آخرین ویرایش:
در بهترین حالت 2 شنبه 3 شنبه هفته بعد میاد! مگه تا حالا فیفا هم leak شده؟بازی پنج شنبه یا جمعه تو ایرانه احتمالا ریجن 2
سلام بازی فردا تو ایران می اد یا نه هفته ی دیگه ؟
احتمالا شما تازه به خرید بازی رو آوردی دوست عزیز. یه زمانی بود که FIFA برای PS3 حدود یک هفته زودتر از موعدش ریلیز شد و اومد بیرون. وحید هم کلا تو این کار هستش و چون تو بازار کار میکنه معمولا چیزایی که میگه درست هستند.در بهترین حالت 2 شنبه 3 شنبه هفته بعد میاد! مگه تا حالا فیفا هم leak شده؟
بالاخره دانلود تموم شد نزدیک به 13 گیگ بود 240 افتاد برام...
امیدوارم مشکل یک بازیکن بگیر بدو برو گل بزن حل بشه...
عزیز جان چون ایران تو امار جهانی نیست از همه زودتر تو دبی به ایرانی ها میدن بازی را خیلی از بازیها حداقل 3 روز قبل ریلیز تو ایران پخش میشه کلا هر چی بازی و کنسول تو ایران فروخته میشه به حساب عربها نوشته میشهدر بهترین حالت 2 شنبه 3 شنبه هفته بعد میاد! مگه تا حالا فیفا هم leak شده؟

یکی از دوستان می گفت شبیه pes 2013 شده ... خدا شاهده دو سه دست بخاطر دوستم نشستیم بازی کردیم همین pes خان رو ... کرنر زد افساید شد !!!!!!! کور بشم اگر دروغ بگم![]()
شما هم خواهشا رعایت کنید...من PES بازم و قبول دارم الان فیفا از PES جلو افتاده ولی مقایسه تاریخ این دو اشتباهه در ضمن من بازی PES 13 رو کردم و به طرز عجیبی با این نسخه فیفا شبیه حالا شما میگین نیست من میگم هست...دوستمون جک گفته بخندیم شما جدی نگیر همین تریلر تبلیغاتی فیفا 15 به کل تاریخ پر افتخار pes می ارزه!
شما هم خواهشا رعایت کنید...من PES بازم و قبول دارم الان فیفا از PES جلو افتاده ولی مقایسه تاریخ این دو اشتباهه در ضمن من بازی PES 13 رو کردم و به طرز عجیبی با این نسخه فیفا شبیه حالا شما میگین نیست من میگم هست...
تریلر :
باگ های نسخه ی دموئه بازی
از گاز گرفتن سوارز تا صحنه های سانـسوریه استوریجو سوتی های دروازه بانا
[video=aparat;aEtGW]http://www.aparat.com/v/aEtGW[/video]
)