FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
نگین این حرفا رو.این بازی رو اون فیفا 15 غیر قابل تحملم مقایسه میکنین؟خداییش بهتر شده از 15.:d

درسته EA یکسری فرمول احمقانه داره.مثلا بازی های اول فصل ،آسونه،یعنی شانس و اقبال با ما یاره.بازی های میانه از همه سختتر میشه.دقایق آخر هم که گل زدن رو راحت میکنه.ولی اگر سطح بازی از حریف بهتر باشه خیلی هم تاثیر گذار نیست.من تا دیویژن 3 سیزن یک باخت هم نداشتم.چرا EA به زور یک کاری نکرد من ببازم؟نمیشد تو اون 40 بازی یکبار بشه که منم دروازه خالیام گل نشه؟
من اونقدرا خوب نیستم که تو دیویژن های بالاتر هم بتونم بر این فورمول غلبه کنم ولی مطمئنم یک عده هستن که بازیشون انقدر خوبه که EA هیچ رقمه نمیتونه باعث باختشون بشه.من نمیتونم باور کنم بعضی داستانایی مثل 35 شوت در برابر یک شوت رو!حتی اگر هم باشه اتفاقه.تازه شوتم داریم تا شوت.مخصوصا تو FUT که شوت تو چارچوب جایزه داره ملت از همه جای زمین شوت میزنن.اگر قرار باشه همه شوتها گل بشه یا حتی دروازه خالی ها گل بشه که دیگه بریم فیفا 2000 با هم بازی کنیم،دیگه فرقی نداره با 2016.حالا یکم EA درصد گل شدنها رو بالا پایین میکنه.

++اینم بگم که شانس هم کلا تو این بازی دخیله.من چون آفلاین زیاد با پسر عمه هام بازی میکنم دیدم.اصلا تو اون حالت هندیکپ و بازی اول فصل و اینها معنی نداره،اصلا گاهی بارها دسته ها میچرخه و ... .ولی قشنگ میبینی تو بعضی بازی ها به ناحق میبازی.10 تا موقعیت عالی یک طرف گل نمیشه،حریف با دو موقعیت گل بازی رو میبره.شده تا حالا یکیمون 5 بازی پشت هم رو برده.هم به حق و هم به ناحق!بالاخره اتفاقات رندوم تو بازی زیاده.ولی جلوی رقبای هم سطح تاثیر میزاره.یک پسر عمه داریم که قدرت خدا همیشه از ما میبازه!رندوم پندوم حالیش نیست.:d

کاملا با شما موافقم!
متاسفانه عده ایی هستن که خیلی مشکلات رو پشت یکسری مسائل مثل تطبیق پیدا نکردن با روش جدید بازی پنهان میکنن
تو نسخه 14 و 15 که من آنلاینش رو تجربه کردم واقعا زمانی بازنده بودم که حریفم بازی روی اصولی داشت! به خوبی بازیسازی میکرد اما تو 16 بارها و بارها شده که حتی به قول شما من دروازه خالی رو هم نتونستم گل کنم! یا توپ رو از شصت کیلومتری با آالابا میزنه میره کنج دروازه!
نسخه های قبلی تجربه آنلاینش حتی اگه بازنده هم بودی خیلی لذت بخش تر بود به نظرم روش بازی به طور کلی تغییر کرده
الان بعد از هر بازی به جای اینکه لذت برده باشی فقط سر درد برات میمونه

من خودم از فیفا 9 تا الان دارم فیفا بازی میکردم و قبلش هم سری PES بودم، والا تا زمان فیفا 14 اینقدر از بازی لذت میبردم که دوست داشتم شب و روز بازی کنم، اصلا وقتی گل میزدم حال میکردم با بازی ولی 15 که افتضاح بود، همش گل های مسخره روی باگ و اشتباهات بازی ، انصافا 16 خیلی بهتر از 15 هست ولی باز هم مشکل زیاد داره ...

