FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
ممنون از زحمتت علی جان
فقط سرعت این سرور ( حداقل برای بنده ) خیلی پایینه .
لینک های دیگه ای نداری از این نسخه ؟
چون سایت های ایرانی نسخه سوپر دلوکس ادیشن رو گذاشتن که فکر میکنم با این نسخه فرق میکنه و این رو باید دانلود کنیم .
خواهش میکنم دوست عزیز ، نسخه ای که سایت های داخلی گذاشتن همین هست Super Deluxe Edition و فرقی نداره ، از همون سایت ها میتونید دانلود کنید و منتظر کرک بمونید.

دوستان تاپیک PS4 رو یه نگاهی بندازید
مثل اینکه مشکلی که پارسال فیفا 15 برای ایکس باکس وان دارها داشت ، همه گیر شده .
اگر اینطور باشه و نشه آنلاین بازی کرد ضد حال بزرگیه .

برو بچ من الان مركز خريد ميلان ايتاليا هستم و از خود فروشنده سوال كردم امسال كدوم بهتره گفت pes16
اينم عكس و مدركش كه من ٧١ يورو خريدم
aa4f577f6dd6f5f2374c02ed091d874e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

برو بچ من الان مركز خريد ميلان ايتاليا هستم و از خود فروشنده سوال كردم امسال كدوم بهتره گفت pes16

شما اگه طرفدار فوتبال واقعی و بلاخص فیفا بدی PES نمیخریدی مگه به حرف فروشندس ؟!
هر کی بخواد اینطور بازی بخره که دمو نمیدادن ! پول میدادن فروشنده میگفتن به هر کی اومد بگو این بهتر !

بچه ها یه سوال مهم داشتم ازتون لطفا منو راهنمایی کنید قبلا تو تنظیمات FIFA گزینه ی Vsync وجود داشت ولی الان نیست حتی من بازیو به پروفایل گرافیک ادد کردم و Vsync رو Always Onکردم ولی تو بازی این پارگی تصویر خیلی افتضاحه من تو نسخه 15 که اورجینالم گرفتم این مشکلو داتم با دمو 16 هم همین مشکلو دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه....

بچه ها این ویدئو رو حتما نگاه کنید فوق العاده هست. گیم پلی یک بازی فوتبال هست که نه pes هست نه fifa ولی از هر دوتاشون بهتره واقا حرکات بدن بازیکنا فوق العاده هسته اگه این بازی بیاد pes و fifa جمعیک آپلود - new game play pes 16[www.********.ir].mp4 کنن برن . اگه کسی از این ویدئو اطلاعاتی داره لطفا بگه
شبیه تیزر هایی هست که برا pes 5 اینا بود

بچه ها این ویدئو رو حتما نگاه کنید فوق العاده هست. گیم پلی یک بازی فوتبال هست که نه pes هست نه fifa ولی از هر دوتاشون بهتره واقا حرکات بدن بازیکنا فوق العاده هسته اگه این بازی بیاد pes و fifa جمعیک آپلود - new game play pes 16[www.********.ir].mp4 کنن برن . اگه کسی از این ویدئو اطلاعاتی داره لطفا بگه
این کاملا بی ربطه!

اصلا بازی نیست یک انیمیشن موشن کپچر شده هست که اصلا فک ساخت همچین Simulator ـی رو حداقل تا سال 2020 باید از سر بیرون کرد که تا اون موقع هم فک نمیکنم همچین چیزی بشه ساخت که اینقدر انیمیشنا متصل و حرکات بازیکنا و ... واقعی باشه.
این چون از پیش رندر شده بوده و همش موشن کپچره اینقدر واقعیه یک بازی که با سیستم کار میکنه و هوش مصنوعی داره به این راحتیا نمیتونه همچین چیزی تحویل ملت بده.

aa4f577f6dd6f5f2374c02ed091d874e.jpg

بماند که اینجا تاپیکه Pcهه!!
اونورم گفتی ما دیدیم...اونم هیچ!!!!
کل نمرات سایت ها و Meta بازی رو ول کنیم بریم به نظر فروشنده بخریم؟
پ.ن: حالا فیش رو هم نمیزاشتی کسی نمیگفت نخریدی :d

سلام
اگر من بخوام به طور کامل اورجینال فیزیکی این بازی را خریداری کنم.از کدم فروشگاه اینترنتی؟
ایا برای انلاین بازی کردن پول اضافه ای مثلا تو استیم باید پرداخت کنم یا نه؟

هیچ اطلاعی ندارم.چون تا حالا بازی اورجینال pc نخریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or