FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
من بازی رو ارجینال اینترنتی خریدم و سریال رو تو اریجین زدم و بازیم رو اوکی کرد و بعدش لینک دانلود داد ولی متاسفانه سرعت سرورهای دانلودش وحشتناکه. سرعت دانلودم 256 هستش که الان داره با سرعت 40تا دانلود میکنه! فکر کنم 1 ماه دیگه دانلودش تموم بشه! سایت های ایرانیم بازی رو به صورت بک آپ اریجین نذاشتن که مثل دمو ، کلک بزنیم و بازی رو از سرورهای ایران بگیریم و در محل نصب اریجین بریزیم و بعدش دانلود رو بزنیم که بیاد روی 99% .. اینجوری با این وضعیت دانلود بازی من پیر میشم ...

آیدیمم فعلا ادد کنید تا این لعنتی دانلودش تموم بشه:

M-Balakhan

من بازی رو ارجینال اینترنتی خریدم و سریال رو تو اریجین زدم و بازیم رو اوکی کرد و بعدش لینک دانلود داد ولی متاسفانه سرعت سرورهای دانلودش وحشتناکه. سرعت دانلودم 256 هستش که الان داره با سرعت 40تا دانلود میکنه! فکر کنم 1 ماه دیگه دانلودش تموم بشه! سایت های ایرانیم بازی رو به صورت بک آپ اریجین نذاشتن که مثل دمو ، کلک بزنیم و بازی رو از سرورهای ایران بگیریم و در محل نصب اریجین بریزیم و بعدش دانلود رو بزنیم که بیاد روی 99% .. اینجوری با این وضعیت دانلود بازی من پیر میشم ...

M-Balakhan

سلاام.
میتونستی نسخه فول آنلاک رو با لینک مستقیم بگیری بشناسونی بعد به اورجین...

M-Balakhan

از سایت دانلود دات آی آر دیتاشو گرفتم راحت اوریجین میشناسه
از اوریجین دانلود نکن

1-با سی دی کی اشتراکی مگه میشه آنلاین بازی کرد ؟ چون یه سری سایتا که میفروشن زده این فقط برا آفلاینه . اگه آنلاین شرایط خاصی داره مثلا روز یا ساعت آنلاین شدن.
2-من پایه خرید اشتراکی هستم و اولین بارمه اگه سختتون نیست که راهنمایی کنید من رو هم بزارید توی لیست.
3- نسخه من FIFA 16 Super Deluxe Edition-Full Unlocked هست. مشکلی نداره ؟
4- پیشنهاد یه گروه تلگرام برای هماهنگیش بیشتر و نترکیدن تایپک برای خرید اشتراکی میدم.
من قبلا با 360 خیلی آنلاین زدم و واقعا لذتیه اگه پینک مناسب داشته باشین ویوا فیفا

من فیفا 15 فقط سیزن میزدم. تو سیزن بعضی از بازی ها محکوم به باختی..میکشتی خودت رو بازی رو ببری ولی انگار به صورت از قبل تعیین شده حتما باید یه سری بازیا رو ببازی!
اونایی که 16 بازی کردن این مورد هم توش هست؟! برام خیلی مهمه چون تو بعضی بازیا بازیکنان تیمم انگار وزنه به پاشون وصل بود!
ربطی به قابلیت فردی گیمر با بازکنا نداره ولی خدایی تو بعضی بازیا بازیکنا بازی نمیکنند که شدیدا اعصاب آدم بهم میریزه..

مرسی از جواب دوستانی که صفحه قبلی جواب داده بودن. چون سریال نامبر برای نسخه استاندارد بوده فکر کنم دیتای نسخه سوپردلوکس بازی رو دچار مشکل کنه. به هر حال خوشبختانه امروز سرعت دانلود رفت بالا و بدون مشکل داره با سرعت بالا دانلود رو انجام میده. لطفا یکی زحمت بکشه ایدی دوستان رو جمع اوری کنه. ایدی منم M-Balakhan هستش

مرسی از جواب دوستانی که صفحه قبلی جواب داده بودن. چون سریال نامبر برای نسخه استاندارد بوده فکر کنم دیتای نسخه سوپردلوکس بازی رو دچار مشکل کنه. به هر حال خوشبختانه امروز سرعت دانلود رفت بالا و بدون مشکل داره با سرعت بالا دانلود رو انجام میده. لطفا یکی زحمت بکشه ایدی دوستان رو جمع اوری کنه. ایدی منم M-Balakhan هستش

دیتای بازی که دیگه تغییر نمیکنه . دیتای فیفا حالا میخواد سیدی کی استاندارد باشه یا چیز دیگه یکیه . این تفاوت سیدی کی ها هم تو التیمیت مشخص میشه که اگر مثلا نسخه Deluxe Edition باشه سیدی کی کلی پک و ... تو التیمیت بهت میده . من چه پارسال چه امسال از پی 30 دی دانلود کردم و هیچ مشکلی هم نداشت

من نميتونم رزولوشن بازي رو عوض كنم!فقط اگه رز دسكتاپ رو عوض كنم رز بازي عوض ميشه!!كسي اين مشكل رو داره!!

خوب شما به صورت دستی رزولوشن تغییر بده از مسیر :

فایل fifasetup باز کن از مسیر :C:\Users\x\Documents\FIFA 16

اگر فایل های بازی رو از همین سایت های ایرانی دانلود کنید و در مسیر بریزید، هیچ مشکلی ایجاد نمیشه وبازی به راحتی نصب می شه. من به همین روش بازی رو نصب کردم.

متاسفانه نمیدونستم ولی خب الان دانلودم روی 50% هستش. راستی کسی تونسته با دسته PS4 جوی استیک سمت راست یا همون RS رو فعال کنه؟ متاسفانه خیلیا مشکل منو دارن و بدون اینم نمیشه پنالتی گرفت ...

راستی کسی تونسته با دسته PS4 جوی استیک سمت راست یا همون RS رو فعال کنه؟ متاسفانه خیلیا مشکل منو دارن و بدون اینم نمیشه پنالتی گرفت ...

من که خودم دسته Xbox360 دارم ولی تا پارسال و اوایل فیفا 15 و همچنین تو فیفا14 که با دسته ps1 و تبدیلش بازی میکردم با یه نرم افزار که اسمش یادم نیست یه فایل note درست کردم که کپیش میکنی تو مسیر :

C:\Users\Masoud\Documents\FIFA 16
بعد انالوگ راست فعال میشه . رو دسته ps4 هم قاعدتا باید کار کنه لینکش :

buttonDataSetup

پ.ن : الان دیدم 2600 بار دانلود شده این فایله :دی

من که خودم دسته Xbox360 دارم ولی تا پارسال و اوایل فیفا 15 و همچنین تو فیفا14 که با دسته ps1 و تبدیلش بازی میکردم با یه نرم افزار که اسمش یادم نیست یه فایل note درست کردم که کپیش میکنی تو مسیر :

C:\Users\Masoud\Documents\FIFA 16
بعد انالوگ راست فعال میشه . رو دسته ps4 هم قاعدتا باید کار کنه لینکش :

buttonDataSetup

پ.ن : الان دیدم 2600 بار دانلود شده این فایله :دی

سلام
من با دسته ps4 فیفا 15 رو بازی میکنم روی pc با این نرم افزار اوکی هست حالا تست کن ببین روی فیفا 16 هم اوکیه
https://inputmapper.com/downloads/download/2-input-mapper/27-inputmapper

ممنون از هردو، دانلود بازی که تکمیل بشه، جفت روش ها رو تست میکنم و نتیجشو اینجا میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or