FIFA 17

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

FOOTBALL HAS CHANGED
طبق روال هر ساله و با نزدیک شدن به فصل تابستان از جدیدترین نسخه سری محبوب فیفا رونمایی شد. رونمایی که البته به نسبت سالهای قبل بسیار متفاوت بود و خبر از وجود تغییر و تحولات بسیار زیاد در نسخه 17 میداد.

• Powered With FROSTBITE: تغییری که میتوان از آن به عنوان بزرگترین تغییر صورت گرفته در بازی در طی سالیان اخیر یاد کرد. موتور ایگنایت که از ابتدای نسل 8 در بازیهای ورزشی EA مورد استفاده قرار میگرفت، از نسخه 17 جای خود رو به موتور قدرتمند فراستبایت خواهد داد. از جمله عناوینی که در این نسل با موتور فراستبایت ساخته شده اند میتوان به عناوین Dragon Age: Inquisition، Starwars: Battlefront، Need For Speed و Battlefield 4 اشاره کرد.
  • The Journey: برای اولین بار در تاریخ سری، فیفا 17 میزبان بخش داستانی کاملا جدید خواهد بود. Alex Hunter نام بازیکن جوانی است که سعی دارد با بازی در یکی از بهترین لیگ های دنیا برای خود اسمی دست و پا کند. در این بخش قابلیت بازی با هریک از 20 تیم حاضر در لیگ جزیره را خواهید داشت و این انتخاب کاملا در دستان شما خواهد بود که آینده الکس در این لیگ و در کدام تیم صورت بگیرد.
  • Own Every Moment: بازی در بخش گیم پلی، انیمیشن و هوش مصنوعی تغییرات شگرفی به خود خواهد دید تا دستور ها، تاکتیک و حرکاتی که در نظر دارید با دقت عمل بیشتری در بازی اجرا شوند. تغییری که میزان کنترل شما در بازی را به حداکثر در تاریخ سری خواهد رساند.

features.png
set piece.jpg
ضربات ایستگاهی
تمامی ضربات ایستگاهی فیفا، از کرنر گرفته تا ضربات پنالتی دچار بازنگری هایی شده و در مکانیزم تک تک آنها تغییراتی صورت گرفته است.
ضربات آزاد مستقیم: نوع ایستادن و ضربه زدن بازیکن ها به توپ بسیار مهم تر از قبل شده و قابلیت شخصی سازی بیشتری را داراست. نتیجه این تغییر نواخته شدن ضرباتی است که پیچش ها و کاتی به توپ میدهد که قبلا نواختن آنها در بازی امکان پذیر نبود. هم اکنون زدن ضرباتی همچون بیرون پا در ضربات آزاد امکان پذیر است.
ضربات کرنر: مکانیزم زدن کرنر ها تغییراتی داشته است. سیستم هدف گیزی جدیدی در این نوع ضربات بکار رفته است که این امکان را به شما میدهد که بر روی بازیکنان خاصی تمرکز کنید. حرکت هم تیمی هایتان در محوطه جریمه نیز به شکلی صورت میگیرد که سرزن ترین بازیکنانتان در بهترین موقعیت ها قرار بگیرند.
ضربات پنالتی: آزادی در ضربات پنالتی به بیشتر میزان خود در سری رسیده است. اکنون میتوانید نوع دورخیز خود، سرعت نزدیک شدن به توپ و زاویه ضربه زدن به آنرا کاملا به صورت شخصی شده انجام دهید.
پرتاب اوت: پرتاب های اوت نیز تغییراتی داشته اند. میتوانید موقعیت و سرعت خود را با قدم زدن در کنار خط طولی زمین تنظیم کنید و یا با وانمود کردن به پرتاب توپ مدافعین رو فریب دهید.

