FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
من 4 دارم خو یه دسته X1 200 پول بدم برا چی آخه :D
خوب بودا بعد یه مدت یهو اینطوری شد مث این که بش میگن Double Controller problem
منم همین مشکلو دارم اگه راه حلی داره راهنمایی کنین
به دسته ی ایکس باکس هیچ علاقه ای ندارم اخه احمقها فقط اومدن جای شوک رو با کلیدای جهت نما عوض کردن که مثلا بگن نواوری داشتیم تقلید نکردیم

منم همین مشکلو دارم اگه راه حلی داره راهنمایی کنین
به دسته ی ایکس باکس هیچ علاقه ای ندارم اخه احمقها فقط اومدن جای شوک رو با کلیدای جهت نما عوض کردن که مثلا بگن نواوری داشتیم تقلید نکردیم

این احمق ها فعلا بهترین دسته جهان تولید کردن که همه ی منتقدا هم همین نظر رو دارن تعداد بهبود هایی هم که نسبتا به قبل داشته خیلی بیشتر از این مورد ها هست.

اقا مشکل دسته حل شد
الان مشکل فول اسکرین 1080 رو اگر بگید چی کنم حل میشه :D
الان رو Windowed بازی میکنم درسته فقط یکم چپ و راستش سیاهه
ولی رو فول قشنگ 1360 هه

آخرین ویرایش:
این احمق ها فعلا بهترین دسته جهان تولید کردن که همه ی منتقدا هم همین نظر رو دارن تعداد بهبود هایی هم که نسبتا به قبل داشته خیلی بیشتر از این مورد ها هست.
واسه نسل جديد منظورم همين بچه دبيرستانياست
شايد بهترين دسته باشه
اما واسه مايي كه يك عمر با پلي استيشن بوديم
اون دسته فقط يك كپي ناقص از پلي استيشنه

• Like
Reactions: mafia.gta
شايد بهترين دسته باشه
:|:|:|:|:|
من دیگه حرفی ندارم :|
دسته ایکس باکس کاملا ارگونومیک طراحی شده و بیشتر جوایز رو برده
اون وق چون شما از بچگی(مثل خودم) پلی استیشن بازی میکردی این دسته میشه کپی! (=))) ناقص از دسته پلی استیشن؟

مشكل دسته چطور حل شد يكم راهنمايي ميكني

برا دسته اول با برنامه DS4 Xinput Tool یا هر بقیه برنامه ها( من اینو تست کردم) دسته رو بشناسون و وصل کن، حالا وقتی وارد بازی شدی یو اس بی رو بکن بزن به یه اسلات یو اس بی دیگه :D
همه مشکلات حل میشه :D

شايد بهترين دسته باشه

کپی؟ در حقیقت این گیم پد اصل ساختش از روی دسته دریم کست هست که بازم نمی شه بهش گفت کپی بار اولم می شنوم کسی بگه دسته XBOX کپی دسته پلی استیشن هست چرا که هیچ شباهتی ندارن. اگر با دی پد فوتبال می زنید اره دسته PS4 بهتره اگر نه با انالوگ که اصلا نرمی و دقت انالوگ دسته 1 بی نظیر هست اگه می گفتی دسته PS4 به خاطر تریگر یا سبک جدید انالوگش(که جفت شبیه دسته XBOX شدن.) کپی دسته 1 هست باز یکم بیشتر با عقل جور در میومد هر چند به این چیزا هم کپی نمی گن

:|:|:|:|:|
من دیگه حرفی ندارم :|
دسته ایکس باکس کاملا ارگونومیک طراحی شده و بیشتر جوایز رو برده
اون وق چون شما از بچگی(مثل خودم) پلی استیشن بازی میکردی این دسته میشه کپی! (=))) ناقص از دسته پلی استیشن؟
کپی؟ در حقیقت این گیم پد اصل ساختش از روی دسته دریم کست هست که بازم نمی شه بهش گفت کپی بار اولم می شنوم کسی بگه دسته XBOX کپی دسته پلی استیشن هست چرا که هیچ شباهتی ندارن. اگر با دی پد فوتبال می زنید اره دسته PS4 بهتره اگر نه با انالوگ که اصلا نرمی و دقت انالوگ دسته 1 بی نظیر هست اگه می گفتی دسته PS4 به خاطر تریگر یا سبک جدید انالوگش(که جفت شبیه دسته XBOX شدن.) کپی دسته 1 هست باز یکم بیشتر با عقل جور در میومد هر چند به این چیزا هم کپی نمی گن

