FIFA 17

  • Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

  • Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر




news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.
 
آخرین ویرایش:
چی هست اینی که گفتی؟

ببين تو يه بازي تاحالا بوده ٣-٠ اينا جلو باشي .. بعد يك دفعه حريفت ١ گل ميزنه .. دو گل بعدي رو ديگه مثل هويج ميخوري ... به اين ميگن مومنتوم شيفت .. يعني كفه ترازو ميفته برا يارو هرچي ميزنه ديگه گل ميشه ...
 
ببين تو يه بازي تاحالا بوده ٣-٠ اينا جلو باشي .. بعد يك دفعه حريفت ١ گل ميزنه .. دو گل بعدي رو ديگه مثل هويج ميخوري ... به اين ميگن مومنتوم شيفت .. يعني كفه ترازو ميفته برا يارو هرچي ميزنه ديگه گل ميشه ...
اگه به بودن این مطمئنی پس باید به هندی کپ هم ایمان بیاری



پاس ساده میدادم نمیتونستن کنترل کنن.دروازه خالی رو میزنن تیرک و...
ازین بدترم آمار هست.این کمشه تازه
 
ببين تو يه بازي تاحالا بوده ٣-٠ اينا جلو باشي .. بعد يك دفعه حريفت ١ گل ميزنه .. دو گل بعدي رو ديگه مثل هويج ميخوري ... به اين ميگن مومنتوم شيفت .. يعني كفه ترازو ميفته برا يارو هرچي ميزنه ديگه گل ميشه ...
یه چیزی هست تو سیسن یا التیمیت ..شما 5/6 بازییو فرض بگیریم ببری ..از اون به بعد تو نباید به هیچ وجه بازی 7 رو مثلا ببری..یعنی یا میبازی یا مساوی میشه.. یعنی حریف دسته رو هم ول کنه توپات گل نمیره..من با اینکه
کلی سرم اومده این داستان هنوز مطمئن نیستم اما اخه همه همچین چیزی واسشون پیش اومده و اوج این داستان هم از فیفا 15 و 16 شروع شده ..فقط خدا کنه امسال
دیگه همچین چیزی در این حد نباشه
بازم میگم مطمئن نیستم و خودم به خودم میگم چطور بعضیا کلی برد داره بدون حتی یه باخت..یا فوقش دو سه تا باخت ( تو لیست سیسن یا التیمیت همچین ادمایی زیادن ) پس نمیشه مطمئن گفت
اما به هر حال خیلیا این موضوع رو ازش ناراحتن و میگن
 
اگه به بودن این مطمئنی پس باید به هندی کپ هم ایمان بیاری


پاس ساده میدادم نمیتونستن کنترل کنن.دروازه خالی رو میزنن تیرک و...
ازین بدترم آمار هست.این کمشه تازه
این حالا خیلی خوبه به نظرم ! :D بدترشو اگه دیده باشی که فکر کنم واست پیش اومده ادم اشکش در میاد اصلا ...
بازیایی پیش میاد کاملا یک طرفه ..بالای 15 20 موقعیت گل و سایر چیزا توش برتری اما حریف با یه ضد حمله میبره
این خوباا اصلا مشکلی نداره ..اما مشکلش اصلی اینه که یه چیز ثابته انگار ...یعنی تو بعد یه مدت این واست پیش میاد اینش ضد حاله
اگه بیان مثل ادم اینو درست کنن که طبق شرایط هر بازی باشه مثل واقعیت اون موقعس که مشکلی نداره..اصلا 40 تا توپمم گل نره ببازم ادم ناراحت نمیشه
امیدمون به همین 17 هست..واقعا دوست ندارم ضد حال بزنه ea ..فقط باید امیدوار بود این چیزارو یا صفر کرده باشه تو بازی یا حداقل به کمترین حالت ممکن برسونه همچین چیزای مسخره ای رو
 