physic.jpg

نبرد های تن به تن
نبرد های تن به تن داخل زمین همانند سالهای گذشته دچار تغییراتی شده و در جنگ های موقعیت و تصاحب توپ کنترل بیشتری به بازیباز داده خواهد شد.
تکنولوژی عقب زدن (عقب رانی): به لطف این سیستم، راه های جدید بسیاری در طراحی حمله هایتان، زمانی که در حال نبرد بر سر توپ با بازیکن تیم حریف هستید، به شما داده خواهد شد. این سیستم این امکان را به شما میدهد تا در درگیری های تن به تن با استفاده از بدن بازیکن صاحب توپ و ایجاد مانع در مقابل بازیکن حریف برای خودتان زمان بیشتری بدست آورده و فرصت بیشتری برای طراحی نقشه های خود داشته باشید. برای مثال زمانی که در مقابل چند بازیکن حریف هسیتد با نگه داشتن توپ، فرصت فرار و اضافه شدن را به بازیکنان دگیر تیم بدهید.
تعاملات فیزیکی جدید: سطح درگیری ها با اضافه شدن امکانات جدید بسیار بیشتر از قبل شده است که سطح جزئیات و واقع گرایانه بودن بازی را بیش از پیش خواهد کرد. برخورد های دروازه بان با بازیکنان روی توپ های هوایی، توپ های 50-50، نبرد روی توپهای هوایی، سپر کردن بدن و ... .
حمل توپ 360 درجه با شیلد: همانطور که از عنوان مشخص است به لطف این قابلیت میتوانید در حالی که بدن بازیکنتان را در مقابل مدافعین سپر کرده اید، در جهت های دلخواه حمل توپ داشته باشید.

int.jpg

سیستم هوش فعال
سیستم جدیدی که قابلیت های جدیدی از آنالیز و بازیخوانی توسط هوش مصنوعی را به ارمغان دارد و به کمک آن، بازیکنان هم تیمی رفتار های جدیدی از خود در موقعیت های مختلف نشان خواهند داد.
سیستم آنالیز موقعیت: اکنون بازیکنان میتوانند با توجه به میزان فاصله و فضایی که در قسمت های مختلف بازی و اطراف بازیکنان مختلف است تصمیمات بهتری بگیرند. مثلا زمانی که پا به توپ هستید هم تیمی ها با توجه به فضای خالی در اختیار شما و اطراف خود در زمین پخش شوند.
انواع جدیدی از حملات و اضافه شدن ها به حملات: تنوع در اجرای نقشه های شما توسط هم تیمی هایتان بسیار بالاتر رفته است. فرار های ارکستره شده، فرار های فریب دهنده، درخواست ساپورت و پشتیبانی از هم تیمی ها در حملات و ... تنها چندین مورد از امکانات جدید شما در حملات خواهند بود.

Attack.jpg

تکنیک های جدید در حملات
آپشن ها و نوع ضربات جدیدی که در حملات دست شما را برای گلزنی باز تر خواهند کرد.
تمام کنندگی های با ضربات فنی: سیستمی که بطور خلاصه به شما این امکان را میدهد ضربات مختلف از حمله والی، بغل پا و ... را فنی تر و با دقت تر بزنید.
پاس های بسیار با دقت تر و ظریف: در موقعیت های سخت با فضاهای کم پاس های با دقت و با ظرافت برای هم تیمی هایتان ارسال کنید.
ضربات دروازه با دقت تر: شروع مجدد های سریع تر و با دقت تر که امکان زدن ضد حملات سریع را در اختیارتان خواهد گذاشت.
ضربات سر رو به زمین: کنترل بیشتر بازیکنان روی توپ های هوایی این امکان را به شما خواهد داد ضربات سر را به سمت زمین زده و کار دوازه بان ها را برای مهار آنها سخت تر کنید.

screen.png
اسکرین شات ها:
تصاویر | FIFA 17 | بازی‌سنتر

ویدئو ها:
فیلم‌ها | FIFA 17 | بازی‌سنتر

news.png
تیمهای ری اسکن شده (تایید شده و قطی):
Juventus
Bayern Munchen
Manchester United

شایعات مربوط به اسکن ها:
Premier League (rescan)
Bundesliga
Additions to the Women's roster
Special mention: Possible body scans
PSG (rescan)
Inter Milan
LA Galaxy

- EA Sports قرداد پارتنرشیپ ـش رو با Premier League تمدید کرده برای 3 فصل دیگه و یجورایی به بزرگترین و اصلی ترین اسپانسر لیگ برتر تبدیل شده. سوای یه سری موارد مربوط به پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ بازیکن ماه و اینا در مورد خود بازی هم مزیت این قرارداد میتونه ارتباط هرچه بیشتر و بهتر EA با تیم های جزیره باشه.