به دل نگیری اما فقط یکی دو جمله ی اولو خوندم
باشه اصن شما خوبی هرچی میگی هم درسته گلم سونی مال من که نیست بیام باهات بحث کنم :)
اگه واسه یه دسته بازی با ادمای همسنو سال تو دهن به دهن بشم اونوقت دیگه فرقی بین منوتو باقی نمیمونه عزیز
بیکار که نیستم به همچین بحث احمقانه ای ادامه بدم پس اگه کوت کردی جواب نگرفتی ناراحت نشی ایگنورت کردم
فیفا بازان گرامی میشه راجع به این روش جدیدی که برای اجرای بازی اومده راهنمایی کنن
به نظرتون یدونه اکانت اشتراکی بگیرم اسونتر نیست :)
حوصله انجام دادن روش جدیدو ندارم حقیقتش سخت نیستا فقط زیادی طولانیه
قیمت اکانت اشتراکی چنده

این روش گلابی ترین حالت ممکن هست اما روی نسخه رلیز جدید کار نکرد با نسخه ALI قدیمی که داشتم کار کرد(در نسخه جدید منوها غیب بودن) بعدم اپدیت ها هم بهش اضافه کردم عالی شد خیل هم راحته فقط اخرش فایل FIFA.INI باید جا به جا کنید که تنظیمات در بازی اعمال بشه. برای اینکه تنظیمات گرافیک تغییر پیدا کنه. در DOCUMENT 2 عدد فایل FIFA خالی با FIFA DEMO هست فایل تنظیمات باید در جفتش باشه.

- Install Origin and login.
- Download FIFA 16 DEMO from Origin Or use iso below to install.
- Copy all contents from FULL UNLOCKED version to DEMO dictionary.
IMP : Do Not Oerwrite when asked.
- Delete the existing "data" and "dlc" folder in dictionary
C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16 DEMO\
- Copy again "data" and "dlc" folder from FULL UNLOCKED version to
- Delete "dlc_powdll" folder in C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16 DEMO\dlc\
- Download FIXED_DATA.rar use link below.
- Extract and move "data" folder from archive to C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16 DEMO\
- Launch the game from origin or desktop shortcut.
- Make sure to block game exe in firewall. Always keep origin in offline mode.

لینک فیکس دیتا

http://ul.to/co7dhykm http://nitroflare.com/view/EA3B5012EE6A907/REG_DAT.rar http://uptobox... - justpaste.it

این روش گلابی ترین حالت ممکن هست اما روی نسخه رلیز جدید کار نکرد با نسخه ALI قدیمی که داشتم کار کرد(در نسخه جدید منوها غیب بودن) بعدم اپدیت ها هم بهش اضافه کردم عالی شد خیل هم راحته فقط اخرش فایل FIFA.INI باید جا به جا کنید که تنظیمات در بازی اعمال بشه. برای اینکه تنظیمات گرافیک تغییر پیدا کنه. در DOCUMENT 2 عدد فایل FIFA خالی با FIFA DEMO هست فایل تنظیمات باید در جفتش باشه.

- Install Origin and login.
- Download FIFA 16 DEMO from Origin Or use iso below to install.
- Copy all contents from FULL UNLOCKED version to DEMO dictionary.
IMP : Do Not Oerwrite when asked.
- Delete the existing "data" and "dlc" folder in dictionary
- Copy again "data" and "dlc" folder from FULL UNLOCKED version to
- Delete "dlc_powdll" folder in C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16 DEMO\dlc\
- Download FIXED_DATA.rar use link below.
- Extract and move "data" folder from archive to C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16 DEMO\
- Launch the game from origin or desktop shortcut.
- Make sure to block game exe in firewall. Always keep origin in offline mode.

