FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
برو تنظیمات همه رو بزار tele خیلی بهتره
کاملأ موافقم .

اما یک مورد که من باهاش مشکل دارم این هست که وقتی وارد بازی میشم و کنسول به اینترنت متصل هست بازی دچار تیک میشه بعد از اینکه به سرور EA متصل شد ، نه فقط در بازی بلکه حتی در منو ها و تنظیمات و به صورت کلی .
میخواستم بدونم آیا این برای دوست دیگری هم پیش آمده یا مشکل از بنده هست فقط ، مورد دیگه اینکه هنگامی که تیک شبکه رو برمیدارم ، و بعد وارد بازی میشم همه چیز نرمال و هستش و دیگه اون لگ و تیک دیده نمیشه .

خیلی سرعت نتمون خوبه مشکلات هم بهش اضافه میشن .
متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی وقتی میزنم روی بازی روی اون عکس مسی میمونه چند لحظه بعد برمیگرده به صفحه ی Home تو داشبورد ...
نمیدونم این چه صیغه ایه !

منم دقیقا همین مشکل رو دارم
بازی رو وقتی اجرا میکنم سر عکس مسی میمونه و دیگه تکون نمیخوره
یا وقتی میگه استارت رو بزن ، میزنم فقط یه دایره سمت چپ ساعتها میگرده
مشکل از کجاست ؟
چه باید بکنم ؟

من از اون اولش میدونستم میگفتم این دمو برا خیلی وقت پیشه تهیش...

- - -ویرایش - - -

آره منم تو یوتیوب زیاد دیدم از کنار کامپیوتر مدافعاش میکشن کنار وقتی با سرعت میری بیشتر مواقع نباید ناراحت بود این باگ قدیمیه تو فیفا 07 تا 09 زیاد بود دیگه نمیان سوتی بدن تو نسخه اصلی این موضوع رو باز....

آقایون ما تا اینجا 3 نفر هستیم البته یکیش دوست صمیمیمه و برا خرید میاد و یکی هم از بچه های این سایته شمارشو داد از خرید 2تا دیسکه آک مطمعنم روز اول و الان یکی دیگه هم میخواد بیاد یا 4تا میخریم یا 3 تا با تخفیف خوب بخریم ما ریجن 2 یا آل میخریم کسی بود بگه فقط ی نفر میخوام بیاد که 3 ومین نفر اگر اون دوست نیامد اوکی بشه و بیشتر از 235 هم نمیخریم روز اول و با شناختی که دارم خوب تخفیف میدن چنتا بخری شنبه یا یکشنبه هم میخریم 29 یا 30 شهریور...کسی بود پخ بده یا شنبه ظهر یا یکشنبه ظهر

غفاری جان من حتما میخام، اما و اگر نداره

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

٢ تا سوال :
١- چرا واسه اجراي دمو بايد آنلاين باشيم ؟؟
٢- چرا با اجراي دمو share اتوماتيك فعال ميشه و از صفحه فيلم ميگيره ؟؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام سوال اول رو می گم سوال دوم رو نمی دونم برای اجرای بازی اینترنتم روشن نباشه اجرا می شه و می تونید بازی کنید نیازی به اینترنت نیست موفق باشید

کاملأ موافقم .

اما یک مورد که من باهاش مشکل دارم این هست که وقتی وارد بازی میشم و کنسول به اینترنت متصل هست بازی دچار تیک میشه بعد از اینکه به سرور EA متصل شد ، نه فقط در بازی بلکه حتی در منو ها و تنظیمات و به صورت کلی .
میخواستم بدونم آیا این برای دوست دیگری هم پیش آمده یا مشکل از بنده هست فقط ، مورد دیگه اینکه هنگامی که تیک شبکه رو برمیدارم ، و بعد وارد بازی میشم همه چیز نرمال و هستش و دیگه اون لگ و تیک دیده نمیشه .
سلام بله برای منم این مشکل هست باید بدون نت وارد بشید بعدش فکر کنم با نت باشید ایرادی نداره موفق باشید

کاملأ موافقم .

بله ، برای من هم میشه . پیشنهاد میکنم قبل بازی تیک ایترنت رو برداری و بدون اتصال به اینترنت وارد بازی بشی . اینجوری هم راحت تر میتونی کار کنی و هم سریع تر وارد Match میشی .

غفاری جان من حتما میخام، اما و اگر نداره

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
پس آماده باش شنبه ظهر یا یکشنبه بریم برا خرید حتما ..... من گفتم شاید نیای الان که اوکی هستی همین 3نفر که هستیم کافیه فقط ریجن 2 یا آل میخریم من و دوستم ...خدا بخواهد برا 3تا تخفیفرو گرفتیم خوب و قیمت الکی نمیدن بهمون......شمارتو دارم با هات اوکی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or