FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
سلام
با توجه به پست های بعضی از بچه ها احتمال نفوذ دعانویس ها و رمال ها به تاپیک خیلی زیاده!پس مواظب باشید ازتون اخاذی نشه یه موقع...

جدا از شوخی من خودم بار ها برام پیش امده که یه سری اتفاق باعث شده که نتیجه مطلوب رو نگیرم ولی با توجه به آمار برد و باخت های خیلی ها که توی سیزن میبینم (مثلا35 برد 7 مساوی و 4 باخت) یا (150برد 21 مساوی و 11 باخت) به این نتیجه میرسم که یک فیفا بازحرفه ای با یک نت خوب و با کیفیت نیازی نداره که بعد از هر باخت این همه صغری کبری بچینه....والسلام علیکم ورحمت الله و برکاته

اقا من فقط درباره اولتیمیت صحبت می کنم (چون انتخاب بازیکنا دست خود آدم هست و هر کسی باگ ترین بازیکنای ممکن رو میخره،خیلی زودتر از سیزن مشکلات بازی و گیم پلی رو رو می کنه واست)

یه اتقاق جالب...امروز یه بنده خدایی رو 5 بر صفر بردم ،بهترین بازیکن میدان نویر دروازبان من شد . 10 از 10
اگه بازی بالانس داره و صفر تا صد دست خودته یکی اینو واسم تحلیل کنه !!!
همه بازی ها تو مایه های فینال لیورپول آث میلان درمیاد یه جورایی..

سلام
دوستان مشکل پیدا کردن حریف آنلاین حل شد واستون؟ واسه من بعد از آپدیت چند روز اول خوب بود الان حریف که پیدا نمیکنه هیچ بازی هم هنگ میکنه. چه کنم؟

سلام
دوستان مشکل پیدا کردن حریف آنلاین حل شد واستون؟ واسه من بعد از آپدیت چند روز اول خوب بود الان حریف که پیدا نمیکنه هیچ بازی هم هنگ میکنه. چه کنم؟
سلام
واسه من خوب ميجوره ولى بعضى وقتا lag داره بازيام يه بار هم همون اوايل بعد از اينكه حريف جست hang كرد ولى بعدش ديكه تا حالا اينجورى نشده(نت مخابرات )

آخرین ویرایش:
اقا من فقط درباره اولتیمیت صحبت می کنم (چون انتخاب بازیکنا دست خود آدم هست و هر کسی باگ ترین بازیکنای ممکن رو میخره،خیلی زودتر از سیزن مشکلات بازی و گیم پلی رو رو می کنه واست)

یه اتقاق جالب...امروز یه بنده خدایی رو 5 بر صفر بردم ،بهترین بازیکن میدان نویر دروازبان من شد . 10 از 10
اگه بازی بالانس داره و صفر تا صد دست خودته یکی اینو واسم تحلیل کنه !!!
همه بازی ها تو مایه های فینال لیورپول آث میلان درمیاد یه جورایی..

موافقم ، و اینکه یکسری از دوستان اینجا یا فقط التیمت بازی میکنن یا سیزن بعضی هم هر دو رو بازی میکنن ، من هر دو بخش رو به طور همزمان بازی میکنم و به این نتیجه رسیدم که کاملا این دو بخش با هم یه تفاوت هایی دارن من سیزن رو بیشتر با یوونتوس و سیستم 2-1-4-3 بازی میکنم تعدادی از بازی ها رو شده 0-1 بردم و به خوبی تونستم دفاع کنم و گلی هم نخورم یا پنالتی ندم الان هم با اینکه زیاد هم وقت نمیکنم بازی مکنم ، 40 برد ، 18 مساوی و 22 باخت دادم دویژن 3 هستم ( اینقدر هم فکر نکنم وضعیت بازیم و یا دوستان دیگه بازیشون داغون باشه که هر بار یه عده میگن باید بازیت فلان باشه یا اینطوری بکن اونطوری خوب نیست و .. با این وضع اینترنتی که داریم و یه بازی خوبه یه بازی لگ داریم همین نتایج هم بد نیست در حد خودش شما بازی خارجی ها توی یوتیوب نگاه کن وقتی کوچکترین لگی ندارن خوب مشخصه خیلی بهتر میتونن استفاده کنن ) همین دو شب پیش اگه اخرین بازی رو میبردم میرفتم دویژن 2 من یوونتوس رو برداشتم حریف هم آرژانتین 1 -0 جلو بودم با تعدادی موقعیت که گل نمیشدن دقیقه 89 با اینکه رو به بازی تاخیری نیاوردم و خوشم هم نمیاد از این سبک ولی چرا باید حتما بازی طوری بشه که بازی کنی مثل پوگبا جلوی محوطه 18 خودم نتونه یه پرس ساده رو با اینکه دفاعش 77 هست انجام بده و یا مدافعین وسط چنان حفره ای توی خط دفاع ایجاد بشه که فقط مسی باشه و بوفون نگون بخت ، حریف عقب باشه از نظر فیزیکی هم چند برابر میشه یکی مثل مسی میشه در حد هالک ...

