Attachments
آخرین ویرایش:
دوستان من یه چیزی رو متوجه شدم البته شاید چشمام ایراد داره نمیدونم ولی میخوام دوستان دیگه که با دقت توجه میکنن هم نظر بدن
شما وقتی سینگل پلیر بازی میکنی مثل کیک اف یا سکواد بتل احساس میکنی گرافیک بازی به مراتب بهتر از وقتی هست که انلاین بازی میکنی با پلیر واقعی چه تو یولتیمیت تیم چه انلاین سیزن
خواهش میکنم رو این مسعله دقت کنین ببینین اینجوری هست یا نه مواردی مثل نور پردازی بازی عرق روی صورت بازیکنها شارپ بودن تصویر خلاصه گرافیک کلی مد نظرم هستش
من روی پلی 4 بازی میکنم خیلی ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن ببینم مشکل از چشمای من هست یا برای شما هم اینجوریه
من نمیدونم تو کدوم یکی از حرفام به پرگل بودن بازی اشاره کردم یبار دیگه متنا بخون درضمن من جزو اولین کسایی بودم که به پرگل بودن فیفا 18 انتقاد کردم اصلا هیجان داشتن فیفا با پرگل بودن فرق داره این فیفا با این گیم پلی کند و مسخرش بازی نزدیک دو رقمی میشه ولی فیفا 17 با اینکه سرعت بازی از این بیشتر بود بازیا 1.0 2.0 میشد حتی فیفا 14 با اون سرعتی بودنش تعداد گلاش نصف فیفا 18 نبود پس میبینی این دوتاموضوع اصلا ربطی به هم نداره فوتبال روز دنیا مخصوصا لیگای معتبر به سمت کند شدن پیش میره؟؟ اگه نظرت این باشه پس واقعا نمیشه قانعت کرد!!!!!! این فیفا با کند کردن بازی و همچنین سنگین کردن دفاع سعی داشت بازیارو پرگل و کند کنه این یعنی خودکشی این حرفم از خودم در نیووردم میزان فروش فیفا نسبت به سال قبل 25 درصد کاهش داشته دیگه خود شرکت ea هم فهمید چه گافی داده سعی کرد با اپدیت درستش کنه اگه شما علاقه به بازی لاکپشتی داری پس برو با فیفا 18 خوش باشدوست عزيز من به عنوان يه فيفا فن هيجان فيفا رو در همين كند بودن و تاكتيكي بودن گيم پلي و بازي خوني و.. ميدونم، شما اگه گيم پلي سرعتي و ٥٠ تا گل تو هر بازي ميخواي بنظرم راه رو اشتباه اومدي بايد به PES مراجعه ميكردي، سرعتي كه بازي رو فيفا داره با تمام اين به قول شما كند بودنا هنوز خيلي سريع تر از فوتبال دنياس! يه مقايسه كوچيك بكنين متوجه ميشين
ضمن اين كه هنر بازي خوني هم به اين راحتي ها نيس و خيلي تمرين ميخواد و پيدا كردن نظم سوييچ كردن طرف مقابل و هنوزم تمام هيجانات و غيرقابل پيش بيني بودن هارو داره
براي من به شخصه نتيجه ي برد ١-٠ خيلي خيلي شيرين تر از بردهاي ٦-٥ و اين مدل برد هاي شبيه هندباله، چون براي اون يه گل كلي فكر كردم و دفاع محكم حريفمو تونستم يجوري جا بذارم و از اون سمت با يه دفاع منطقي نذاشتم گل بزنه! اما شما كه حرف از فوتبال مدرن ميزني نتيجه ١-٠ و ٢-٠ و ٣-٠ و اين حرفا بيشتر داره يا ٦/٧ و اين حرفا؟
پس اگه به دنبال يه شبيه ساز فوتبالي هستيم بنظرم EA داره اين كارو ميكنه ، كه البته اين نسخش بنظرم واقعا دفاع رو ضعيف كرده بخاطر شايد فن هايي با سليقه ي شما كه طرفدار اركيد و بازياي پرگل هندبالي هستن.
