FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام بازی فردا تو ایران می اد یا نه هفته ی دیگه ؟

برادر امروز 15 سپتامبر و 24 شهریور به روایتی 23 سپتامبر میشه 1 مهر ....بله بازی مثله همه بازیای دیگه تو بازار ایران با قیمت کلان اواخر شهریور از 27 تا 30 پیدا میشه بخصوص ریجن 1 و آل و 2 عربی:dهمش
شهریور 31 نه 30 روز:d
این دیسکا الان تهیه شده و آماده و تمام کارهاش شده و حتی یک بار من ی برنامه دیدم راجبه بازی بود شرکتا میگفتن ما 2 هفته قبل عرضه بازی تمامه بازیای سری اولو آماده میکنیم و تو انباریه و طی فرآینده کوتاه قبل عرضه ارسال میشه به فروشگاه ها تا روز عرضه اجازه فروش ندارن اما ما ایرانی ها چون زرنگیم دوستان از انباری اون کشور کوچولوی عربی که ماشاله همه چی داره تهیه میکنن میارن چند برابر میگن...اگر نظارت داشت همون 1 مهر ایران عرضه میشد با 60 دلار...
اینم بگم ریجن 1 1 مهر عرضه میشه آمریکا و با اجازه ea بازی 3 مهر تو اروپا عرضه میشه اما چون تو 2 روز نمیشه میلیون ها دیسکو آماده کرد همه ریجن ها از قبل آماده شده....این نسخه دمو هم 100 درصد برا بیشتر از 1 ماه پیشه تهیه شده یا کمتر...جدید نیست تو نسخه اصلی همه چی الان آماده است و دیگه نسخه بازیو پیچیدن و مدیران عرضه و حسابداراشون مشغولن برا فروش....من 2 سال پیش دیدم اتفاقی دیدم تو شبکه 5 دانستنی ها داشت روند عرضه و تهیه دیسکو نشون میداد و از قضا راجبه گیم بود و از اون به بعد فهمیدم چرا تو ایران بازی ها زودتر پیدا میشن:d
این متنو ی بار هم چند صفحه پیش نوشتم براتون و با تجربه خرید بازی آک که از واچ داگز تا وولفو مترو ufc فیفا 14 اینا همشو زودتر از انتشار خریدم 3 4 روز میگم میاد زودتر نگم اتفاق خواستی بیفته که احتمالش صفره برا سود زیاد چند روز زودتر هم میارن...

در بهترین حالت 2 شنبه 3 شنبه هفته بعد میاد! مگه تا حالا فیفا هم leak شده؟
احتمالا شما تازه به خرید بازی رو آوردی دوست عزیز. یه زمانی بود که FIFA برای PS3 حدود یک هفته زودتر از موعدش ریلیز شد و اومد بیرون. وحید هم کلا تو این کار هستش و چون تو بازار کار میکنه معمولا چیزایی که میگه درست هستند.

در بهترین حالت 2 شنبه 3 شنبه هفته بعد میاد! مگه تا حالا فیفا هم leak شده؟
عزیز جان چون ایران تو امار جهانی نیست از همه زودتر تو دبی به ایرانی ها میدن بازی را خیلی از بازیها حداقل 3 روز قبل ریلیز تو ایران پخش میشه کلا هر چی بازی و کنسول تو ایران فروخته میشه به حساب عربها نوشته میشه:|

سریع ترین بازیکن فیفا 15
115.jpg

http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-20-fastest

یکی از دوستان می گفت شبیه pes 2013 شده ... خدا شاهده دو سه دست بخاطر دوستم نشستیم بازی کردیم همین pes خان رو ... کرنر زد افساید شد !!!!!!! کور بشم اگر دروغ بگم :|

- - -ویرایش - - -

نکته جالب درباره سرعتی ترین بازیکنای این نسخه وجود دو بازیکن ارسنال هست که از مسی ، cr7 و روبن بالاتر هستند ... کلا ارسنال به نظر بهتر از سال های اخیر شده ...
یکم پول خرج کردن :-$

یکی از دوستان می گفت شبیه pes 2013 شده ... خدا شاهده دو سه دست بخاطر دوستم نشستیم بازی کردیم همین pes خان رو ... کرنر زد افساید شد !!!!!!! کور بشم اگر دروغ بگم :|

دوستمون جک گفته بخندیم شما جدی نگیر همین تریلر تبلیغاتی فیفا 15 به کل تاریخ پر افتخار pes می ارزه!

نکته جالب اینجاس اینهایی که فن Pes هستن و طرفداری Pes رو میکنن خودشون میرن Fifa بازی میکنن. خوب لا اقل اگر طرفداری میکنید همونو بازیشم بکنید ولی متاسفانه لجبازی های بیخودی میکنند که دلیلش رو نمیدونم کجاست به هر حال اینروزه تازه واردا که تازه اومدن توی گیمینگ و گیمر شدن شاید اشتباهی Pes رو بخرن ولی چیزی نمیگذره که همه میان طرف Fifa کاملا مشخصه که Fifa خیلی بهتره از هر لحاظی .

دوستمون جک گفته بخندیم شما جدی نگیر همین تریلر تبلیغاتی فیفا 15 به کل تاریخ پر افتخار pes می ارزه!
شما هم خواهشا رعایت کنید...من PES بازم و قبول دارم الان فیفا از PES جلو افتاده ولی مقایسه تاریخ این دو اشتباهه در ضمن من بازی PES 13 رو کردم و به طرز عجیبی با این نسخه فیفا شبیه حالا شما میگین نیست من میگم هست...

شما هم خواهشا رعایت کنید...من PES بازم و قبول دارم الان فیفا از PES جلو افتاده ولی مقایسه تاریخ این دو اشتباهه در ضمن من بازی PES 13 رو کردم و به طرز عجیبی با این نسخه فیفا شبیه حالا شما میگین نیست من میگم هست...

شاید یه سری نکته ها برداشته باشن از سری pes ولی این کجا و آن کجا .. هر کسی نظری داره ، شما اون حسی که با pes داری دیگران ندارن و بلعکس ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or