FIFA 17 Ultimate Team

سری فیفا در نسل هفت توانست یک مد معتاد کننده رو بنا کند مدی که در آن هر پلیر میتواند تیم مورد علاقه خود را بسازد و با بقیه پلیرهای دیگر بصورت انلاین با تیم ساخته شده انها بازی کند.
در نسل هشتم این مد گشترده تر شد تا شاهد پلیرهای بیشتری در این بخش باشیم.در فیفای سال قبل درفت اضافه شد و در فیفا 17 مدهای قهرمانی و اخر هفته که جایزه های بزرگی دارند.
در ابتدا سوال همیشگی که التیمیت چیست را توضیح میدهیم التیمیت یک مد انلاین/افلاین فیفا هست شما یک تیم ضعیف و یا تیم نه چندان قوی تحویل گرفته و رفته رفته با استفاده از شرکت در بازیهای انلاین یا افلاین سکه دریافت کنید و رفته رفته به قویترکردن تیمتان دست پیدا می کنید البته دستتان خیلی هم باز نیست زیرا که کمیستری(هماهنگی تیم)هم مهم است و برای این منظور شما باید بازیکنانی که خریداری میکنید یا از یک لیگ باشند یا از یک ملیت البته اگر از یک تیم باشیند ویا از یک ملیت دریک لیگ باشند هماهنگی بازیکنان شما بیشتر میشود واحد پول بازی کوین(سکه)هست البته یک راه میانبر دیگر برای شما باز هست انهم استفاده از پک هست که محتویات قرارداد فیتنس لباس و چند بازیکن دارد شما بسته به شانستان میتونید این پک هارا یا با استفاده از فیفاپوینت(پول واقعی)یا با استفاده از سکه بازی یک سری پک بزنید و شانس خودتان را امتحان کنید.
بازیکنان در التیمیت دارای قرارداد هستند همچنین دارای فیتنسی هستند که میزان انرژی شان را نشان میدهد و این پارامترها در هربازی کمتر میشود و شما باید قرارداد تهیه کنید و برای انرژی (فیتنس) یا کارت فیتنس بخرید یا بازیکن مورد نظر را توی ذخیره بگذارید تا چند شماره ای به انرژی اش اضافه شود همچنین هر بازیکن یک پست دارد و تقریبا استفاده از پست غیر تخصصی بازیکن باعث میشود کارایی آن بازیکن کم شود اما سیستم یک سری آیتم به بازی اضافه کرده از فیفا14 که میشود پست بازیکنان را تاحدودی تغییر داد مثلا شما میتوانید پست RM را به RWو RF تبدیل کنید یا پست CM را به CDM CAM CF و ST متاسفانه این پست عوض کردن بازیکنها زیاد دست پلیر نیست البته یه سری بازیکنها هم از پک در می آیند بسته به شرایط بازیهای واقعی که رنگی هستند یا بازیکنهای آپگریدی که EA در ژانویه میفرستد در پستی که آن بازیکن در تیم هفته یا بهترین بازیکن زمین در بازیهای مهم جا داده است می آیند بازیکنان مشکی همان بازیکن های تیم هفته هستند که در بازی تیمشان بهترین بازیکن زمین شناخته شده اند بازیکنان نارنجی هم بهترین بازیکنان زمین در چمپیونز لیگ یا حذفی یا یورو لیگ شده اند که این بازیکنان معمولا خیلی قمیت بالاتری دارند شما باید بدانید بازیکنتان هیچ پیشرفتی نمیکند برای آپگریدش باید کارت رنگی آن بازیکن را تهیه کنید البته میتوانید یه سری قابلیت های بازیکنتان را با کمیستری استایلها افزایش دهید که در عمل اتفاق میافتد ان هم به شرط کمیستری بازیکن.
روشهای دریافت کوینز عبارت است از 1-بعد هر بازی چه افلاین چه انلاین یه سری پک به شما داده میشود که معمولا حدود 400تا 450 سکه است 2-تورنامنت افلاین\انلاین که مانند جام حذفی است معمولا 3-سیزن انلاین /افلاین که مانند بخش سیزن ده بازی دارد و بعد کامل کردن آن بازیها مقداری جایزه بهتان تعلق میگیرد 3- مود درفت که از فیفا16 اضافه شد که شما در این بخش باید طبق اسکواد شانسی و رندوم یه سری بازیکنها را انتخاب کنید و با پلیرهای دیگر به بازی بپردازید اگر هر چهار بازی را ببرید قهرمان میشید و جایزه تان پکهای اعلا تر هست این بدین معنی هست که حتی اگر همان بازی اول هم بازی را واگزار کنید باز هم پک دریافت میکنید ولی پکهای نه چندان خوب پکهایی که شما بعد از بردن هر چهاربازی بدست میاورید خیلی عالی تر هستند تا پکهای اولیه4_امسال شاهد چمپیونز هست و یه سری جامهای پرتعداد که جایزه های بسیار بزرگ تری نسبت به قسمت های دیگر میدهد
در این تاپیک قصد داریم در مورد این مد به بحث و تبادل نظر بپردازیم همچنین اسکوادهای دوستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد همچنین تیم هفته را هر هفته نمایش میدهیم و تجزیه و تحلیل میکنیم.
FIFA17POSTCOVER.jpg