لینک فیکس دیتا

http://ul.to/co7dhykm http://nitroflare.com/view/EA3B5012EE6A907/REG_DAT.rar http://uptobox... - justpaste.it
دوست عزیز شما که با این روش تجربه کردی برای شما هم مشکل عجیب و غریب باگ ها دروازه بان و بازیکن رو داشت مثلا بعضی صورتشون شطرنجی هست یا شماره هاشون یا مثلا دست بازیکن ها مثل مدل های اولیه هست یا تو بخش تمرین لباس های بازیکن ها شطرنجی هست واز همه بدتر این مشکل این که تو ضربات پنالتی یا تو بعضی از صحنه ها بازیکن ها کلا مدلاشون بهم ریخته میشه مثل حالت تیغ تیغی میشه من این مشکلات دارم که از لذت بازی انداخته شما هم دارید یا از شانس من هست فقط

دوست عزیز شما که با این روش تجربه کردی برای شما هم مشکل عجیب و غریب باگ ها دروازه بان و بازیکن رو داشت مثلا بعضی صورتشون شطرنجی هست یا شماره هاشون یا مثلا دست بازیکن ها مثل مدل های اولیه هست یا تو بخش تمرین لباس های بازیکن ها شطرنجی هست واز همه بدتر این مشکل این که تو ضربات پنالتی یا تو بعضی از صحنه ها بازیکن ها کلا مدلاشون بهم ریخته میشه مثل حالت تیغ تیغی میشه من این مشکلات دارم که از لذت بازی انداخته شما هم دارید یا از شانس من هست فقط

شما کارت گرافیکت حتما مشکل داره اپدیتش کن شاید درست بشه. نسخه دمو خالی هم اجرا می کنی همین می شه؟ 1 بار امتحان کن اگه اره قطعا مشکل از سیستم هست

شما کارت گرافیکت حتما مشکل داره اپدیتش کن شاید درست بشه. نسخه دمو خالی هم اجرا می کنی همین می شه؟ 1 بار امتحان کن اگه اره قطعا مشکل از سیستم هست
نه نسخه دمو مشکلی نداشت بازی میکردم اپدیت کارت گرافیکم جدید هست که تازه امده تو هیچ بازی مشکلی ندارم اما تو این روش فیفا 16 مشکل دارم فقط که به نظرم مشکل این بازیه چون علاوه بر مشکلاتی که گفتم اگه دقت کنید موقعی که صحنه بازیکن رو نشون میده بازی نورش هی کم و زیاد میشه شما حالا به عنوان مثال تیم بارسا رو بردار و ببین دروازه بانتون این مشکلاتی که بالا گفتم رو داره ؟

دوستان بنده یک آپدیت به حجم 267 مگ دانلود کردم چه تاثیراتی داره ؟
یک عزیز بیاد یه آموزش روان و ساده بزاره بعد نصب با این روش آپدیت رو چطور روش اعمال کنیم که مشکل پیش نیاد

نه نسخه دمو مشکلی نداشت بازی میکردم اپدیت کارت گرافیکم جدید هست که تازه امده تو هیچ بازی مشکلی ندارم اما تو این روش فیفا 16 مشکل دارم فقط که به نظرم مشکل این بازیه چون علاوه بر مشکلاتی که گفتم اگه دقت کنید موقعی که صحنه بازیکن رو نشون میده بازی نورش هی کم و زیاد میشه شما حالا به عنوان مثال تیم بارسا رو بردار و ببین دروازه بانتون این مشکلاتی که بالا گفتم رو داره ؟

این کم یا زیاد فکر کنم افکت بازی هست همین افکت HDR که در سایه یا غیره تغییر می کنه. اما مشکل گرافیکی نداریم شما با تنظیمات فایل FIFA.INI کمی ور برید حتما هم جفت فایل ها در FIFA DEMO FIFA 16 یکسان بسازید عین هم دیگه باشن شاید مشکل حل بشه مشخصات سیستمتم بذار لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or