FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
دوستانی که پایه خرید سریال بازی به صورت اشتراکی مثل سال قبل هستند به من پیام بدین،به یه تعداد مشخص برسیم و بگیریم امسال هم
همه 1 سال کامل 15 اورجینال بازی کردیم با 10 تومن!!

سلام
من پایه ام... فقط اینکه اولین باره دارم این کارو میکنم. آموزش خاصی اگه داره میشه بهم بگید که به مشکل برنخورم؟
برای این کار، همین نسخه ی سوپر دلوکس رو باید دانلود کنیم؟
سوال آخر هم اینکه امکان استفاده از پچ موددینگوی روی بازی با "سی دی کی اشتراکی" هست؟
ممنووون

آخرین ویرایش:
منم پایه هستم برای خرید اکانت اشتراکی. فقط بعد از اومدن لینک دانلود کامل بازی یک هفته به همه دوستان فرصت بدید دانلود کنن. یک نفر هم لیدر کار باشه زحمت هماهنگی ها رو بکشه. به هر نفر نهایتاً 3 ساعت در یک روز زمان داده بشه تا بازی رو اکتیو کنه و بعد لیدر محترم پسورد رو عوض کنه و به نفر بعدی بده. پارسال که من با همکاری دوستان این کار رو انجام دادیم خیلی چسبید ولی چون تجربه کافی وجود نداشت خیلی از بچه ها برای اکتیو کردن اذیت شدن و بقیه رو هم معطل کردن. امسال به امید خدا با هماهنگی و برنامه ریزی درست به مشکل بر نمیخوریم.
سال گذشته همه به حساب آقا شایان پول واریز کردیم ایشون هم علی رغم مشغله هایی که داشتن زحمت هماهنگی ها رو کشیدن. امسال هم اگه قبول کنن پول رو مجدداً به حساب ایشون واریز میکنیم

دوستانی که پایه خرید سریال بازی به صورت اشتراکی مثل سال قبل هستند به من پیام بدین،به یه تعداد مشخص برسیم و بگیریم امسال هم
همه 1 سال کامل 15 اورجینال بازی کردیم با 10 تومن!!
یعنی حتی آنلاین هم بازی کردین؟
این نسخه رو میشه به عنوان بکاپ اوریجین استفاده کرد اگه بخوام سی دی کی اشتراکی بگیرم؟
با وجود این 3DM که بزور بازی رو کرک میکنه اونم کلی مشکل داره CPY ـم که میبینی غیبش زد بعد از سه ماه میزنه ده تا بازی رو کرک میکنه اصلا تکلیف مشخص نیست :|

آره مجید میشه.

والا خیلی راحت میشد آنلاین هم بازی کرد،کاری نداره دوستان
کسایی که پایه هستند یه پخ به من بدن اسماشونو یادداشت کنم ببینیم چند نفر میشیم،شروع کنیم به تقسیم و بازییییی
دوستان سال پیش مدیران گرامی واسه اینکه صفحه فیفا 15 رو ترکوندیم اخطار دادن!! بچه هایی که میخوان به من پیام بدن تا اونجا هماهنگ کنیم
الان 6 نفر اعلام آمادگی کردن که با خودم میشیم 7 نفر;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
الان پریلود بازی اومده،فک نکنم نسخه کامل باشه
روزی که بازی بیاد یکم آپدیت میشه
بازم اگه کسی اطلاعی داره بگه تا بفهمیم
الان نیگا کردم سایت تاپ دانلودها نسخه فول آنلاک رو گذاشته
همینو بگیریم فک کنم حله

مرسی از جوابت. اریجین که دارم، دمو هم با اریجین دانلود کردم. البته با یه کلک کوچیک! دمو رو از یه سایت ایرانی با سرعت خوب گرفتم و کپی کردم تو محل نصب اریجین و بعدش از اریجین دانلود رو زدم و پرید رو 99% و دانلود کامل شد. امیدوارم برای نسخه اصلی هم بتونم همین کار رو انجام بدم چون حجمش خیلی بالاست و دانلود از خود اریجین سرعت کمی داره و عذاب آوره
امیدوارم که پینگ اذیت نکنه. شنیدم میگن با کمترین سرعت هم در بازی های آنلاین مشکلی پیش نمیاد، من که ماهی 115000 تومن دارم پول بابت نت میدم قائدتا نباید مشکلی پیش بیاد، مگراینکه پینگ اذیت کنه
راستی الان که من اکانت اریجین دارم و برنامشم که دارم. فرمودی کد رو اول وارد کنم! فکر کنم باید دانلود رو بزنم بعدش ازم کد بخواد درسته؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟
راستی سایت های ایرانی قابل اطمینانن که کد رو ازشون بخرم؟ یا برم توپخونه از اونجا بگیرم؟