کاش فقط سر درد بود، من دسته خودم نابود میشه مشت میزنم تو در و دیوار :d

همین امشب داشتیم با یکی از دوستان آنلاین میزدیم که همین مسائل پیش اومد ، تو دو بازی 3 تا پنالتی واسشون گرفته شد . در صورتی که من نه تکل میزدم نه استند تکل .
واقعا هم دیگه مجبوری داریم این فیفا رو بازی میکنیم نه میتونیم بفروشیم که با پی اس بسازیم اینجوریم بازی میکنی اعصایت خورد میشه .
من اولین آنلاینی که با فیفا زدم از سری 14 بود .
واقعا خیلی لذت بخش تر بود

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

دو سه روزه داوری منو نابود کرده :| به خدا میترسم دیگه تو محوطه جریمه نزدیک کسی بشم، بدون اینکه دکمه ای بزنم حتی سرعت و بگیرم میرم طرف بازیکن حریف یهو پنالتی میشه :-s دیشب به قدری اعصابم خورد شد گفتم غلط کنم دیگه فیفا بازی کنم :d

طرف اونقد حمله کرد که دروازبانم از 10 و 10 گرفت :| اولین باری بود بازیکنم 10 میشد تو کل تاریخ اولتیمیتم ولی من بازیو 5 هیچ بردم :| هر جوری میزد گل نمیشد !یدونه اسکیل موی میزدم کل تیمش دریبل میخورد !!! نتایج به بازیا نمیخوره مگه اینکه خیلی خیلی دیگه قوی باشی ...هزاربار برعکسشم اتفاق افتاده !! 4 هیچم جلو باشی احتمال باخت داری !
کلا ایکاش دفاع ها رو یه کوچولو هوش مصنوعی میدادن یعنی تو موقعیت دو به یک هم کافیه مهاجم دو تا تغییر جهت بده ،تک به تک میشه :|

امثال قرار بود این هوش مصنوعی دفاع ها بهتر شه نمیدونم چیکارش کردن، بعضی موقعها پاس کاری میکنم با دفاع هام، یهو بازیکن توپ از زیر پاش رد میشه میافته جلو مهاجم :| والا این کنترل کردن و استّپ کردن دست مین نیست :|
البته بعضی موقع ها هم هست که هرچی اینکارو بکنی دفاع دریبل نمیخوره ، در واقع مهاجم دیگه چالاکیه مثل قبل رو نداره :d، 10دقیقه طول میکشه تغییر جهت بده :-s
شما هم با جایگیری مدافع ها(منظورم هوش مصنوعیه) وقتی بازیکن حریف توی عرض محوطه جریمه حرکت میکنه مشکل دارید؟ خیلی نمیرن عقب؟ یا واسه ترکیب من اینطوریه :-s

( فیفا 16 بدون کرک )
سلام
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 16 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی منزلش داشته باشه من ازش میخرم!!
لطفا فوری اطلاع بدین
با تشکر
تماس 09363889696

یه نکته من راجب تعداد شوت ها و ... بگم.
من یه دوست دارم تو بازی کلن نیمه حریف رو رد کنه میشوته تو هر موقعیت و زاویه ای!
بعد از هر واکنشی گلر هم داد میزنه بابا این دیگه باگه /:)
بعد من با پاس و .. توپو از 6 قدم میزنم تو صداش درمیاد که ای بابا من 10 تا زدم گلر گرفته تو یکی زدی گل شد و شروع میشه که اره بازی میخاد تو ببری و ....
اخر بازی هم همیشه چهارچوب هاش دوبل منه ولی 90 درصد مواقع بازی رو من بردم.
خاستم فقط بگم تعداد شوت توی دروازه نمیتونه عاملی برای بالانس نبودن بازی باشه.