آخرین ویرایش:
بله بله
هركي پك بخواد بزنه پيشنهاد اينه كه بين ساعت ٤ صبح تا ٦ صبح بزنه!
يه اس بي سي اومده بازيكن توتس ميده
دوستم اريكسن توتس گرفت
ساعتاي ٤:٣٠ صبح زد

جدی از 4 تا 6 صبح بهتره که باز کنیم پک ها رو؟دلیل خاصی داره؟B-):D
پک های گلد هم آره؟ یعنی جایزه های ویکند لیگ رو هم 4 تا 6 باز کنیم؟!

آخرین ویرایش:
نت من ک خوبه و مشکلی ندرم
بیشترین حرص خوری فیفا مربوط به این بازیکنای op مثل سان و مانه هستن یعنی فقط کافیه باشون شوت بزنی دیگه ...
بعد اونم این فرم مسخره اس ک کافیه 2 بازی ببازی دیگه پاسم نمیتونن بدن .. انگار از مغز فلج شدن جوری مورد پرس قرار میگیری انگار آخرین بازی اوناس
برعکس شما مشکل اساسی من یکی که نته!!
دوستمون هم توضیح داد،گیم پلی بازی به شدت مزخرف و عجیب میشه! گاهی اوقات فکر میکنی بازی کن هات انگار روی پیست یخی در حال سرخوردن هستن!!
جسارتا میشه بگین از چه نتی استفاده میکنید؟ پینگتون چنده؟
ممنون

پك شايد بريم پوينت بخريم براي درفت!
ليگ تركيه ليگ خوبيه ولي من خيلي دوست دارم برم سراغ روسيه
چرا روسیه نیک؟ بازیکن های خوبی داره البته. شایدم اولش ارزون باشنB-)B-)
درفت رفتن ارزشی داره؟آخه شنیدم که میگن درفت اصلا فایده نداره و...
جایزه درفت چیه کلا؟ پک خاصی میده؟
آره.
من تا الان هزار تومن هم هزینه نکردم برای این بازی ولی احتمالا سال دیگه همون اول یک 100 تومنی پوینت بخرم.یادمه پارسال استوریج و کاستا و امثال اینها قیمتشون نزدیک 100 بود اوایل!کافیه دو سه تا بازیکن اینجوری در بیاد.حتی میتونی به اندازه پولی که هزینه کردی کوین بفروشی و با بقیه اش تیم ببندی
اوه!!! استوریج 100 کا بوده:-SSاستوریج اینقدر بوده پس اون اوایل امثال ناینگولان و کانته و دیبالا و.. چند بودن؟ اون ها هم خیلی گرون بودن؟
خب اگه بازیکن ها اوایل گرون باشن،چجوری میشه از پک ها به قول شما درآمد داشت یا یه تیم خوب بست؟
افت قیمت امثال استوریج و کاستا و.. از کی شروع شد؟ چند ماه طول کشید که قیمت هاشون اکی بشه؟
اگه ممکنه شما که تجربه بالایی دارین یه راهنمایی کنین ببینیم باید چکار کنیم؟ مثلا پوینت بخریم بعد پک باز کنیم اونوقت اگه بازیکن ارزشمندی در اومد چه کنیم؟
مثلا اگه سکه خوبی از فروشش داشتیم چه سیاستی داشته باشیم؟

