خب بچه ها تقریبن 30 دست با رفیقم بازی کردم و میتونم یه نیمچه اماری بهتون بدم.
از گلرها شروع میکنم.
گلرهایی که تست کردیم موقع شوت اینا بودن : نویر کاسیاس بوفون لوپز و گلر بارسا که اسمش دقیق یادم نیست و جو هارت.
از هر جایی شوت زدیم تا دستمون بیاد چطوری عمل میکنن.
جالبی کار اینجاست جز نویر و لوپز از هر 3 شوت زاویه بسته 1 مورد گل شد واسه بقیه گلرها.
ولی نویر و لوپز همه رو میگیرن و به نوعی فراتر از گلرهستن و تو مایه های سوپر من حساب کنید این دوتارو.
مشکل بعدی گلرها هم اینه مثلن شما یه شوت محکمو میزنید ولی وقتی گلر میگیره بعضی موقع ها انگار شما چیپ زدید و توپ اروم میوفته تو 18! در حالی که باید با شدت بیشتری توپ برگرده.
یه صحنه عجیب اینکه گلر هم میتونه رو هوا پنالتی بده وقتی توپو مشت میکنه دو بار برا من پیش اومد!
یه نقص اعصاب خورد کن هم رو شوتها هست و اونم اینکه پشت به گل و تو حالت نامتعادل هم میشه خوب شوت زد و گلرها هم غافل گیر میشن و یه لحظه هنگی دارن.
هد زدن ها محکمتر شده به نسبت قبل جوری که احساس میکنیم طرف شوت روپا زده.
تو بازی بازیکن های سرعتی کاراییشون خیلی بالاتره به نسبت قبل.(خوراک کریس و بیل)
توپ گیری از حریف سخت تر شده و دقت نکنی راحت بازیکن جا میمونه و مقابلش هم دریبل زدن خیلی راحت تره خصوصن با بازیکن های که دریبل و تکنیک بالایی دارن.
نکته جالب بعدی موقع ایستگاهی زدن بود که من دیوار دفاعی رو بردم جلو و داور سریع اومد و به طور دلبخواه به یکی از بازیکن ها کارت داد.
داوری بشدت نوسان داره و من هر چی گشتم انتخاب داور رو ندیدم که مثل 14 بشه با توجه به مدل داوریش تنظیم کرد.
ایستگاهی خیلی راحت تر شده و تقریبن مثل 13 شده.
من راحت 5 تا گل زدم همه هم اطراف 18.
گرافیک بازی به نسبت 14 بهتر شده ولی نه در حدی که باعث تعجب بشه.
نقل و انتقال هم بیشترش خورده جز اینایی که اخریا بودن.
مثلن چیچاریتو هنوز تو منچستره و تورس تو چلسی.
در کل بازی پیشرفت های خوبی داشته و لذت بخشه.
امیدوارم هر چه زودتر این مشکلات حل بشه با ارائه پچ.
:arrowu: بین هر خط یه فاصله میزدی بهتر بودا:-bچش درد گرفتم
در مورد لوپز هم توضیح دادی خوشحالمون کردی:dبعد عمری یه گلر خوب گیرمون اومد.البته اگر تو آپدیت هفتگی نزنه بترکونتش
من خوندم اونو جواب هم دادم که زیر icon بازی من هنوز تایمر هست بعد 3گیگ ،جای خاصی رو باید چک کنم ؟، ماشالا دوستان انقدر اسپم میدن که پست های ما هم گم میشه !
من خوندم اونو جواب هم دادم که زیر icon بازی من هنوز تایمر هست بعد 3گیگ ،جای خاصی رو باید چک کنم ؟، ماشالا دوستان انقدر اسپم میدن که پست های ما هم گم میشه !
فیس بازیکنا خوبه ولی طبق معمول روو استایل و هیکل بازیکنا دقت لازم نشده و بعضی از بازیکنا از جمله رونالدو سرشون به تنشون زیاده! بعد مثلا بازیکنی مثل کمپانی انقدر بازوهاشو کلفت ساختن که وقتی میبینیش فکر میکنی مثلا پاور لیفتینگ کار میکرده!
کلا ایراد خاصی نمیشه به بازی گرفت جز همین استایل و هیکل بازیکنا. داوری هم بهتر شده و دیگه داورای بازی به خاطر یه خطای مسخره کارت نمیدن! استادیوم ها همه محشره و جو واقعی خودشو داره!