروله. ۶۰ دلار بده بازی ناقص بدن دستت بگن بیفتید دنبال آپشن فایل و این داستانا.
در ضمن وقت و اصراری هم نداریم شما رو قانع کنیم ۶۰ دلار ارزش داره. شما ۶۰ دلارتونو نگه دارید واسه چیزای بهتر خرج کنید ایشالله که ارزشم داشته باشه.
ببینید شما انگار بحثتون فن بازیه
بنده اینطوری نیستم هر سال خریدم اما تغیرات خیلی جزییه
شاید واسه شما ۶۰ دلار از جب خودت نیست
برای بنده هست وقتی چیزی که تغییر خاصی نداشته نباید خریدش
یک طوری میگین من فن فن انگار شرکتش به اسمتونه
خوب برید بخرید
اینجا فرومه بنده هم نظرمو دادم

مهم ترین تغییرات واسه امسال مربوط به انیمیشن هاست ولی معلومه بازی الان نسبت به نسخه های سال های قبل تو این مقطع ناقص تره واسه همون اطلاعات هم کمتره.
تا فردا هم ۴ آیکان جدید معرفی میشن وای چی میشه رونالدینیو یا زیدان باشن.
جالبه کسایی دارن میگن بازی ۶۰ دلار نمیرزه که ۶۰ دلار میدن با white FC و blue London بازی کنن :)) ۶۰ دلار که هیچی من می‌خوام نسخه ۱۰۰ دلاریشو بگیرم که ۳ روز زودتر بازی رو شروع کنم.
تاپیک پس ۱۸ هم داریم فکر کنم نیازی نیست شعار های پس رو اینجا منتشر کنید.
تیم های دمو هم مشخص شده.
ed0f5864d471da50d1e42bc5f97c9aff.jpg
امیدوارم این قرارداد بارسا با pes باعث نشه فیس مسی رو درست نکنن! یکی از شت ترین چیزای فیفا همین بود امسال. اصلا داغون بود مسیش. رغبت نمیکرد آدم نگاه کنتش شبیه بچه تخسا درستش کرده بودن:|
اصلا انتظار تغییر خاصی نداشته باشید. فیس ها رو هم درست نمیکنن... کوتینیو رو انقدر ملت اعتراض کردن بعد سه چهارسال وسطای امسال درست کردنش یکم. موهاش فر بود هنوز :)) همین گیم پلی امسال رو ادامه بدن که خوب بود و کاشته ها و حتی کرنرا رو درست کنن. تا بریم ببینیم شانسمون چیه امسال میشه یه لجند داشته باشیم یا نه :|

• Like
Reactions: yonestm and all4u
نسخه 12 بود با توجه به پست قبلم در چند صفحه قبلم انتطارانم رو گفتم ...چیزی که یکم تو دوقم میزنه فضای تیره بازی هست همونجور که دوستمون گفت تو 16 نورپردازی بهتر بود حداقل برای من ...
دقیقا زدی وسط خال بهترین تحول تو fifa یکی 08 بود یکی 12
جزئیات گرافیکی بازی بهبود داشته مثل صورت بازیکن ها اما تحول عظیمی نبوده.
انیمیشن های تماشاگران تغییرات زیادی داشته و واکنش های بیشتری نسبت به جریان بازی نشون میدن. حتی خوشحالی بعد از گل همراه تماشاگران اضافه شده.
اتصال انیمیشن های حرکت بازیکن ها بهتر شده و روانتر به نظر می رسه.
حرکت بازیکن ها سنگین تر شده و اصتحکاک بیشتری با زمین هنگام حرکت دارن.
توپ سنگینتر شده و به نظر رسیده که زود تر از سرعت توپ کاسته می شه.
انیمیشن های دویدن بیشترین تغییر رو. داشتن. فرق بین sprinting و jogging به خوبی حس می شه.
برای ۶ استیل بدنی مختلف (قد بلند یا کوتاه، ترکه ای یا عضلانی و...) انیمیشن های متفاوتی در نظر گرفتن.
برای تعدادی از بازیکن ها که استیل حرکتی منحصر به. فردی دارن به طور کامل motion capture انجام گرفته. ( رونالدو، استرلینگ)
حرکات انفجاری تو فضا ها با توجه به نوع بازی بازیکن هایی مثل مسی و رونالدو اضافه شده.
دکمه های سانترهای مختلف دچار تغییر شده. با R1 سانتر زمینی و با L1 می شه سانتر با ارتغاع زیاد انجام داد.
نوع جدیدی از تکل اضافه شده.
می توان هنگام نشان دادن صحنه های آهسته بدون pause کردن بازیکن ها رو به سرعت تعویض کرد.
اکثر اینای که گفتی تو 17 تو هفته اول دوم با آپدیت اضافه کردن
در مورد pes هم بگم بازی پیشرفت خوبی داشته ولی واقعا دیگه این بازی pes واسه من یکی بی معنی شده خیلی از fifa عقب موند
دیگه منی که fifa باز شدم سخته برگردم pes
در کل از دید من یکی هیچکدوم از فوتبالا ارزش خرید ندارن pes که وضعش معلومه
fifa هم با باگاش و تغییرات جزئی آدم با 17 سر کنه یا نخره بهتره
فکر کنم امسال بشینم از تلویزیون فوتبال ببینم راحت تر باشم