اوه!!! استوریج 100 کا بوده:-SSاستوریج اینقدر بوده پس اون اوایل امثال ناینگولان و کانته و دیبالا و.. چند بودن؟ اون ها هم خیلی گرون بودن؟
خب اگه بازیکن ها اوایل گرون باشن،چجوری میشه از پک ها به قول شما درآمد داشت یا یه تیم خوب بست؟
افت قیمت امثال استوریج و کاستا و.. از کی شروع شد؟ چند ماه طول کشید که قیمت هاشون اکی بشه؟
اگه ممکنه شما که تجربه بالایی دارین یه راهنمایی کنین ببینیم باید چکار کنیم؟ مثلا پوینت بخریم بعد پک باز کنیم اونوقت اگه بازیکن ارزشمندی در اومد چه کنیم؟
مثلا اگه سکه خوبی از فروشش داشتیم چه سیاستی داشته باشیم؟
قیمت بازیکنهای لیگ برتری خیلی بالاست همیشه.ناینگولان از اینا کمتر بود.
بزار اینجوری بهت بگم.اول که بازی نیومده قیمتها پایینه ولی کسی کوین نداره که بخواد بازیکن بخره و ذخیره کنه!بعد بازی میاد و کم کم قیمتها میچسبه به سقف.این قضیه ادامه داره تا یکی دو هفته مونده به بلک فرایدی تو آبان که باید زرنگ باشی و بازیکنهات رو قبلش بفروشی.بعد دوباره قیمتها میره بالا تا اول سال نوی میلادی و همزمان با اومدن تیم سال.دیگه بعد اون قیمتها تقریبا ثابته تا بعد عید که فکر کنم خودت بازی رو داشتی و دیدی تاثیر تیم فصل رو.
به نظر من و بر اساس تجربه این 4 5 سال... دو ماه اول رو با بازیکنهای ارزون سر کن.مثلا یک تیم ارزون از سری آ که وینگرش اینسینیه و کاندروا باشه که ارزونترن تا امثال کوادرادو و داگلاس کاستا!بلک فرایدی و موقع ارزونی برو تیم گرونتر رو از همون لیگ ارزون بخر.صبر کن تا ژانویه و اون موقع که قیمتها شکسته شد لیگتو عوض کن و تیمی که می خوای رو ببند.من موقع ژانویه پارسال نزدیک 1 ملیون کوین کنار گذاشته بودم که اگر قبلا بازیکن خریده بودم دو زارم نمیرزید.بعضی بازیکنهایی که ژانویه خریدم رو تا همین چند وقت قبل داشتم.
درفت اولا شانسیه جایزش و بعدشم از پارسال که ملت توش چیت زدن رو شروع کردن جوایزش کم شد.قبلا مثلا دو تا ریر پلیر پک 24 تایی میداد اگر برنده میشدی الان ریر گلد پک میده!در ضمن خیلی هم بردنش سخته.اگر بازیت خیلی خوبه و مطمئنی میبری بد نیست اون چند ماه اول ولی الان دیگه به درد نمیخوره.تازه اگر نتونی درفت رو ببری بهتره شرکت نکنی چون ضرر کامله.

قیمت بازیکنهای لیگ برتری خیلی بالاست همیشه.ناینگولان از اینا کمتر بود.
بزار اینجوری بهت بگم.اول که بازی نیومده قیمتها پایینه ولی کسی کوین نداره که بخواد بازیکن بخره و ذخیره کنه!بعد بازی میاد و کم کم قیمتها میچسبه به سقف.این قضیه ادامه داره تا یکی دو هفته مونده به بلک فرایدی تو آبان که باید زرنگ باشی و بازیکنهات رو قبلش بفروشی.بعد دوباره قیمتها میره بالا تا اول سال نوی میلادی و همزمان با اومدن تیم سال.دیگه بعد اون قیمتها تقریبا ثابته تا بعد عید که فکر کنم خودت بازی رو داشتی و دیدی تاثیر تیم فصل رو.
به نظر من و بر اساس تجربه این 4 5 سال... دو ماه اول رو با بازیکنهای ارزون سر کن.مثلا یک تیم ارزون از سری آ که وینگرش اینسینیه و کاندروا باشه که ارزونترن تا امثال کوادرادو و داگلاس کاستا!بلک فرایدی و موقع ارزونی برو تیم گرونتر رو از همون لیگ ارزون بخر.صبر کن تا ژانویه و اون موقع که قیمتها شکسته شد لیگتو عوض کن و تیمی که می خوای رو ببند.من موقع ژانویه پارسال نزدیک 1 ملیون کوین کنار گذاشته بودم که اگر قبلا بازیکن خریده بودم دو زارم نمیرزید.بعضی بازیکنهایی که ژانویه خریدم رو تا همین چند وقت قبل داشتم.