- دموی بازی طبق اطلاعاتی که اومده 13 سپتامبر عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
اقا من اونجوری حرفه ی فیفا باز نیستم ولی میخوام شروع کنم. این نسخه به نظرتون مناسب این هست که بخرش و از این شروع کنم؟ چون تا به حال فیفا توی ps4 نخریدم و به دمو اکتفا کردم.

اقا من اونجوری حرفه ی فیفا باز نیستم ولی میخوام شروع کنم. این نسخه به نظرتون مناسب این هست که بخرش و از این شروع کنم؟ چون تا به حال فیفا توی ps4 نخریدم و به دمو اکتفا کردم.
والا سلیقه ها خیلی متفاوته ولی من هیچ جوره نمیتونم با PES کنار بیام! :دی از فیفا 13 به این طرف واقعا PES رفت توو در و دیوار! مثلا توو فیفا محاله بتونی راحت به دروازه نزدیک بشی ولی توو PES با دو تا چپ و راست میرسی به 18 قدم! :دی خلاصه که فیفا رو شدیدا پیشنهاد میکنم که بازی کنی تا بفهمی PES مزخرفی بیش نیست :دی البته بازم سلیقه ها متفاوته اما اونی که واقعا گیمر باشه با یه بار تست کردن متوجه میشه که فیفا واقعا شاخ تر و حرفه ای تر از PES ــه! :دی در کل پیشنهاد میکنم برای شروع فوتبال فیفا رو تست کنید :دی

• Like
Reactions: mehdi-ss
فکر کنم فردا پسفردا دیگه کل دیتابیس فات رو بشه.امروز که Top 20 همه لیگها رو اعلام کردن.دیگه چیزی نمونده فکر کنم...

یک ویدئو هم دیدم از لحظه اولین ورود الکس هانتر.خیلی خفن بود!جو ورزشگاه و هو کردن تماشاگرهای چلسی عالی بود.خیلی امیدوارم کرده این جورنی، امیدوارم ضد حال نخوریم.

والا سلیقه ها خیلی متفاوته ولی من هیچ جوره نمیتونم با PES کنار بیام! :D از فیفا 13 به این طرف واقعا PES رفت توو در و دیوار! مثلا توو فیفا محاله بتونی راحت به دروازه نزدیک بشی ولی توو PES با دو تا چپ و راست میرسی به 18 قدم! :D خلاصه که فیفا رو شدیدا پیشنهاد میکنم که بازی کنی تا بفهمی PES مزخرفی بیش نیست :D البته بازم سلیقه ها متفاوته اما اونی که واقعا گیمر باشه با یه بار تست کردن متوجه میشه که فیفا واقعا شاخ تر و حرفه ای تر از PES ــه! :D در کل پیشنهاد میکنم برای شروع فوتبال فیفا رو تست کنید :D
البته تو فیفا هم این قضیه زیاد جالب نیست :D مخصوصا با دفاع تاکتیکال و آنلاین و اسکیل موو ... .:D

البته تو فیفا هم این قضیه زیاد جالب نیست :D مخصوصا با دفاع تاکتیکال و آنلاین و اسکیل موو ... .:D
اگه روو های پرس بازی کنی دفاع تقریبا بی نقص میشه! :دی ولی خداییش رو مد های دیگه بعضی وقتا دفاع شیش میزنه! :دی ولی در کل از PES سرتره! :دی

اگه روو های پرس بازی کنی دفاع تقریبا بی نقص میشه! :D ولی خداییش رو مد های دیگه بعضی وقتا دفاع شیش میزنه! :D ولی در کل از PES سرتره! :D
هاى پرس كه چون نقطه ضعفش پاس توى عمقه بدتر ميكنه مخصوصا تيمايي كه ضد حمله با پاس تو عمق ميزنن

والا سلیقه ها خیلی متفاوته ولی من هیچ جوره نمیتونم با PES کنار بیام! :D از فیفا 13 به این طرف واقعا PES رفت توو در و دیوار! مثلا توو فیفا محاله بتونی راحت به دروازه نزدیک بشی ولی توو PES با دو تا چپ و راست میرسی به 18 قدم! :D خلاصه که فیفا رو شدیدا پیشنهاد میکنم که بازی کنی تا بفهمی PES مزخرفی بیش نیست :D البته بازم سلیقه ها متفاوته اما اونی که واقعا گیمر باشه با یه بار تست کردن متوجه میشه که فیفا واقعا شاخ تر و حرفه ای تر از PES ــه! :D در کل پیشنهاد میکنم برای شروع فوتبال فیفا رو تست کنید :D

