Attachments
آخرین ویرایش:
پک هاش پنج تا جامبو ئه که واسه استاندارد هم همینه، تنها تفاوت دو نسخه همین سه روزه. که الان شده یه روزخب پک هم تو قسمت التیمیت میدن دیگه
درسته الان چک کردم استاندارد ۵ تاس رونالدو ۲۰ تا رونالدو اصلی ۴۰ تا. ولی باز نمیارزه آدم بیشتر پول بدهنه.تا جایی که من میدونم استاندارد معادل 15$ پک میده.رونالدو ادیشن 60$ و آیکون 120$.
خوب بستگی داره کرنر ها و ضربات با فاصله که به شکل پاس باید ارسال شه معمولا هافبک ها میزنن پشت 18 رو میدن مهاجم ها یا هافبک هجومی شوت کنن اون قسمت هم که میخوای انتخاب کنی قدرت شوت و فری کیک اینا زده دیگه هر کدوم فری کیکش بهتره خوب تر میزنهدوستان به نظرتون مهمترین فاکتور برای کسی که قراره بره پشت توپ کرنر یا ایستگاهی هایی که میخوایم ارسال کنیم باید چی باشه ؟
Long passدوستان به نظرتون مهمترین فاکتور برای کسی که قراره بره پشت توپ کرنر یا ایستگاهی هایی که میخوایم ارسال کنیم باید چی باشه ؟
FIFA 18 Top Players - Ratings on Ultimate Team - Futheadدوستان به نظرتون مهمترین فاکتور برای کسی که قراره بره پشت توپ کرنر یا ایستگاهی هایی که میخوایم ارسال کنیم باید چی باشه ؟
من كه سال قبل توي لايو بودم فرقي از لحاظ lag نديدمبچه ها من امسال روی ps4خریدم فیفارو. و روی اکانت آمریکا م.
توی اکس باکس سالهای پیش توی دویژن از هر بیست بلزی شاید یکیش لگ میخورد. اما الان همه بازیایی که توو دویژن میکنم انقد لگ داره که جفت بازیکنا درخواست خروج توافقی میدیم که دیگه بازی نکنیم. جریان چیه؟ بازی ریجن لاکه؟ ینی من چون اکانتم امریکاس همش با اونا میندازه که پینگ بالاس؟
نتم هیچ مشکلی نداره بهترین نت ایران برای بازی آنلاینه. پارس آنلاین با سرویس گیمینگ. کسی این مشکلو داره؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ریجن لاک نیست. ربطی به ریجن اکانت و بازی نداره... از نته. با این که میگی رو وان مشکلی نداشتی ولی خب دلیل دیگه ای نمیتونه باشه... من منتهی نظری ندارم برای بهتر شدنش.بچه ها من امسال روی ps4خریدم فیفارو. و روی اکانت آمریکا م.
توی اکس باکس سالهای پیش توی دویژن از هر بیست بلزی شاید یکیش لگ میخورد. اما الان همه بازیایی که توو دویژن میکنم انقد لگ داره که جفت بازیکنا درخواست خروج توافقی میدیم که دیگه بازی نکنیم. جریان چیه؟ بازی ریجن لاکه؟ ینی من چون اکانتم امریکاس همش با اونا میندازه که پینگ بالاس؟
نتم هیچ مشکلی نداره بهترین نت ایران برای بازی آنلاینه. پارس آنلاین با سرویس گیمینگ. کسی این مشکلو داره؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
به نظر من این جمعه قیمتا میاد پایین جمعه بعد که ویکند لیگ شروع میشه میره بالا.دوستان من یه 4k کوین دارم...
امروز و فردا چندتا بازیکن 400-500 کوینی بخرم بهتره یا بزارم جمعه ؟؟
جمعه قیمتا میره بالا درسته ؟؟
نظرتون در مورد کارت علیرضا جهانبخش چیه ؟؟برا شروع ؟؟
اقا دروازه بان براي epl كي خوبه؟
دروازه بان رو خیلی روش حساب نکنید امسالاقا دروازه بان براي epl كي خوبه؟