درفت اولا شانسیه جایزش و بعدشم از پارسال که ملت توش چیت زدن رو شروع کردن جوایزش کم شد.قبلا مثلا دو تا ریر پلیر پک 24 تایی میداد اگر برنده میشدی الان ریر گلد پک میده!در ضمن خیلی هم بردنش سخته.اگر بازیت خیلی خوبه و مطمئنی میبری بد نیست اون چند ماه اول ولی الان دیگه به درد نمیخوره.تازه اگر نتونی درفت رو ببری بهتره شرکت نکنی چون ضرر کامله.
یه دنیا ممنون،خیلی لطف کردین که تجربه چند سالتون رو در اختیاز گزاشتین و توضیحات کاملی بود.امیدوارم برای بقیه دوستان هم مفید باشه!
والا خودم الان روی pc هستم و چند سالی میشه که فیفا رو ارجینال بازی میکنم(البته نه به صورت پیوسته!) امسال نمیدونم چی شد که یهو به دام این التیمیت افتادیم!! و دیدم چه خبره اینجا! اصل لذت بازی اینجاهه! تو فکر این بودم واسه 18 چون کنسول گیمر های بیشتری داره و توی ایران هم مسابقات آنلاینش برگزار میشه برم سمت PS4
ولی یکی مشکل نتم که خیلی وقت ها با کاهش پینگ بهتر میشه و یکی هم گرون بودن کوین و پوینت پلی استیشن نسبت به pc برای التیمیت تیم دو دلم کرده!
البته قیمت بازیکن ها توی مارکت pc نسبت به کنسول ها بیشتره که علتش رو من هنوز متوجه نشدم!!
بنظر شما چه کنیم؟:D
لیگ هم به قول شما با ایتالیا شروع کنیم خوب باشه بنظرم! حتی واسه تیم خیلی خوب هم ایتالیا بازیکن های خوبی داره. فرانسه هم بدک نیست البته! لیگ فرانسه رو شما چطور دیدین؟

پ .ن : راستی بنظرتون برنز پک متود رو اول بازی بریم جلو یانه؟ همون روشی که امثال نیک(یوتیوبر معروف) انجامش میدن! فکر کنم اینم جواب بده! ولی صبر میخواد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Radiance
یه دنیا ممنون،خیلی لطف کردین که تجربه چند سالتون رو در اختیاز گزاشتین و توضیحات کاملی بود.امیدوارم برای بقیه دوستان هم مفید باشه!
والا خودم الان روی pc هستم و چند سالی میشه که فیفا رو ارجینال بازی میکنم(البته نه به صورت پیوسته!) امسال نمیدونم چی شد که یهو به دام این التیمیت افتادیم!! و دیدم چه خبره اینجا! اصل لذت بازی اینجاهه! تو فکر این بودم واسه 18 چون کنسول گیمر های بیشتری داره و توی ایران هم مسابقات آنلاینش برگزار میشه برم سمت PS4
ولی یکی مشکل نتم که خیلی وقت ها با کاهش پینگ بهتر میشه و یکی هم گرون بودن کوین و پوینت پلی استیشن نسبت به pc برای التیمیت تیم دو دلم کرده!
البته قیمت بازیکن ها توی مارکت pc نسبت به کنسول ها بیشتره که علتش رو من هنوز متوجه نشدم!!
بنظر شما چه کنیم؟:D
لیگ هم به قول شما با ایتالیا شروع کنیم خوب باشه بنظرم! حتی واسه تیم خیلی خوب هم ایتالیا بازیکن های خوبی داره. فرانسه هم بدک نیست البته! لیگ فرانسه رو شما چطور دیدین؟