این تیم التیمت که دست کمی از یوونتوس سیزن که بازی میکنم نداره

viewer.php
[/URL][/IMG]

یکی توجیه کنه چرا وقتی 1 گل یا دو گل جلو باشم نمیتونم 4 تا پاس سالم بدم تا برسه به دروازه حریف ؟ یا برعکسش اگه عقب باشم بازی همش دست منه ! تا گل رو بزنم و تقریبا بازی روال عادی پیدا می کنه ، بازی بوده که نیمه اول 2 -0 جلو بودم طرف فقط 2 شوت داخل چهار چوب داشته اونم با کلی بازیکن خوب یعنی اینکه بازیش متوسط بوده بعد که نیمه دوم شروع شد اصلا مگه میشد کاری کرد همه رقمه داشت حمله میکرد زیر توپ هم میزنی باز با سر توپ رو پاس میداد به یار خودی تا حمله کنه به راحتی 2 گل بهم زد چطور من می تونم با یوونتوس تو سیزن 1-0 ببرم ولی نمیتنم تو التیمیت کاری کنم ؟ ولی اخره بازی نقره داغش کردم گل پیروزی رو زدم ولی نکته اصلی اینجاست در هر صورت یه گل بزنی باید یکی بخوری یه گل من یه گل حریف یه گل من ...

یه عده هم هی میگن بهترین فیفایی که به دست بشر ساخته شده و فلان و فلان که تعدادشون هم زیاد نیست ولی ظاهرا اقلیت حق رو به خودشون میدن نه به اکثریت ( نرود میخ اهنین ...)

آخرین ویرایش:
موافقم ، و اینکه یکسری از دوستان اینجا یا فقط التیمت بازی میکنن یا سیزن بعضی هم هر دو رو بازی میکنن ، من هر دو بخش رو به طور همزمان بازی میکنم و به این نتیجه رسیدم که کاملا این دو بخش با هم یه تفاوت هایی دارن من سیزن رو بیشتر با یوونتوس و سیستم 2-1-4-3 بازی میکنم تعدادی از بازی ها رو شده 0-1 بردم و به خوبی تونستم دفاع کنم و گلی هم نخورم یا پنالتی ندم الان هم با اینکه زیاد هم وقت نمیکنم بازی مکنم ، 40 برد ، 18 مساوی و 22 باخت دادم دویژن 3 هستم ( اینقدر هم فکر نکنم وضعیت بازیم و یا دوستان دیگه بازیشون داغون باشه که هر بار یه عده میگن باید بازیت فلان باشه یا اینطوری بکن اونطوری خوب نیست و .. با این وضع اینترنتی که داریم و یه بازی خوبه یه بازی لگ داریم همین نتایج هم بد نیست در حد خودش شما بازی خارجی ها توی یوتیوب نگاه کن وقتی کوچکترین لگی ندارن خوب مشخصه خیلی بهتر میتونن استفاده کنن ) همین دو شب پیش اگه اخرین بازی رو میبردم میرفتم دویژن 2 من یوونتوس رو برداشتم حریف هم آرژانتین 1 -0 جلو بودم با تعدادی موقعیت که گل نمیشدن دقیقه 89 با اینکه رو به بازی تاخیری نیاوردم و خوشم هم نمیاد از این سبک ولی چرا باید حتما بازی طوری بشه که بازی کنی مثل پوگبا جلوی محوطه 18 خودم نتونه یه پرس ساده رو با اینکه دفاعش 77 هست انجام بده و یا مدافعین وسط چنان حفره ای توی خط دفاع ایجاد بشه که فقط مسی باشه و بوفون نگون بخت ، حریف عقب باشه از نظر فیزیکی هم چند برابر میشه یکی مثل مسی میشه در حد هالک ...