واسه پینگ گرفتن برو تو سایت speedtest.net با یه شهر اروپایی تست بگیر.. درست شنیدی پینگ ربطی به سرعت نداره راجع به کلک هم آره واسه نسخه کامل هم میشه..
سایت های ایرانی هم من شخصا از چندتاشون خرید داشتم مشکلی پیش نیومده.. به نظرم از بازاری جماعت مورد اعتماد ترن :))

آیا وقتی بازی رو ارجینال تهیه کنم دیگه مثل PS4 احتیاج به خرید اکانت جداگونه برای آنلاین بازی کردن ندارم؟ آیدی رو تو خود بازی باید ساخت؟ و سوال آخر اینکه آیا میشه من که از PC میخوام ارجینال بگیرم با دوستم که PS4 داره ، آنلاین بازی کنم یا سرورهاش به همدیگه ربطی نداره؟

والا خیلی راحت میشد آنلاین هم بازی کرد،کاری نداره دوستان
کسایی که پایه هستند یه پخ به من بدن اسماشونو یادداشت کنم ببینیم چند نفر میشیم،شروع کنیم به تقسیم و بازییییی
دوستان سال پیش مدیران گرامی واسه اینکه صفحه فیفا 15 رو ترکوندیم اخطار دادن!! بچه هایی که میخوان به من پیام بدن تا اونجا هماهنگ کنیم
الان 6 نفر اعلام آمادگی کردن که با خودم میشیم 7 نفر;)

من و یکی از دوستام که تو این انجمن نیست هم پایه ایم.فقط یه سوال,الان به فرض تو زمانی که مقرر کردی من بازی رو اکتیو کردم.بعدش به هر دلیلی (مثلا رفتن به ویندوز 8)مجبور شدم دوباره اکتیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟

من و یکی از دوستام که تو این انجمن نیست هم پایه ایم.فقط یه سوال,الان به فرض تو زمانی که مقرر کردی من بازی رو اکتیو کردم.بعدش به هر دلیلی (مثلا رفتن به ویندوز 8)مجبور شدم دوباره اکتیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟

روی هر ویندوزی که اکتیو میکنی تا آخر روی همون باید بازی کنی. مگه اینکه دوباره اطلاعات اکانت رو بگیری روی ویندوز جدیدت فعالش کنی

اینو میدونم منظورم اینه که الان فعال کنم بعد برم رو وین ده امکانش هست که دوباره لیدر هماهنگ کنه و من اکتیو کنم یا ده رو بریزم از همین الان و هماهنگیش میسر نیست؟
شرمنده بابت سوال آماتوری بار اولمه! :d

آیا وقتی بازی رو ارجینال تهیه کنم دیگه مثل PS4 احتیاج به خرید اکانت جداگونه برای آنلاین بازی کردن ندارم؟ آیدی رو تو خود بازی باید ساخت؟ و سوال آخر اینکه آیا میشه من که از PC میخوام ارجینال بگیرم با دوستم که PS4 داره ، آنلاین بازی کنم یا سرورهاش به همدیگه ربطی نداره؟
شما یه برنامه به اسم Origin رو دانلود میکنی
اونجا یه اکانت میسازی (مجانی) بعد کد فعالسازی بازی رو از یجا میخری و بازی رو نصب میکنی و بازی میکنی
هیچ ماهیانه یا چیزی هم نداره..هروقت فعال کردی تا آخر بازی کن
خیر با دوستتون که PS4 داره نمیتونید بازی کنید

من و یکی از دوستام که تو این انجمن نیست هم پایه ایم.فقط یه سوال,الان به فرض تو زمانی که مقرر کردی من بازی رو اکتیو کردم.بعدش به هر دلیلی (مثلا رفتن به ویندوز 8)مجبور شدم دوباره اکتیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟​

شما یکبار که اکتیو کنی توی اکانتت میمونه بازی
هاردت رو هم عوض کنی.....سیستم رو هم عوض کنی....اما User&Pass داشته باشی و بری داخل اکانت بازیش هست....فقط باید فایل بازی رو داشته باشید تا نصب کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or