پ .ن : راستی بنظرتون برنز پک متود رو اول بازی بریم جلو یانه؟ همون روشی که امثال نیک(یوتیوبر معروف) انجامش میدن! فکر کنم اینم جواب بده! ولی صبر میخواد
قیمت رو پیسی بیشتره چون بازیکن کمتره و کمتر پک باز میشه.از اونور چیت بیشتر میزنن و کوین تقلبی زیاد توش هست.تورم بالاتره دیگه.سال دیگه که آیکون رو پلی4 هست به نظرم قیمتها از همه جا کمتر میشه رو این کنسول.پارسال ایکس باکس به لطف لجندها یکم قیمت بازیکنهاش بهتر بود ولی فکر کنم با این همه پلیر امسال قیمتها بکشه پایین اینور.
من خودم تقریبا فقط فیفا بازی میکنم ولی برای آسایش خودم و راحتی خیالم از خرید قطعه و ... چند ساله کنسول دارم.الان تو این یکسال اخیر فقط کرش و آنچارتد رو به جز فیفا واقعا نشستم پاشون.مطمئن باش ضرر نمیکنی حتی اگر فقط برای فیفا داری میخری.
کاهش پینگ هم استفاده نکردم.خدا رو شکر شاتل تو مشهد خیلی خوبه و پینگ زیر 100 میده ولی هر هفته چند بازی 3-0 میشه دیگه.اینترنت ایرانه.به نظر نتت رو سر خط چک کن اگر خوب بود سیم کشی خوب انجام بده و کیفیت رو ببر بالاتر.نصف مشکلات از سیم شکیه.

من چون اینتریم میرم سری آ والا لیگ خوب زیاده.اون اوایل نصف تیمم رو از تیمم انتخاب میکنم.هفته پیش اینفورم هندانوویچ 900 مین بازیشو برام انجام داد.می خوام 4 رقمیش کنم.:دی بقیه لیگها هم اوکین.فوقش چندتا لیگ رو قاطی میکنی.
برنز پک هم استفاده نکردم.ولی همون دلالی رو مارکویی انجام دادم بیشتر!میگن درآمدش زیاده ولی حوصله می خواد.کاری که من میکردم هفته ای 50 هزار سود داشت.

• Like
Reactions: aminda
قیمت رو پیسی بیشتره چون بازیکن کمتره و کمتر پک باز میشه.از اونور چیت بیشتر میزنن و کوین تقلبی زیاد توش هست.تورم بالاتره دیگه.سال دیگه که آیکون رو پلی4 هست به نظرم قیمتها از همه جا کمتر میشه رو این کنسول.پارسال ایکس باکس به لطف لجندها یکم قیمت بازیکنهاش بهتر بود ولی فکر کنم با این همه پلیر امسال قیمتها بکشه پایین اینور.
من خودم تقریبا فقط فیفا بازی میکنم ولی برای آسایش خودم و راحتی خیالم از خرید قطعه و ... چند ساله کنسول دارم.الان تو این یکسال اخیر فقط کرش و آنچارتد رو به جز فیفا واقعا نشستم پاشون.مطمئن باش ضرر نمیکنی حتی اگر فقط برای فیفا داری میخری.
کاهش پینگ هم استفاده نکردم.خدا رو شکر شاتل تو مشهد خیلی خوبه و پینگ زیر 100 میده ولی هر هفته چند بازی 3-0 میشه دیگه.اینترنت ایرانه.به نظر نتت رو سر خط چک کن اگر خوب بود سیم کشی خوب انجام بده و کیفیت رو ببر بالاتر.نصف مشکلات از سیم شکیه.

من چون اینتریم میرم سری آ والا لیگ خوب زیاده.اون اوایل نصف تیمم رو از تیمم انتخاب میکنم.هفته پیش اینفورم هندانوویچ 900 مین بازیشو برام انجام داد.می خوام 4 رقمیش کنم.:D بقیه لیگها هم اوکین.فوقش چندتا لیگ رو قاطی میکنی.
برنز پک هم استفاده نکردم.ولی همون دلالی رو مارکویی انجام دادم بیشتر!میگن درآمدش زیاده ولی حوصله می خواد.کاری که من میکردم هفته ای 50 هزار سود داشت.
بام ممنون
چه سروری رو پینگ زیر 100 میگیرین شما ؟8.8.8.8.؟ یعنی شما ویکند لیگ هم مشکلی نداشتین؟ من توی سیسون ها(چه التیمیت چه سیسون آنلاین معمولی) خوب بود بازی اکثر وقت ها و میشد بازی کنی ولی، ولی ویکند لیگ اصلا نمیشد! خیلی افتضاح میشد بازی:((:((~X(
واسه چک کردن سر خط هم آره به توصیتون عمل میکنم! یعنی سیم کشی رو پینگ هم موثره؟

