Attachments
آخرین ویرایش:
حیف که ایران بعد از هر چهارسال هم نه فیس درستی داره نه لباسش برای این آپدیت...
فک کنم نهایتا دو تا فیس درست که نه شبیه ب واقعیت سهم ایران باشه... ما که تیم ملی مونه هنوز نمیدونیم لباس تیم ملی چه گوهی شد آخر... توقع نمیشه که EA درست بسازتش با این حجم تاخیر در معارفه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
حالا برا نيوزلند زودتر هم بياد بايد همون ريجن بازيت مال نيوزلند باشه هست برو زودتر up كن مثه دمو كه نيستبالاخره فیس محمد صلاح و کاسمیرو هم اوکی شدن . Ea فک کنم به راه راست هدایت شده و به حرف طرفدارا داره گوش میده .
تنها چهار روز تا آپدیت ! واسه نیوزلند فک کنم یه روز زودتر میاد!

حالا برا نيوزلند زودتر هم بياد بايد همون ريجن بازيت مال نيوزلند باشه هست برو زودتر up كن مثه دمو كه نيست
دعا كن ماكه بخيل نيستيماینجاس که ی حال مایکروسافت و اکس باکس دعا میکنم
این یوتیوبرها چطوری زودتر از موعد دسترسی دارن؟بالاخره فیس محمد صلاح و کاسمیرو هم اوکی شدن . Ea فک کنم به راه راست هدایت شده و به حرف طرفدارا داره گوش میده .
تنها چهار روز تا آپدیت ! واسه نیوزلند فک کنم یه روز زودتر میاد!
والا فقط وان تو داري بقيه زياد فعال نيستن درثاني زياد بيقراري نكن باز ميخوره تو paretکی به EA ACCESS اضافه میشه؟ کسی میدونه
کی به EA ACCESS اضافه میشه؟ کسی میدونه
والا فقط وان تو داري بقيه زياد فعال نيستن درثاني زياد بيقراري نكن باز ميخوره تو paret
التيميتش فاجعه ست منم منتظر اضافه شدن جام جهاني ب التيميت هستممن دارمش رو اکانتم . زیاد بازیش نمیکنم ، یکی از دوستان چون پول به فیفا نمیده و زیاد باهم انلاین زدیم ۱۷ منتظرم ک اون بگیره