آخرین ویرایش:
یه چیزی هست تو سیسن یا التیمیت ..شما 5/6 بازییو فرض بگیریم ببری ..از اون به بعد تو نباید به هیچ وجه بازی 7 رو مثلا ببری..یعنی یا میبازی یا مساوی میشه.. یعنی حریف دسته رو هم ول کنه توپات گل نمیره..من با اینکه
کلی سرم اومده این داستان هنوز مطمئن نیستم اما اخه همه همچین چیزی واسشون پیش اومده و اوج این داستان هم از فیفا 15 و 16 شروع شده ..فقط خدا کنه امسال
دیگه همچین چیزی در این حد نباشه
بازم میگم مطمئن نیستم و خودم به خودم میگم چطور بعضیا کلی برد داره بدون حتی یه باخت..یا فوقش دو سه تا باخت ( تو لیست سیسن یا التیمیت همچین ادمایی زیادن ) پس نمیشه مطمئن گفت
اما به هر حال خیلیا این موضوع رو ازش ناراحتن و میگن

ببين هندي كپ نيست ... تو فيفا ١٦ ادم به اون چيزي لياقت داشت نميريسيد .. من تو دويژن دو fut با يكي بازي ميكردم .. ٢٣ شوت در چاچوب داشت .. كم كم بايد ٦ تا بهم ميزد .. دقيقه ٨٠ من از وسط زمين با مودريچ گولد شوت كردم گل شد .. بازي بردم .. برعكس اينم رخ داده ..
پيشنهاد ميكنم سعي كنين رو مكانيك شوت بازي كار كنين هرسال .. من خودم عشق شوت بيرون پام كلان اينجوري دوست دارم گل بزنم اما دروازبان راحت ميگيره بيشترشو ..
اما اگه رو زاويه بسته كار كنم راحت گل ميشن اونا ..
يك مشكل ديگه هس من فيفا رو با فيفا استريت اشتباه گرفتم اينقد اسكيل موو بيخودي بلدم ميزنم .. فقط بازي زيبا ميشه :D

در كل بايد رو فينيشنگمون كار كنيم ..
 
هندی کپ 100% وجود داره !
حتی تو فرندلی آفلاین دمو هم وجود داره !! دیگه آنلاین که بماند !
من با پسر داییم بازی میکردم قشنگ به چشم دیدم ... حالا اینکه به ضررت باشه و تو چشمت بیاد خب فرض میکنیم به خاطر نارحتی اینجوری فکر میکنی ...
ولی وقتی به نفعت پیش میاد و کاملا میبینیش دیگه نمیشه گفت تلقینه !!!
یه بازی که به نفع من پیش اومد رو مثال میزنم (آفلاین، فرندلی، نسخه دمو !)
اون هر چی حمله کرد ... در موقعیت های مختلف ... هیچکدوم تو گل نرفت ... اینا رو که دیدم بهش گفتم !
گفتم مهدی من مطمئنم تو این بازی اولین شوتی که من بهت بزنم گل میشه !!!
همینطورم شد !!
ضربه من هم نه زاویه خوبی داشت نه قدرت زیادی داشت ! دقیقا از بغل دروازبان هم رد شد !
...
خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو بکنید میشه هندی کپ رو تو بازی گنجوند ... چند تا اسلایدر رو پایین میارن و مال حریف رو بالا میبرن ... به همین راحتی !
کافیه مثلا فرست تاچ و شوت ارور و پاس ارور شما رو خرابتر کنن و مال حریف رو قوی تر کنن ... دیگه کلا بازی از دست تون در میره !
البته هیچ چیز حتی توی هندی کپ 100% و مطلق نیست ! ولی مثل اینه که مثلا تیم مساوی برداشتید ... ولی بازی تیم شما رو چند لول ضعیف تر و تیم حریف رو چند لول قوی تر میکنه (میتونه این تغییر خفیف یا برعکس خیلی شدید باشه)
از نظر احتمالات ممکنه شما با اون تیم ضعیف هم بتونید گل بزنید یا حتی ببرید، ولی خب این کار خیلی خیلی سخت تر از حالت عادی هست ... مخصوصا اگه سطح بازی تون خیلی فاصله زیادی نداشته باشه ... اونوقت کوچکترین تغییر اسلایدر تاثیر زیادی تو بالانس قدرت طرفین داره
 