اما

دلالی رو مارکویی چیه دیگه؟:D:D همون روشی که توضیح دادین هستش؟ چجوری هفته ای 50 هزار سکه داشتین؟
راستی خرید کوین از این فروشنده های کوین واسه خریدار هم ممکنه دردسر داشته باشه؟ یعنی ممکنه که مثلا مارو بن کنن؟ واسه موقع ارزونی (مثل بلک فرایدی) میگم که بریم کوین بخریم و بازیکن های اورال بالا رو بگیریم و مثل الان بفروشیم به ملت:))

من روسيه ميرم به خاطر اسكيل بازيكنا و يجورايي ميشه گفت يكمي هم باگن حالا نميدونم اسمشو درست گفته باشم يا نه اين پرومس همرو اذيت كرده
امسالم دقت كرده بودين بازيكنايي با اسكيل خوب داشت
اونايي هم كه اسكيل نداشتن عالي بودن مثل فرناندو
اين درفت امسال حالا من دقيق نميدونم
ميبردي ٤٥ كا ميداد
پكاشم بد نيست شانس داشته باشي
من بخوام پك بزنم يا پك باز كنم بين ساعت ٤:٣٠ صبح تا ٦ صبح بهترين زمان هست
يكمم سود كني خيلي خوبه!
همون ماه اولم بايد پوينت بگيريم
بدون پوينت خيلي سخته!
با گرون بودن بازيكنا

• Like
بام ممنون
چه سروری رو پینگ زیر 100 میگیرین شما ؟8.8.8.8.؟ یعنی شما ویکند لیگ هم مشکلی نداشتین؟ من توی سیسون ها(چه التیمیت چه سیسون آنلاین معمولی) خوب بود بازی اکثر وقت ها و میشد بازی کنی ولی، ولی ویکند لیگ اصلا نمیشد! خیلی افتضاح میشد بازی:((:((~X(
واسه چک کردن سر خط هم آره به توصیتون عمل میکنم! یعنی سیم کشی رو پینگ هم موثره؟

اما

دلالی رو مارکویی چیه دیگه؟:D:D همون روشی که توضیح دادین هستش؟ چجوری هفته ای 50 هزار سکه داشتین؟
راستی خرید کوین از این فروشنده های کوین واسه خریدار هم ممکنه دردسر داشته باشه؟ یعنی ممکنه که مثلا مارو بن کنن؟ واسه موقع ارزونی (مثل بلک فرایدی) میگم که بریم کوین بخریم و بازیکن های اورال بالا رو بگیریم و مثل الان بفروشیم به ملت:))
8.8.8.8 زیر 100 باشه ویکند لیگ دو خط میگیرم بدون مشکل.شاید دلیل مشکلات تو از سروای پیسی باشه.شاید تو خاورمیانه سرور نداره پیسی!
سیم کشی رو همه چی تاثیر داره.سر خط رو چک کن حالا...

کوینم نه خریدم و نه فروختم.نمیدونم واقعا!
دلالی هم گفتم.بازی های هفته بعد رو چک کن.یکی دو بازی که مطمئنی هست رو سرمایه گذاری کن.مثلا دربی مرسی ساید رو مطمئنی هست،میری 10 تا بازیکن انگلیسی از اورتون و 10 تا از لیورپول میخری که قیمتشون تقریبا کمه و گرون نشدن.10 تا هم خارجی میخری.اگر گرون بودن معمولا نمیخریدم!معمولا سایتها 7-8 بازی پیش بینی میکنن هر هفته.از بقیه هم هر کدوم دو سه تا میخریدم.اینجوری حداقل 20 30 بازیکن گرون شده داشتم که میفروختم به قیمت بالا و بقیه رو هم به ضرر رد میکردم برن.خودم هم مارکویی رو مفتی انجام میدادم.همیشه به اندازه یک تیم هم از لیگهای مختلف بازیکن داشتم.(هم خارجی و هم از همون کشور)
کم کم خودت میبینی کدوم لیگها،پستها و ... سودش بیشتره و سودت بیشتر میشه.مثلا لیگ ترکیه دفاعهاش خیلی گرون میشدن.معمولا رو اون پست سرمایه میزاشتم.بودن کسایی که 100 تا بازیکن خاص رو میخریدن هر هفته.یک هفته طرف 400 هزار سود میکرد و دو سه هفته هیچی سود نمیکرد.من اونقدر ریسکی کار نمیکردم.
درضمن یک 100 هزاری باید کنار داشته باشی تا وارد این خط بشی... اول اول نمیشه.

