FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که آنلاین نمی زنن نمی دونم این چیزا واسشون پیش میاد یا نه، ولی آنلاینش که کلا یه داستانیه واسه خودش. فیفا امسال جنبه فان بازی را برده بالا. یه اتفاقایی تو زمین میفته آدم شاخ در میاره.
اول اینکه کلا امسال معمولیترین بازیکن می تونه بهترین بازیکنا ببره. یعنی دیگه شعور فوتبالی خیلی ملاک نیست. بیشتر مهارت در زدن دکمه های دسته ملاک هست. فقط کافیه دکمه پاس را تند تند بزنه و چهار تا دریبل های پایه مثل سر توپ زدن را بلد باشه. کلا پرس کردن را که باید بوسید گذاشت کنار، چون احتمال 90 درصد نمیشه پاسهایی که رد و بدل میشه را قطع کرد. به طرز عجیبی توپها با سرعت و دقیق به بازیکن میرسه. و بازیکن، حالا هرکی با هر درجه مهارت با هر پوزیشنی که توش قرار داره باشه، تک ضرب توپ را با چه دقتی پاس میده.
دویدن خودش مسئله ای شده. طرف بازی که شروع میشه از وسط زمین پاس اولو که میده بصورت اریب شروع میکنه دویدن. یه جهت اون جلو عوض می کنه دوباره شروع می کنه دویدن. بعد می رسه به دروازه. به همین سادگی.
دروازه بانها اصلا بالانس نیستن. نویر که یه چیزه هیولایی شده، دروازه خالی طرف میشوته، یه دفعه می بینی نویر در حالی که جا مونده تو صدم ثانیه یه شیرجه میزنه توپی که با اون قدرت شوتیده شده بوده را از رو خط دروازه می کشه بیرون. از یه طرف دروازه بانا یه گلایی می خورن که صحنه آهستش را می بینی به فیلمهای کمدی بیشتر شبیه هست. توپ میاد دقیقا از بیخ گوش( به معنای واقعی کلمه) می گذره، بعد که گذشت تازه دروازه بان واکنش نشون میده.
بیرون اومدن دروازه بان از دروازه هم کلا معدومش کردن. یعنی دروازه بانا بکشی بیرون همینطوری عین چی میاد بازیکنا نگاه می کنه، طرف از بغلش میاد رد میشه دروازه خالی می زنه تو گل. نه تکلی می زنه ته عکس العملی نشون میده. عین کند ذهن ها عمل می کنه تو خروج از دروازه.
دقت پاسها به قدری زیاده که طرف از دفاع پاس 80 متری زمینی میده، اینطرف رونالدو با دروازه بان تک به تک میشه.
گل زدنش هم که، یه توپهایی که اصلا فکرشو نمی کنی گل میشه، یه توپهایی که هم زاویت درسته، هم قدرت شوتت، دروازه بان راحت میگیره.

در کل چیزی که تو آنلاین و به خصوص تو سیزن من دارم می بینم خیلی نا امید کننده بود، حداقل برای من. منی که قبلا روزی 6 الی 7 ساعت فیفا بازی می کردم، الان بعد دو سه بازی خسته می شم. حالا کاشکی یه پچی چیزی بدن یه سری چیزاش را درست کنن. چون عملا بخش آنلاینشو نمیشه بصورت جدی دنبال کرد، فقط باید تفریحی بازی کرد.

دوستان راستی یه سوال، قبلا یه بخشی بود که رومهای مختلف بود. 50 نفر ماکسیمم جا میشد اونجا همدیگه را اینوایت می کردیم، بازیهای آنرنک بود، اونا حذف کردن؟ من هر چی میگردم پیدا نمی کنم.

تا میتونید فیفا بازی کنید لذت ببرید این pes چیه اخه حیف وقتی که برای دانلود گذاشتم تو 18 قدم هر شوتی بزنی دروازبان نه نمیگه فقط Pes گرافیک با
player id همین هیچی دیگه نداره

این team sheet رو بعد از این که سیو کردم چطوری میشه به عنوان ترکیب دوم حین بازی استفاده کرد؟

هر وقت خواستی برو تو management و ترکیبتو انتخاب کن بدان تو team shet هرچی ساختی و هر دستوری تو instruction به بازیکنا دادی مربوط به اون پست میشه یعنی تو به مهاجم نوکت بگی dift wide بزنه ی شخص دیگه هم بیاری همون کارو میکنه خوبی team sheet اینه که بهتره ی ترکیب 631 بسازی تو instructionهم به همه بگی کارای دفاعی کنن و ی سیستم حمله ای بسازی به همه بگی حمله کنن از طریق instruction و هروقت لازم داشتی سریع وسط بازی اون سیستمو انتخاب کنی و بدون هیچ ربطی نداره کی بازیکن باشه هر دستوری داده باشی به هر پستی هر کس بیاد همان کارو میکنه....قیل یازی هم که میشه انتخاب کرد این سیستمو....team sheet بهت اجازه ساخت 6 سیستم میده واقعا عالیه این بخش

دوستان تو بخش كرير مد وقتي ميخواهم اولش واحد پول انتخاب كنيم بعدش بخش اسم مربي و يه سري مشخصات ظاهري مربي رو به صورت محدود ميتوني انتخاب كني حالا من هر كاري ميكنم مربي كه ساختم تو حركت آهسته كه كنار زمين ميرم مربي شكلش خيلي زشته واقعاً زشته هاا :d نميشه يه خوش تيپش درست كرد ؟ وقتي هم بازيكن تعوض ميكني اين شكل بد ريختش تو ديده رو اعصابه :d كسي ميدونه چطور ميشه يه مربي خوش تيپ درست كرد

تو تنظیمات کاستومایز میخوام بازی خشونتش بره بالا یعنی cpu خطا بیشتری بکنه باید رو چند بگذارم یا باید چه کار کنم خطا بیشتر کنه ولی ظاهراً نسبت به فیفاهای قبل cpu خطای بیشتری میکنه شما هم همین نظرو دارین؟
USER/CPU GAME CUSTOMIZATION
Sprint Speed -
Acceleration -
Shot Error -
Pass Error -
Shot Speed -
Pass Speed -
Injury Frequency -
Injury Severity -
Goalkeeper Ability -
Positioning: Marking -
Positioning: Run Frequency -
Positioning: Line Height -
Positioning: Line Length -
Positioning: Line Width -
Positioning: Fullback Positioning -
Power Bar -
First Touch Control Error

آخرین ویرایش:
هر که خواست انلاین بزنه با در خدمتیم دیشب با یکی از بچها 5-4 شدیم اون 16 تا شوت زد چهارتاش گل شد من شش تا شوت زدم پنج تاش گل شد تازه اون شوت ششمی خورد تیرک .

چرا انقدر دروازه بانا تو سیزن بدن ؟؟؟ توپ و دفع کرده بعد توپ جلوشه بهجای این که توپو بگیره داره توپو نگاه میکنه بعدم طرف شوت زد و گل

دوستانی که دیجیتالی خریدن بازی رو این دوست ما بازی رو دیجیتالی خریده دانلودش تمام شده ولی وارد بازی نمیتونه بشه میگه ارور لایسنس میده ویه قفل روی عکس فیفا هست مشکلش از چیه شما این مشکل نداشتین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or