FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
خب پک هم تو قسمت التیمیت میدن دیگه
پک هاش پنج تا جامبو ئه که واسه استاندارد هم همینه، تنها تفاوت دو نسخه همین سه روزه. که الان شده یه روز
راستی من یادمه فیفا ۱۲ یه creation center داشت که اونجا میتونستین تیما و لیگایی که بقیه درست کردن رو وارد بازیتون کنین. من خودم لیگ ایرانو دانلود کرده بودم تمام تیما رو کامل داشت مثلا. یا تیم ملی ایرانو. این ویژگی ورداشته شده یا هست هنوز؟

• Like
Reactions: faraz_n
من تا روزی که قیمت نسخه فیزیکی پایین نیاد نمیخرم.کلی کیف داره وقتی قابو باز میکنی دیسک بلو ریو از جا میکنی میفرستیش تو دهن پی اس فور. لهضه انتظار رسیدن بسته پستی هم یه حس غریبی داره که امیدوارم نصیب تمام موءمنین بشه

دوستانی که بازی میکنن خواهشا یه نقد درست درمون درباره بازی بنویسن ما که حالا حالا ها دستمون به بازی نمیرسه

دوستان به نظرتون مهمترین فاکتور برای کسی که قراره بره پشت توپ کرنر یا ایستگاهی هایی که میخوایم ارسال کنیم باید چی باشه ؟
خوب بستگی داره کرنر ها و ضربات با فاصله که به شکل پاس باید ارسال شه معمولا هافبک ها میزنن پشت 18 رو میدن مهاجم ها یا هافبک هجومی شوت کنن اون قسمت هم که میخوای انتخاب کنی قدرت شوت و فری کیک اینا زده دیگه هر کدوم فری کیکش بهتره خوب تر میزنه

بچه ها من امسال روی ps4خریدم فیفارو. و روی اکانت آمریکا م.
توی اکس باکس سالهای پیش توی دویژن از هر بیست بلزی شاید یکیش لگ میخورد. اما الان همه بازیایی که توو دویژن میکنم انقد لگ داره که جفت بازیکنا درخواست خروج توافقی میدیم که دیگه بازی نکنیم. جریان چیه؟ بازی ریجن لاکه؟ ینی من چون اکانتم امریکاس همش با اونا میندازه که پینگ بالاس؟
نتم هیچ مشکلی نداره بهترین نت ایران برای بازی آنلاینه. پارس آنلاین با سرویس گیمینگ. کسی این مشکلو داره؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: sadeghbb
توی اکس باکس سالهای پیش توی دویژن از هر بیست بلزی شاید یکیش لگ میخورد. اما الان همه بازیایی که توو دویژن میکنم انقد لگ داره که جفت بازیکنا درخواست خروج توافقی میدیم که دیگه بازی نکنیم. جریان چیه؟ بازی ریجن لاکه؟ ینی من چون اکانتم امریکاس همش با اونا میندازه که پینگ بالاس؟
نتم هیچ مشکلی نداره بهترین نت ایران برای بازی آنلاینه. پارس آنلاین با سرویس گیمینگ. کسی این مشکلو داره؟

من كه سال قبل توي لايو بودم فرقي از لحاظ lag نديدم

ریجن لاک نیست. ربطی به ریجن اکانت و بازی نداره... از نته. با این که میگی رو وان مشکلی نداشتی ولی خب دلیل دیگه ای نمیتونه باشه... من منتهی نظری ندارم برای بهتر شدنش.

دوستان من یه 4k کوین دارم...

امروز و فردا چندتا بازیکن 400-500 کوینی بخرم بهتره یا بزارم جمعه ؟؟

جمعه قیمتا میره بالا درسته ؟؟

نظرتون در مورد کارت علیرضا جهانبخش چیه ؟؟برا شروع ؟؟

دوستان من یه 4k کوین دارم...

امروز و فردا چندتا بازیکن 400-500 کوینی بخرم بهتره یا بزارم جمعه ؟؟

جمعه قیمتا میره بالا درسته ؟؟

نظرتون در مورد کارت علیرضا جهانبخش چیه ؟؟برا شروع ؟؟
به نظر من این جمعه قیمتا میاد پایین جمعه بعد که ویکند لیگ شروع میشه می‌ره بالا.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or