• Like
8.8.8.8 زیر 100 باشه ویکند لیگ دو خط میگیرم بدون مشکل.شاید دلیل مشکلات تو از سروای پیسی باشه.شاید تو خاورمیانه سرور نداره پیسی!
سیم کشی رو همه چی تاثیر داره.سر خط رو چک کن حالا...

کوینم نه خریدم و نه فروختم.نمیدونم واقعا!
دلالی هم گفتم.بازی های هفته بعد رو چک کن.یکی دو بازی که مطمئنی هست رو سرمایه گذاری کن.مثلا دربی مرسی ساید رو مطمئنی هست،میری 10 تا بازیکن انگلیسی از اورتون و 10 تا از لیورپول میخری که قیمتشون تقریبا کمه و گرون نشدن.10 تا هم خارجی میخری.اگر گرون بودن معمولا نمیخریدم!معمولا سایتها 7-8 بازی پیش بینی میکنن هر هفته.از بقیه هم هر کدوم دو سه تا میخریدم.اینجوری حداقل 20 30 بازیکن گرون شده داشتم که میفروختم به قیمت بالا و بقیه رو هم به ضرر رد میکردم برن.خودم هم مارکویی رو مفتی انجام میدادم.همیشه به اندازه یک تیم هم از لیگهای مختلف بازیکن داشتم.(هم خارجی و هم از همون کشور)
کم کم خودت میبینی کدوم لیگها،پستها و ... سودش بیشتره و سودت بیشتر میشه.مثلا لیگ ترکیه دفاعهاش خیلی گرون میشدن.معمولا رو اون پست سرمایه میزاشتم.بودن کسایی که 100 تا بازیکن خاص رو میخریدن هر هفته.یک هفته طرف 400 هزار سود میکرد و دو سه هفته هیچی سود نمیکرد.من اونقدر ریسکی کار نمیکردم.
درضمن یک 100 هزاری باید کنار داشته باشی تا وارد این خط بشی... اول اول نمیشه.

چه کار خفنی!B-)
منظور از مارکویی --> SBC مارکویی هست دیگه؟؟
راستش خیلی من به این اس بی سی دقت نکرده بودم. اون اولم که وارده التیمیت شده بودیم تو این فکر ها نبودیم اصلا!!
این قسمت که گفتین (معمولا سایتها 7-8 بازی پیش بینی میکنن هر هفته.) رو دقیق متوجه نشدم. اولا چه سایت هایی منظورتون هست؟ مثلا futhead و امثالهم؟
و اینکه پیش بینی میکنن که چه چلن های مارکویی خواهیم داشت؟
یه دنیا تشکر:x:x

چه کار خفنی!B-)
منظور از مارکویی --> SBC مارکویی هست دیگه؟؟
راستش خیلی من به این اس بی سی دقت نکرده بودم. اون اولم که وارده التیمیت شده بودیم تو این فکر ها نبودیم اصلا!!
این قسمت که گفتین (معمولا سایتها 7-8 بازی پیش بینی میکنن هر هفته.) رو دقیق متوجه نشدم. اولا چه سایت هایی منظورتون هست؟ مثلا futhead و امثالهم؟
و اینکه پیش بینی میکنن که چه چلن های مارکویی خواهیم داشت؟
یه دنیا تشکر:x:x
کلا آره.
الان فکر نکنم پیش بینی پیدا بشه ولی سال دیگه بگو بهت معرفی کنم.ولی خواستی سرچ بزن شاید الانم پیش بینی کنن!
marquee matchups prediction

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or