این تیم التیمت که دست کمی از یوونتوس سیزن که بازی میکنم نداره

viewer.php
[/URL][/IMG]

یکی توجیه کنه چرا وقتی 1 گل یا دو گل جلو باشم نمیتونم 4 تا پاس سالم بدم تا برسه به دروازه حریف ؟ یا برعکسش اگه عقب باشم بازی همش دست منه ! تا گل رو بزنم و تقریبا بازی روال عادی پیدا می کنه ، بازی بوده که نیمه اول 2 -0 جلو بودم طرف فقط 2 شوت داخل چهار چوب داشته اونم با کلی بازیکن خوب یعنی اینکه بازیش متوسط بوده بعد که نیمه دوم شروع شد اصلا مگه میشد کاری کرد همه رقمه داشت حمله میکرد زیر توپ هم میزنی باز با سر توپ رو پاس میداد به یار خودی تا حمله کنه به راحتی 2 گل بهم زد چطور من می تونم با یوونتوس تو سیزن 1-0 ببرم ولی نمیتنم تو التیمیت کاری کنم ؟ ولی اخره بازی نقره داغش کردم گل پیروزی رو زدم ولی نکته اصلی اینجاست در هر صورت یه گل بزنی باید یکی بخوری یه گل من یه گل حریف یه گل من ...

یه عده هم هی میگن بهترین فیفایی که به دست بشر ساخته شده و فلان و فلان که تعدادشون هم زیاد نیست ولی ظاهرا اقلیت حق رو به خودشون میدن نه به اکثریت ( نرود میخ اهنین ...)

دوست عزیز بنده بیشتر سیزن میرم چون تو اولتیمیت هم زیاد با ساختارش حال نمیکنم اخه یجوریه بعدشم حریف خیلی سخت برام میاره.جریان دست داشتن بازی در روند بازی قطعا وجود داره من هم قبول دارم این رو.خیلی بازیا بوده این حرفایی میزنی برام ملموس بوده .مثلا نیمه اول کل توپ و میدون دست حریف بوده اما تاکتیک و سیستم و custom رو با توجه به سیستم حریف تغییر دادم و نیمه دوم هم تونستم بازی رو ببرم هم سوار بر بازی باشم.بازی فیفا ت یجور چالش مربیگری هم هستش نکات ریزی داره .این جریان پاس دادن های اشتباه و این ها برا من وقتی رخ میده که با اختلاف دو یا سه مثلا عقب بیفتم این جریان تو واقعیت هم هست اون هم جنبه روحی و روانی تیمیه که گل میخوره.به قول یک دوست عزیزی که اینجا هم یک بار گفت شما وقتی گل میخوری دوس داری سریعترین راه رو برای گلزنی انتخاب کنی کلا فیفا 16 نا عدالتی هایی توش هست اما باید تمرکز کرد و عصبی نشد

دوست عزیز بنده بیشتر سیزن میرم چون تو اولتیمیت هم زیاد با ساختارش حال نمیکنم اخه یجوریه بعدشم حریف خیلی سخت برام میاره.جریان دست داشتن بازی در روند بازی قطعا وجود داره من هم قبول دارم این رو.خیلی بازیا بوده این حرفایی میزنی برام ملموس بوده .مثلا نیمه اول کل توپ و میدون دست حریف بوده اما تاکتیک و سیستم و custom رو با توجه به سیستم حریف تغییر دادم و نیمه دوم هم تونستم بازی رو ببرم هم سوار بر بازی باشم.بازی فیفا ت یجور چالش مربیگری هم هستش نکات ریزی داره .این جریان پاس دادن های اشتباه و این ها برا من وقتی رخ میده که با اختلاف دو یا سه مثلا عقب بیفتم این جریان تو واقعیت هم هست اون هم جنبه روحی و روانی تیمیه که گل میخوره.به قول یک دوست عزیزی که اینجا هم یک بار گفت شما وقتی گل میخوری دوس داری سریعترین راه رو برای گلزنی انتخاب کنی کلا فیفا 16 نا عدالتی هایی توش هست اما باید تمرکز کرد و عصبی نشد

راستش اینا اگه بخوان هر چیزی که تو واقعیت هست رو بیارن تو بازی ممکنه به گند کشیده بشه .. وقتی گل میخوری روحیه خودت به اندازه کافی پایین میاد ، حالا بیان بازیکن ها هم مثل احمق ها رفتار کنن دیگه هیچی :دی میخوام خودم تو بازی تصمیم بگیرم نه هوش مصنوعی ...