اشتباه اومدی ، ولی مرسی سر صبحی خوب دل مارو شاد کردیهر دفعه سعی کردم با بازی fifa ارتباط برقرار کنم نشد که نشد. یه ایرادایی داره که واقعاً رو اعصابه از جمله اینکه منوهای بسیار گنگ و عجیب غریبی داره، موقع بازی وقتی pause میکنی شروع میکنه به نمایش انیمیشنها و آهنگهای مختلف و باعث افت فریم و ... میشه مخصوصاً وقتی از pause خارجش میکنی چند ثانیه طول میکشه تا اون انیمیشنا از حافظه cpu و Gpu پاک بشن و فشار از رو سیستم برداشته بشه. نکته بعد اینکه گیم پلی اش طبیعی نیست، همونطور که دوستان اشاره کردن کُنده اصن یه جوریه. بعضیا میگن کند خوبه اگه کند نبود مثل pes میشد تو هر بازی 50 تا گل رد و بدل میشد!! داداش شما PES رو دو دسته کن دسته دوم رو بزار کنار با دسته اول بشین بازی کن ببین میتونی 50 تا گل به حریف بزنی؟! اصن 50 تا نمیخواد بزنی، ببین میتونی 15 تا بزنی؟! اصن گیم پلی نه باید کند باشه نه باید تند باشه باید طبیعی باشه که به نظر من pes تو نسخه های اخیرش از این نظر بهتره. یه ایراد دیگه هم که به نظر من fifa داره اینه که زبان انگلیسیش بریتیشه درحالی که اکثر کشورا با زبان یو اس کار میکنن (بغیر از بریتانیا و اسکاتلند و اینا) یعنی یو اس خیلی بین المللی تر و جا افتاده تره اونوخ فیفا مثل عهد دقیانوس هنوز زبان یو اس رو نداره یعنی کلاً شرکت EA اینطوریه همه بازیهاش زبان بریتیشن و عجیبه که میگن یه شرکت آمریکایی هم هست!
تو PC ک من فرقی ندیدیمدوستان من یه چیزی رو متوجه شدم البته شاید چشمام ایراد داره نمیدونم ولی میخوام دوستان دیگه که با دقت توجه میکنن هم نظر بدن
شما وقتی سینگل پلیر بازی میکنی مثل کیک اف یا سکواد بتل احساس میکنی گرافیک بازی به مراتب بهتر از وقتی هست که انلاین بازی میکنی با پلیر واقعی چه تو یولتیمیت تیم چه انلاین سیزن
خواهش میکنم رو این مسعله دقت کنین ببینین اینجوری هست یا نه مواردی مثل نور پردازی بازی عرق روی صورت بازیکنها شارپ بودن تصویر خلاصه گرافیک کلی مد نظرم هستش
من روی پلی 4 بازی میکنم خیلی ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن ببینم مشکل از چشمای من هست یا برای شما هم اینجوریه
خواهش میکنم، من هم از شاد شدن شما خوشحالم.اشتباه اومدی ، ولی مرسی سر صبحی خوب دل مارو شاد کردی
عزیز به خاطر این گرونه که کسی نیست پک بخره یا پک باز کنه بعد قراردادشو بذاره واسه فروش شما برید بخرید. عرضه کمه تقاضا زیاد.** نمک کی بودی تو ؟
این ک EA دلش نخواد ملت آلتیمیت فیفا های قبلی بازی نکنن کاملا محتمله تا سرورای فیفا های قبلی رو ببنده و از شرشون راحت شه
نتت رو عوض کن مثلا با نت گوشی چند مگشو بگیر بعد دوباره با همون نت قبلی ادامه بده.اقایون سلام و وقت بخیر. بچه ها من فیفا ۱۸ رو دیجیتالی خریدم...الان ۱۰ گیگ مونده تا دانلود بازی تموم شه. ولی نمیتونه دانلود کنه..هی can not download میشه... نمیدونید مشکل از چی هست؟؟!!
کسی همچین مشکلی نداشته ؟؟
کاملا درست میفرمایید ...عزیز به خاطر این گرونه که کسی نیست پک بخره یا پک باز کنه بعد قراردادشو بذاره واسه فروش شما برید بخرید. عرضه کمه تقاضا زیاد.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
آی دی : MR3enat0rداداش ایدی psn تو بذار اینجا یا پیغام خصوصی کن با هم چند دست بزنیم ببینم دفاعتون چطوریه که اکثر بازی ها کلین شیت میکنید
والا من همین امروز بعد اپدیت با یکی زدم که بازیامون تو 17 اکثرا با یه اختلاف یا مساوی های مثلا 1-1 و صفر صفر تموم میشد امروز بازی کردیم یه دست 6-6 شد !
افلاین مقابل cpu کاری ندارم اون که ملاک نیست انلاین میگم بازی کن اونم جلوی پلیرای خوب ببینم کلین شیت میکنید یا نهآی دی : MR3enat0r
فعلا پلاس ندارم نمیتونم آنلاین بزنم. تنها جایی که گل زیاد خوردم تو بتل اسکواد آلتمیت بود با تیم در پیت (آورال 70) در برابر بهترین تیم که همه بازیکن هاش آیکون بود 3 تا گل خورم. این همه گلی که شما و دوستان میگید واقعا عجیبه!