دوستان امروز نسخه ps4 بازی رو خریدم ! نمیتونم آنلاین بازی کنم ! فروشنده گفت باید اکانت Ea بسازی ! چجوری میتونم اینکارو بکنم ؟ کمک کنید خواهشا

دوستان امروز نسخه ps4 بازی رو خریدم ! نمیتونم آنلاین بازی کنم ! فروشنده گفت باید اکانت Ea بسازی ! چجوری میتونم اینکارو بکنم ؟ کمک کنید خواهشا
سلام
مبارك باشه...
توى منوى اصلى r3 رو بزن خودش اتومات ميره تو صفحه ساخت اكانت اوريجين اونجا اطلاعاتى رو كه ميخاد وارد كن و تمام .البته اكه نرفت توصفحه اوريجين و ارور داد وقتايى كه نتت خوبه برومثلا اول صبح يا نصف شبا...موفق باشى

سلام
مبارك باشه...
توى منوى اصلى r3 رو بزن خودش اتومات ميره تو صفحه ساخت اكانت اوريجين اونجا اطلاعاتى رو كه ميخاد وارد كن و تمام .البته اكه نرفت توصفحه اوريجين و ارور داد وقتايى كه نتت خوبه برومثلا اول صبح يا نصف شبا...موفق باشى

داداش هرکاری میکنم نمیشه !! سرعت دانلودم 500 هستش و پینگم 60 . دکمه r3 رو هم که میزنم وارد صفحه ساخت اکانت نمیشه و ارور میده ! نباید تنظیمات کانکشنم رو تغییر بدم ؟! مرسی از راهنماییت

داداش هرکاری میکنم نمیشه !! سرعت دانلودم 500 هستش و پینگم 60 . دکمه r3 رو هم که میزنم وارد صفحه ساخت اکانت نمیشه و ارور میده ! نباید تنظیمات کانکشنم رو تغییر بدم ؟! مرسی از راهنماییت
خواهش ميكنم @};- dns كنسولتو هم عوض كن شايد شد مثلا:
8.8.8.8
8.8.4.4

خوب لازم شد بگم وقتی ذکر میشه فلان تعداد شدت مسلما شوت از وسط زمین منظورم نیست :دی حداقل هیچی نباشه شوت از پشت محوطه و البته بیشتر از دورن محوطه و زوایای خطرناک و تک به تک منظورم هست:l

کسانیکه میگن با فلان تعداد برد و فلان باخت و و و هنوز به این مشکل برنخوردن از همینجا براشون ارزو دارم هیچوقت برخورد نکنن ولی اگر زبونم لال یه روز برخورد کردند لطف کنن یه یادی از ما و کسانیکه میگن هندیکپ وجود داره بیوفتن :دی

- - -ویرایش - - -

چرا سرچ میکنم پیدا نمیکنه ,,, امروز چشششششششششه??

Sent from my K016 using Tapatalk

امزو افتضاح شده واسه منم همینطوره و حتی پیدا هم کنه کمی لگ و دیلی داره

خب خیلی عجیبه! بر عکس بقیه بچه ها امروز تا تونست رقیب پیدا کرد!
نمیدونم واقعآ این سرورا چشونه، یه موقع دقیق 20 مین طول میکشه یکی پیداشه یه موقع هم سریع پیدا میکنه.

من همیشه رم رو بر میدارم و تو تنظیمات هم Restrictive میزارم که تیم قوی بهم نخوره! امروز خیلی شیک و مجلسی، پاریس سن ژرمن و دورتموند بهم خوردن، باعث شدن راحت برم دیویژن 5 !!! اینو میگن باگ!

