Attachments
آخرین ویرایش:
ناموسا من فقط میخوام بدونم اینا توی این یه سال، دقیقا چیکار میکنن؟
این بازیو که توی یه ماه هم میشد ساخت!
همون فیفا ۱۷ رو بیار، هوش دروازه بان ۴۰ درصد کاهش بده enter بزن.
یکم برایتنس و کنتراست رو کم و زیاد کن enter بزن.
سرجمع شد ۵ دقیقه.
ده تا انیمیشن جدید و تخریب چمن و زوایای جدید دوربینم نهایتش پنج روز طول بکشه.
بخش journey و تغییرات احتمالی توی کریر مود هست که اونا رو هم سگ خور بگیریم سه هفته از اون طرف هم سگ خور دو روز بیشتر، این میشه یه ماه.
راکستار خودشو شیش سال جرر میده تا یه بازی ۶۰ دلاری میده بیرون!

آره. به نحوی که وقتی داشتم بازی میکردم اون شخصی که همیشه باهاش ۱۷ بازی میکردم تشخیص نداد این یه بازی جدیده. فکر میکرد همون ۱۷ هست.اینا فکر کنم چند بار Enter اشتباه زدن و همه چی ریخته به هم مجبور شدن یک سال روش کار کنن
داداش بازی رو از نزدیک دیدی آیا؟![]()
اون وقت اون شخص نگفت چرا یوهوجای مارکو رویس عکس رونالدو اومد اول کار!!!آره. به نحوی که وقتی داشتم بازی میکردم اون شخصی که همیشه باهاش ۱۷ بازی میکردم تشخیص نداد این یه بازی جدیده. فکر میکرد همون ۱۷ هست.

وسط بازی بودم که اومد.اون وقت اون شخص نگفت چرا یوهوجای مارکو رویس عکس رونالدو اومد اول کار!!!![]()
وسط بازی بودم که اومد.
البته تغییر عکس رویس به رونالدو واقعا بزرگترین تغییر بازی بوده.
من به طرفدارای pes و این بازی پیشنهاد میکنم یه سال در میون سوییچ کنن بین این دو بازی که حداقل یه تغییری حس کنن.
مثلا کسی که پارسال فیفا گرفته امسال pes بگیره و برعکس.
من خودم هر سال هر دو رو میگیرموسط بازی بودم که اومد.
البته تغییر عکس رویس به رونالدو واقعا بزرگترین تغییر بازی بوده.
من به طرفدارای pes و این بازی پیشنهاد میکنم یه سال در میون سوییچ کنن بین این دو بازی که حداقل یه تغییری حس کنن.
مثلا کسی که پارسال فیفا گرفته امسال pes بگیره و برعکس.
من دوست دارم بدونم ایشون جلو اینه میره چجوری با خودش دعوا میکنه.سالار شما خودتو نابود کردی از بس ایراد گرفتی...خداوکیلی خسته نمیشی...؟؟![]()
جمعهمیگم نسخه استاندارد از کی قابل بازیه؟
داداش چرا چمنت این شکلیه؟نسخهpc نیست مگه؟یکی نیست به اینا بفهمونه سلبریشن نخواستیم یکم رو فیزیک و گلیج و فیکس کردن باگها کار کنید:
View attachment 79724 View attachment 79725
یه مشارکت همه جانبه ایرانی آریایی برای تحریم فیفا لازمه![]()
کاش یه فیفا استریت جدید بده بیرون به نظرم یا فوتسال. البته مطمئنم با اون فوتبال خیابانی که توی بخش داستانی آورده، صد درصد میخوان فوتبال خیابانی بدن بیرون وگرنه EA نمیشینه واسه پنج دقیقه از بخش داستاتی بازی فیفا یه بازی تقریبا جدید بسازه.کاش فیفا هم مثل بتلفیلد بره جنگ جهانی اول تا قشنگ تغییرات احساس بشه.![]()
ناموسا من فقط میخوام بدونم اینا توی این یه سال، دقیقا چیکار میکنن؟
این بازیو که توی یه ماه هم میشد ساخت!
همون فیفا ۱۷ رو بیار، هوش دروازه بان ۴۰ درصد کاهش بده enter بزن.
یکم برایتنس و کنتراست رو کم و زیاد کن enter بزن.
سرجمع شد ۵ دقیقه.
ده تا انیمیشن جدید و تخریب چمن و زوایای جدید دوربینم نهایتش پنج روز طول بکشه.
بخش journey و تغییرات احتمالی توی کریر مود هست که اونا رو هم سگ خور بگیریم سه هفته از اون طرف هم سگ خور دو روز بیشتر، این میشه یه ماه.
راکستار خودشو شیش سال جرر میده تا یه بازی ۶۰ دلاری میده بیرون!