یعنی اول بازی سه 4 تا حمله خوب کردی و در حد معجزه دیدی گل نمیشه حریف دسته رو بزاره زمین هم اون بازی بازنده ای و گلهای بسیار مفت و کشکی هم در انتظارته!!! کلا بعضی بازی ها بارسا رو هم ورداری 4 تا پاس سالم نمیدن، میزنی زیر توپ تا دور بشه ،میندازه جلو پای مهاجم حریف تک به تک بشه :|
اگه دقت کنی تو یه سری از بازی ها 90% ارسال های هوایی رو بازیکنات نمیتونن ضربه سر بزن و از زیر توپ و پاس گرفته میره تو پای حریف ... اینم جزو اون دسته از نکاتی هست که میشه فهمید نتیجه چی میشه . البته اگه خیلی خودتو بکشی دیگه بازی مساوی شه .

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

کلا عادت ایرانی جماعت اینه که یه چیزی رو میبریم به عرش آسمون که دست هیچ کس بهش نرسه یا تا عمق زمین دفنش میکنیم که دیگه نشه درش اورد !

عزیز من وقتی هندیکپ وجود داره چرا باید تعصبی نظر بدیم که نه چنین چیزی نیست ؟ من 14 ساله دارم فیفا بازی میکنم ( هم فیفا و هم سوکر و البته از 2008 به این ور فقط فیفا بازی میکنم ) تو هر نسخه اتفاقاتی میوفته که بعضا باگ هستند و البته پیشرفت هایی هم داره
هندیکپ به نظر شخصی من از 2012 به اینور و مخصوصا 2015 به شدت در بازی وجود داشت به طوریکه نگم 2015 چطور بود بهتره !! فاجعه ترین فوتبال عمرم بود از هر لحاظ...چه گیم پلی و چه موارد دیگه
تو این نسخه هم هندیکپ وجود داره و حتی خود سازنده هم میگه بله چنین چیزی هست ولی ما حدش رو کم کردیم ( تو تو-یتر یکی پرسیده بود و شاکی بود و ea جوابش این بود ) بعد ما باید بگیم نیست ؟
آقا من اصلا بازیم ضعیف...ولی دیگه وقتی تک به تک میشی و دروازه بان هم دریبل میزنه و فقط یه اشاره به شوت میکنه و مهاجم توپو چنان شوت میکنه که رو ماه فرود بیاد اینم به بازی من ربط داره ؟ من نوبم ؟ خوبه والا...این فقط یه مثال بود وگرنه بازی انجام دادم با 35 شوت و 33 شوت تو چارچوب بدون گل...حریف یه شوت و 1 شوت تو چارچوب و گل ! تازه اونم کاشته از گوشه زمین نه چیز خفنی باشه که بگیم تک به تک زده یا چیز دیگه..بازی گیشرفت داشته نمیگم نداشته و حتی به نظر من یکی از بهترین فیفاهای چند سال اخیر است ولی باز هم مشکلات خاص خودش رو داره...کافیه یکی بلد باشه از skill move به درستی استفاده کنه.فرقی نداره تیمش چی باشه ( از پادربرن بگیر تا گیخون و استوک و ...) شک نکنید احتمال بردش بالاست...خوب این یه ضعفه...هندیکپ ضعفه ولی چون فعلا برای ما پیش نیومده یا هر چیز دیگه ای بگیم فلانی تو بلد نیستی پس الکی نظر نده ؟
بد نیست یاد بگیریم فقط خودمون رو شاخ نپنداریم و اگر کسی نظر مخالف داشت به هر دلیلی احترام به نظرش بذاریم و فکر نکنیم حق با ماست...این پست هم منظورم با کسی نبود نیاد بگید که فلان و بهمان :دی
والسلام...

همین امشب داشتیم با یکی از دوستان آنلاین میزدیم که همین مسائل پیش اومد ، تو دو بازی 3 تا پنالتی واسشون گرفته شد . در صورتی که من نه تکل میزدم نه استند تکل .
واقعا هم دیگه مجبوری داریم این فیفا رو بازی میکنیم نه میتونیم بفروشیم که با پی اس بسازیم اینجوریم بازی میکنی اعصایت خورد میشه .
من اولین آنلاینی که با فیفا زدم از سری 14 بود .
واقعا خیلی لذت بخش تر بود