اقا چرا اولتیمیت اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخام خود کشی کنم
با سیستم 5 دفاعه هم وسط دفاهام یه حفره ای هست اندازه خاور :|
میزاری خود سی پی یو بره دنبال توپ فقط مشایعت می کنه ،خودت میری به راحترین حالت ممکن دریبل میخوری و دروازه خالی :|

اصلا تو افلاین من همچین مشکاتی ندارم ...آقا یکی بیاد بگه چکار باس کرد رسما بیماری اعصاب گرفتم ...
باز سیزن خیلی بهتره، اولتیمیت امسال کلا سرزمین عجایبه به خداااااااااااااااااااااااااااااااا

میزاری خود سی پی یو بره دنبال توپ فقط مشایعت می کنه ،خودت میری به راحترین حالت ممکن دریبل میخوری و دروازه خالی :|

اصلا تو افلاین من همچین مشکاتی ندارم ...آقا یکی بیاد بگه چکار باس کرد رسما بیماری اعصاب گرفتم ...
باز سیزن خیلی بهتره، اولتیمیت امسال کلا سرزمین عجایبه به خداااااااااااااااااااااااااااااااا

chemiatry + worktate

اینا تو دفاع خیلی خیلی مهمه ....

اصلا از دفاع هایی که High / Med هستن استفاده نکن ...

اگه شما و من و کسانی که التیمیت بازی میکنیم و بخوایم تا سال دیگه سالم باشیم و بلایی خدایی نکرده سرمون نیاد ، باید بیخیال التیمیت بشیم یا بیخیال برد و باخت با اینکه سخته و میل به پیروزی توی وجود هر شخصی هست ولی کاریش نمیشه کرد التیمیت وضعش خیلی بد شده ، مخصوصا بعد اپدیت 3 تا قبل اون واقعا مدافعین عالی کار میکردن الان وقتی مهاجم یا وینگر به سمت چپ یا راست تغییر مسیر میده دفاع 4 یا 5 متر ازش فاصله میگیره و محو میشه اما قبلا اصلا اینطور نبود نهایت 1 متر ازش دور میشد اما باز میشد برگرده و پرس کنه ، بحث سیزن و سینگل که اصلا جداست ( چند وقت پیش از ذهنم رد شد که چرا واسه مسابقات جهانی 2015 که یه ایرانی قهرمان شد از بخش سیزن استفاده کردن چرا التیمیت نه ؟ دلیلش هم باید همین چیزاش باشه )

یکی از جذابترین بخش های فیفا همین التیمیت و خرید و فروش بازیکن و ... هست که واسه خود کمپانی خالی از سود نیست اگه سودی نداشت که واسش فیفا پوینت نمیذاشت که یه عده واسش دلار خرج کنن و جذب بازی بمونن وگرنه خیلی ها وقتی ببینن نمیتونن گل بزنن یا بردی بیارن از بازی زده میشن و این به نفع جیب EA نیست در صورتی که این نامردا 50 دلار پول بازی رو گرفتن ولی باز حرص و طمع نمیزاره که بعد عرضه بازی هم دست از سر بازی بردارن و میخوان یه جوری یه عده رو پای بازی نگه دارن ولو اینکه یه عده از بازی زده بشن ولی اینا کارشون رو خوب بلدن فعلا کمپانی رقیب از دور رقابت خارجه ( به جز امسال که میگن بهتر کار کرده ) پس بنابراین EA داره انحصاری کار میکنه و می تازه ، چون من و شما انتخاب بهتری نسبت به فیفا نداریم ...

منم مثل خیلی های دیگه از باخت خوشم نمیاد حالا حساب کن وقتی کلی زحمت میکشی امتیاز جمع میکنی که بری دویژن بالاتر بعد بخاطر یه موردی که اصلا حق نیست و خودت درش دخالتی نداری باعث میشه تمام زحماتت از بین بره اینطوری فشار عصبی زیادی به آدم وارد میشه پس بهتر به فکر سلامتی خودمون باشیم و تا زمانی که رقیبی واسه فیفا نباشه و EA بخواد همه قشر ها روراضی نگه داره چه اونایی که بازیشون خوب نیست و چه کسایی که بازیشون خوبه وضع به همین منوال پیش میره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or