هندیکپ که نه ولی شبیهشو پیدا کردن دیگه.کارتهای اینفورم ثابت شد که کمیستری کمتری از 10 میگیرن.(البته بعد لو رفتن درستش کردن)یعنی هر چی بیشتر خرج میکردی تیمت بدتر میشد!فقط اونایی که کل تیمشون آبی بود ضرر نمیکردن.(تیم اونا ضعیفشم خوب بود)یک چیزی که من حدس میزنم اینه که اگر ریتینگ تیم با حریف اختلافش زیاد بشه هم هندیکپ یا یک چیز اعجاب انگیز دیگه ای به وجود میاد.شاید کمیستری تیم رو کلا میاره پایین.نمیدونم واقعا!هر چی هست این مسخره بازی های EA هیچ جذابیتی نداره و حال آدم رو به هم میزنه.امیدوارم دست از سر کچل ما بردارن بزارن در کمال عدالت بازیمونو بکنیم.
این قضیه هر چند بازی یکبار نابود شدن هم که 99% هست.اصلا شک نکنین.بردهای اینجوری زیاد داشتم،باخت هم تا دلت بخواد.قبلا هم گفتم این قضیه برای بازیای نزدیک اذیت میکنه والا اگر حریف خیلی ضعیف باشه آخر کار خودتو میکنی.برای همین بعضیا هستن که تعداد باخت کمی دارن.بازیشون خیلی خوبه.


یک چیز جالب هم یادم اومد.گاهی دیدین شوت میره سمت گلر ولی دستهاش رو باز میکنه و توپ دقیقا از بین دو دستش میره تو گل؟(مثلا اگر سر جاش وایسه توپ می خوره به بدنش ولی...)من هر وقت همچین گلی خوردم اون بازی کلا به ضررم بوده!مشخصه این عکس العمل مسخره تو بازیه تا راحت تر گل بخوری.
 
آخرین ویرایش:
این مورد هندی کپ که میگید واسه من خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد.اونم فقط تو کریر مد برا من اینجوری شده.واسه من خیلی خیلی کم میشه چون مدام ترکیب عوض میکنم.این هندی کپ یجورایی میخواد بگه ک تیمتون مثلا انالیز شده و حریف شناخت کامل پیدا کرده رو شما!!
و این تنها راهش ک من خیلی ازش استفاده کردم و زیاد هندی کپ به چشمم نیومده همین تغییر ترکیب و بازیکنام بوده و کلا تغییر روند بازی.
 
این مورد هندی کپ که میگید واسه من خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد.اونم فقط تو کریر مد برا من اینجوری شده.واسه من خیلی خیلی کم میشه چون مدام ترکیب عوض میکنم.این هندی کپ یجورایی میخواد بگه ک تیمتون مثلا انالیز شده و حریف شناخت کامل پیدا کرده رو شما!!
و این تنها راهش ک من خیلی ازش استفاده کردم و زیاد هندی کپ به چشمم نیومده همین تغییر ترکیب و بازیکنام بوده و کلا تغییر روند بازی.
ربط نداره من 21 شوتم تو چارچوب بود فقط 3 تا تیرک زدم تیرک شناختش کجا بود بعدش هم حریف آدمه شناختش کجا بود
 
کاش میشد که Chimistry تیمی که میبندیم ملزم به این نبود که حتما بازیکن ها از یه لیگ یا از یه کشور باشن...
الان میخوای مثلا سانچز رو ببری تو ترکیبی که همه اسپانیایی هستن کلی از Chemistiry کم میشه ...
 
  • Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or