نه عزیز اشتباه متوجه شدی من خودم منتنفرم از pes و فقط فیفا بازی کردم ولی به صورت حرفه ای نه و حاظر نبودم براش هزینه ی زیادی بکنم. ولی دوست دارم که شروع کنم به یاد گرفتنش و گفتم از این نسخه دیگه شروع کنم. راستشم بخواید زیاد فرد فوتبالی هم نیستم ولی خب خوشم میاد. به نظرتون ممکنه بتونم از این نسخه شروع کنم به یاد گرفتم و بازیم خوب بشه؟

نه عزیز اشتباه متوجه شدی من خودم منتنفرم از pes و فقط فیفا بازی کردم ولی به صورت حرفه ای نه و حاظر نبودم براش هزینه ی زیادی بکنم. ولی دوست دارم که شروع کنم به یاد گرفتنش و گفتم از این نسخه دیگه شروع کنم. راستشم بخواید زیاد فرد فوتبالی هم نیستم ولی خب خوشم میاد. به نظرتون ممکنه بتونم از این نسخه شروع کنم به یاد گرفتم و بازیم خوب بشه؟
آره عزیز چرا که نه؟! :دی البته یاد گرفتن فوتبال زمان زیادی رو میبره! مثلا من خودم از PS1 تا همین الان دارم فوتبال بازی میکنم ولی هنوزم ادعا نمیکنم که حرفه ای ام چون همیشه گفتن دست بالای دست بسیاره! :دی مثلا وقتی انلاین میزنم بعضی اوقات یه ادمایی از عربستان و اینا به طورم میخورن که توو یه نیمه 6 تاییم میکنن و تازه اونجا میفهمم که من واقعا هیچی نیستم! :دی ولی خب اگه شروع کنی در عرض یکسال میتونی در سطح قابل قبولی فوتبال بازی کنی و قوی باشی! :دی

• Like
Reactions: yonestm
این دفاع تاکتیکال چیه یکی مارو راهنمای کنه
فرقش چیه
چیز خاصی نیست :D مثلا میتونی خط دفاعتو به صورت دستی یکم عقب بکشی یا مثلا روی حالت Parked The Bus بازی کنی! یا مثلا یه سری از مدافع هاتو روی بازیکن تیم حریف مارک کنی! مثلا وقتی تکل میزنی، اگه دوباره سریعا پشتش دایره رو بزنی بازیکنت زودتر از جاش بلند میشه. یا مثلا اگه موقع دفاع R2 رو بزنی، مدافع تیمت میره توو پای بازیکن حریف. البته استفاده از این دکمه زیاد توصیه نمیشه چون 99 درصد مواقع خطا میشه مگه اینکه خیلی به موقع و به جا بزنی که اونم کار هرکسی نیست :D به این میگن دفاع تاکاتیکال. فرقشم با دفاع معمولی اینه که تو دفاع معمولی فقط با دکمه ی مربع و یا نهایتا تکل زدن میتونی توپو بگیری ولی توو این سبک دفاع میتونی از همه ی دکمه های دسته واسه دفاع کردن استفاده کنی. یکی دیگه از روش های دفاع تاکتیکال اینه که سبک بازیت رو بزاری روی های پرس ولی خط دفاعت رو بکشی عقب و فقط خط هافبکت جلو بازی کنن و پرس کنن. و 90 درصد مواقع هم جلوی تیم های هجومی مثل رئال و بارسا این تاکتیک خیلی خوب جواب میده.

• Like
Reactions: VICE

شما sweaty بازي كن من بردن div1 تضمين ميكنم ..