امیدوارم این قرارداد بارسا با pes باعث نشه فیس مسی رو درست نکنن! یکی از شت ترین چیزای فیفا همین بود امسال. اصلا داغون بود مسیش. رغبت نمیکرد آدم نگاه کنتش شبیه بچه تخسا درستش کرده بودن:|
اصلا انتظار تغییر خاصی نداشته باشید. فیس ها رو هم درست نمیکنن... کوتینیو رو انقدر ملت اعتراض کردن بعد سه چهارسال وسطای امسال درست کردنش یکم. موهاش فر بود هنوز :)) همین گیم پلی امسال رو ادامه بدن که خوب بود و کاشته ها و حتی کرنرا رو درست کنن. تا بریم ببینیم شانسمون چیه امسال میشه یه لجند داشته باشیم یا نه :|
کلا نمیدونم چیه ولی فیس مسی تو بازیا خوب در نمیاد ولی واسه رونالدو تو بد ترین حالت هم قابل قبوله :)
گیم پلی امسال خوب و فان بود ولی خیلی باگ و حفره داشت. رفع همین ها کلی به پیشرفتش کمک می‌کنه.
لجند ها رو هم که نگو. اگه رونالدینهو اضافه بشه من هر طوری شده میگیرمش بقیه تیم هم برنز بود اشکال نداره. :)

به نظرم بهتره اسم تاپیکُ به «تعریف و تمجید از فیفا18» یا چیزی تو این مایه ها تغییر بدیم!
والا به خدا منم فیفا بازی میکنم و اصلاً نمی تونم PES رو تحمل کنم منتهی اینجا اگه از فیفا ایراد بگیری میشی فن PES !
طبق معمول سالهای گذشته تاپیک فیفا حال و هوای کودکستانی داره !
کی میگه فیفا ایراد نداره؟؟ هر کی میگه هیچی حالیش نیست از بازی. کی میگه بازی پیشرفت زیادی داره فعلا؟؟ کی میگه ea به حرف کامیونیتی گوش میده؟ همه موافقن با اینا هیچکس هم نمیگه بازی کامل و درجه یکه. ولی وقتی میگن فیفا نمیارزه و اشغاله و عکس pitch is ours میذارن میشه فن بازی وگرنه من که خودم از همه بیشتر موافقم بازی مشکل داره. این همه ایراد خهای منطقی بازیو گفتن مگه کسی ایراد گرفت؟ ولی همینجوری رو هوا بگی نمیرزه که نمیشه.

آخرین ویرایش:
مهم ترین تغییرات واسه امسال مربوط به انیمیشن هاست ولی معلومه بازی الان نسبت به نسخه های سال های قبل تو این مقطع ناقص تره واسه همون اطلاعات هم کمتره.
تا فردا هم ۴ آیکان جدید معرفی میشن وای چی میشه رونالدینیو یا زیدان باشن.
جالبه کسایی دارن میگن بازی ۶۰ دلار نمیرزه که ۶۰ دلار میدن با white FC و blue London بازی کنن :)) ۶۰ دلار که هیچی من می‌خوام نسخه ۱۰۰ دلاریشو بگیرم که ۳ روز زودتر بازی رو شروع کنم.
تیم های دمو هم مشخص شده.
ed0f5864d471da50d1e42bc5f97c9aff.jpg
اون Blue london , White Fc رو میشه هم خودت تغییر بدی هم با پچ ولی توپ مثل بادکنک رو میخوای چیکار کنی . انیمیشن های بی روح رو چطور

به نظرم بهتره اسم تاپیکُ به «تعریف و تمجید از فیفا18» یا چیزی تو این مایه ها تغییر بدیم!
والا به خدا منم فیفا بازی میکنم و اصلاً نمی تونم PES رو تحمل کنم منتهی اینجا اگه از فیفا ایراد بگیری میشی فن PES !