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

طرف اونقد حمله کرد که دروازبانم از 10 و 10 گرفت :| اولین باری بود بازیکنم 10 میشد تو کل تاریخ اولتیمیتم ولی من بازیو 5 هیچ بردم :| هر جوری میزد گل نمیشد !یدونه اسکیل موی میزدم کل تیمش دریبل میخورد !!! نتایج به بازیا نمیخوره مگه اینکه خیلی خیلی دیگه قوی باشی ...هزاربار برعکسشم اتفاق افتاده !! 4 هیچم جلو باشی احتمال باخت داری !
کلا ایکاش دفاع ها رو یه کوچولو هوش مصنوعی میدادن یعنی تو موقعیت دو به یک هم کافیه مهاجم دو تا تغییر جهت بده ،تک به تک میشه :|

آخرین ویرایش:
کلا عادت ایرانی جماعت اینه که یه چیزی رو میبریم به عرش آسمون که دست هیچ کس بهش نرسه یا تا عمق زمین دفنش میکنیم که دیگه نشه درش اورد !

عزیز من وقتی هندیکپ وجود داره چرا باید تعصبی نظر بدیم که نه چنین چیزی نیست ؟ من 14 ساله دارم فیفا بازی میکنم ( هم فیفا و هم سوکر و البته از 2008 به این ور فقط فیفا بازی میکنم ) تو هر نسخه اتفاقاتی میوفته که بعضا باگ هستند و البته پیشرفت هایی هم داره
هندیکپ به نظر شخصی من از 2012 به اینور و مخصوصا 2015 به شدت در بازی وجود داشت به طوریکه نگم 2015 چطور بود بهتره !! فاجعه ترین فوتبال عمرم بود از هر لحاظ...چه گیم پلی و چه موارد دیگه
تو این نسخه هم هندیکپ وجود داره و حتی خود سازنده هم میگه بله چنین چیزی هست ولی ما حدش رو کم کردیم ( تو تو-یتر یکی پرسیده بود و شاکی بود و ea جوابش این بود ) بعد ما باید بگیم نیست ؟
آقا من اصلا بازیم ضعیف...ولی دیگه وقتی تک به تک میشی و دروازه بان هم دریبل میزنه و فقط یه اشاره به شوت میکنه و مهاجم توپو چنان شوت میکنه که رو ماه فرود بیاد اینم به بازی من ربط داره ؟ من نوبم ؟ خوبه والا...این فقط یه مثال بود وگرنه بازی انجام دادم با 35 شوت و 33 شوت تو چارچوب بدون گل...حریف یه شوت و 1 شوت تو چارچوب و گل ! تازه اونم کاشته از گوشه زمین نه چیز خفنی باشه که بگیم تک به تک زده یا چیز دیگه..بازی گیشرفت داشته نمیگم نداشته و حتی به نظر من یکی از بهترین فیفاهای چند سال اخیر است ولی باز هم مشکلات خاص خودش رو داره...کافیه یکی بلد باشه از skill move به درستی استفاده کنه.فرقی نداره تیمش چی باشه ( از پادربرن بگیر تا گیخون و استوک و ...) شک نکنید احتمال بردش بالاست...خوب این یه ضعفه...هندیکپ ضعفه ولی چون فعلا برای ما پیش نیومده یا هر چیز دیگه ای بگیم فلانی تو بلد نیستی پس الکی نظر نده ؟
بد نیست یاد بگیریم فقط خودمون رو شاخ نپنداریم و اگر کسی نظر مخالف داشت به هر دلیلی احترام به نظرش بذاریم و فکر نکنیم حق با ماست...این پست هم منظورم با کسی نبود نیاد بگید که فلان و بهمان :دی
والسلام...

کاملا با شما موافقم!
متاسفانه عده ایی هستن که خیلی مشکلات رو پشت یکسری مسائل مثل تطبیق پیدا نکردن با روش جدید بازی پنهان میکنن
تو نسخه 14 و 15 که من آنلاینش رو تجربه کردم واقعا زمانی بازنده بودم که حریفم بازی روی اصولی داشت! به خوبی بازیسازی میکرد اما تو 16 بارها و بارها شده که حتی به قول شما من دروازه خالی رو هم نتونستم گل کنم! یا توپ رو از شصت کیلومتری با آالابا میزنه میره کنج دروازه!
نسخه های قبلی تجربه آنلاینش حتی اگه بازنده هم بودی خیلی لذت بخش تر بود به نظرم روش بازی به طور کلی تغییر کرده
الان بعد از هر بازی به جای اینکه لذت برده باشی فقط سر درد برات میمونه

امسال توي التيميت handicap غوغا ميكنه تيم اول من كه كامل فلج بود هزار بارم تيمو عوض كردم هركار بود كردم درست نشد كه نشد اخرم دليت كلاب زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or