ps. : it's all about that pace ..:D

چیز خاصی نیست :D مثلا میتونی خط دفاعتو به صورت دستی یکم عقب بکشی یا مثلا روی حالت Parked The Bus بازی کنی! یا مثلا یه سری از مدافع هاتو روی بازیکن تیم حریف مارک کنی! مثلا وقتی تکل میزنی، اگه دوباره سریعا پشتش دایره رو بزنی بازیکنت زودتر از جاش بلند میشه. یا مثلا اگه موقع دفاع R2 رو بزنی، مدافع تیمت میره توو پای بازیکن حریف. البته استفاده از این دکمه زیاد توصیه نمیشه چون 99 درصد مواقع خطا میشه مگه اینکه خیلی به موقع و به جا بزنی که اونم کار هرکسی نیست :D به این میگن دفاع تاکاتیکال. فرقشم با دفاع معمولی اینه که تو دفاع معمولی فقط با دکمه ی مربع و یا نهایتا تکل زدن میتونی توپو بگیری ولی توو این سبک دفاع میتونی از همه ی دکمه های دسته واسه دفاع کردن استفاده کنی. یکی دیگه از روش های دفاع تاکتیکال اینه که سبک بازیت رو بزاری روی های پرس ولی خط دفاعت رو بکشی عقب و فقط خط هافبکت جلو بازی کنن و پرس کنن. و 90 درصد مواقع هم جلوی تیم های هجومی مثل رئال و بارسا این تاکتیک خیلی خوب جواب میده.
حوب تنظیماتش کجاست؟

پیس 17 دقیقا برعکس این تعریفیه که شما از پیس دادید ...
ولی 16 تا حدی اینجوری بود

اون قسمت جمله که میگی اونی که واقعا گیمر باشه و ... خیلی جالب بود :D حالا چون ما طرفدار PES هستیم و از PES بیشتر از FIFA لذت میبریم گیمر نیستیم ؟! :)) خدا خیرت بده داداش ;)

به نظر من FIFA به نسبت PES به واقعیت نزدیک تره اما خوب بازی اسمش روشه دیگه ;) باید ازش لذت ببری ، حالا یکی از PES و یکی هم از FIFA لذت میبره :x

هرچند من یه زمانی عاشق FIFA 09 بودم و الانم که الانه احساس میکنم بهترین سری FIFA همون 09 بود و هست :D شاید یکی از دلایلش این بود که تورس تو لیورپول تو اون نسخه یکی از بهترین بازیکن های FIFA بود \:D/

به تنهایی با لیورپول و تورس همه ی فامیل رو میبردم ! :))

آخرین ویرایش:
بازی چن تا مشکل داره که تو ویدیوهایی که از 17 دیدم هنوز درس نشده. یکیش مشکل شماره عوض کردنه ینی اکثر اوقات وقتی تنظیمات رو حالت دستی نیست و خود کامپیوتر اتوماتیک میخواد شماره عوض کنه یا خیلی دیر عوض میکنه یا پلیری که انتخاب میکنه اصن از توپ دوره, روی توپای بلندم به شدت بده عوض شدن شماره.
مشکل بعد روی توپای برگشتی یا تغییر مسیر دادست که از 14 فاجعه بود و تو 16 دیگه اوجش بود و انگار تو 17 ادامه داره. ینی وقتی مثلا حریف شوت میکنه و به دفاع میخوره عملا دروازه بان هنگ میکنه و حتی اگه توپ نیم متریشم باشه ولش میکنه بره تو کرنر, توی حمله ام بازیکنای خودی روی توپای برگشتی فاجعه ان و یا شماره میره روی بازیکن بی ربط یا اصن بازیکن تلاشی واسه رسیدن به توپ برگشتی نمیکنه.
مشکل بعدی برخورد بازیکنای خودیه که این از همه رو اعصاب تره و انگار تو 17 هم هست, ینی کافیه 2 تا بازیکن خودی به 1 متری هم برسن جوری هی همو میزنن یا گره میخورن که آدم فک میکنه داره فوتبال کلاغی سگا رو بازی میکنه. اینا بدترین مشکلاییه که تو 16 بود و تو 17 ام ندیدم حلشون کنن و واقعا رو اعصابه. نمیدونم کی میخوان یه ذره از درآمدشون رو خرج کیفیت بازی کنن, فقط هر سال تیمای لایسنس شده بیشتر میشه. بدبختی اینجاس که بازی رقیب جدیم نداره ینی PES که کلا قابل تحمل نیست با انیمیشنا و هوش مصنوعی و لایسنس فاجعش. کاش 2K میومد یه فوتبال میساخت که EA به خودش بیاد. الان کسی بره گیم پلی فیفا 08 رو نگا کنه مقایسه کنه با 17 اون به شدت طبیعی تره :D

• Like
Reactions: ehsas1 and MaMaSaN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or