تیم های دمو هم مشخص شده.
دو سه نفرن خودشون میان نظر میدن هر سال هم دیگرو لایک میکنن و این جریان ادامه داره تا ببینیم به کجا میخوان برسن..دو سه سالم هست گیر دادن که فیفا ارزش این 60 دلار رو نداره هر روز با فلش فایل بریزن اون ارزش داره حتما.
و یه سوال نسخه 100 دلاریش میشه همون که روش عکس رونالدو برزیلی بود ؟ بعد اینکه جریان این سه روز چیه ؟ مگه تو ps4 هم میشه زودتر بازی کرد ؟
چون تا جایی که در جریانم اون ea اکسس برای وان هست فقط

• Like
Reactions: all4u and a.messi10
انتقاد که نکنیم یه بازی پیشرفت نمیکنه
تعریف الکی هیچکی خوشش نمیاد
اما اینکه مثلا میان با یه کلیپ 1 دقیقه ای این همه نظر میدن این عجیبه
وگرنه خوب همه میدونن فیفا 17 بازی کامل بود و یکی از بهترین نسخه ها بوده..شما خودتم تو ea بودی نمیومدی که 18 رو کلا یه چیز جدید بسازی..خوب اونا هم میان 17 رو کامل ترش میکنن و باگا و مشکلاتشو کمتر میکنن
اما خوب این همه نظر منفی با یه کلیپ کوتاه خنده داره
ولی من فکر کنم خود شما و اینایی که میگن این بازی با این قیمت ارزش نداره فقط تو مود بازی دو نفره یا سیسن باشین ..البته شاید اشتباه کنم
ولی فیفا هر سال هیچیم تغییر نده فقط بخاطر تنوع قسمتای انلاینش ( کریر رو کار ندارم ) مطمعن باشید این قیمتش ارزش داره
التیمیت ..سیسن..پرو کلاب ..همون التمیت اینقدر خوبه که جای صحبت نمیزاره .

انتقاد که نکنیم یه بازی پیشرفت نمیکنه
تعریف الکی هیچکی خوشش نمیاد
اما اینکه مثلا میان با یه کلیپ 1 دقیقه ای این همه نظر میدن این عجیبه
وگرنه خوب همه میدونن فیفا 17 بازی کامل بود و یکی از بهترین نسخه ها بوده..شما خودتم تو ea بودی نمیومدی که 18 رو کلا یه چیز جدید بسازی..خوب اونا هم میان 17 رو کامل ترش میکنن و باگا و مشکلاتشو کمتر میکنن
اما خوب این همه نظر منفی با یه کلیپ کوتاه خنده داره
ولی من فکر کنم خود شما و اینایی که میگن این بازی با این قیمت ارزش نداره فقط تو مود بازی دو نفره یا سیسن باشین ..البته شاید اشتباه کنم
ولی فیفا هر سال هیچیم تغییر نده فقط بخاطر تنوع قسمتای انلاینش ( کریر رو کار ندارم ) مطمعن باشید این قیمتش ارزش داره
التیمیت ..سیسن..پرو کلاب ..همون التمیت اینقدر خوبه که جای صحبت نمیزاره .
فیفا 17 در کل بازی خوبی بود و منُ مدتها سرگرم کرد، بهترین نسخه نبود ولی راضی کننده بوده
ایراداتی داره ولی بهترین شبیه ساز فوتبال هست در حال حاضر

من نمیدونم چرا این فیس ها رو درست نمیکنن مثلا فیس و مدل مو و ریش De Gea مال سال 2013 اون اوایل که اومده بود منچستر هست یا مثلا خیلی از بازیکنای معروف مثل بایی، کاراسکو، ناینگولان، سائول و ... که اصلا فیس ندارن.

• Like
Reactions: Arash122 and pbgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or