آخرین ویرایش:
دروازه بانم سر یک توپ ساده گل خورد بعد کلا بازیکنای دیگه هم همونجوری مثل ماست وای میستن و حرکتی نمیکنن همچنین جایگریشون هم خوب نیست مثلا هازارد که باید گوشه چپ باشه همیشه وسط زمینه.به نظرم باید اورال کاستا رو تو نسخه اصلی یکی دو تا ببرن بالاتر ترکونده تو لیگ برتر.من داداش دمو بازی نکردم...اما ی چیزی تو حسم میگه این دمو که دادن همان بازیه gamescom و برسی های آخر و تنظیمات کلی داده نشده....اگر مشکلی کمی یا چیزی داره نباید نگران شد کلن دمو برا بعضی ها تو ذوق زنه سر همین من هیچوقت دمو بازی نمیکنم.....خدا به داد برسه هفته بعد انشاله که اومد مشکلات جزیی و کلی و همه چی حل شده باشه البته همه چیز هیچ وقت بدون مشکل نمیشه تو زندگی حتی آدم هایک مسئله ای تو درجه legendary به نظرم بازیکنای خودم ضعیف تر میشندروازه بانم سر یک توپ ساده گل خورد بعد کلا بازیکنای دیگه هم همونجوری مثل ماست وای میستن و حرکتی نمیکنن همچنین جایگریشون هم خوب نیست مثلا هازارد که باید گوشه چپ باشه همیشه وسط زمینه.به نظرم باید اورال کاستا رو تو نسخه اصلی یکی دو تا ببرن بالاتر ترکونده تو لیگ برتر.
بعد یک مسئله دیگه انتخاب سیستم ها محدود یعنی همه تیم ها همه سیستم هارو ندارن این برای نسخه دمو یا تو نسخه اصلی هم همینه؟
اره امیدوارم تو نسخه اصلی تمامی این مشکلات برطرف بشه.من داداش دمو بازی نکردم...اما ی چیزی تو حسم میگه این دمو که دادن همان بازیه gamescom و برسی های آخر و تنظیمات کلی داده نشده....اگر مشکلی کمی یا چیزی داره نباید نگران شد کلن دمو برا بعضی ها تو ذوق زنه سر همین من هیچوقت دمو بازی نمیکنم.....خدا به داد برسه هفته بعد انشاله که اومد مشکلات جزیی و کلی و همه چی حل شده باشه البته همه چیز هیچ وقت بدون مشکل نمیشه تو زندگی حتی آدم ها
دوستان الان توی دمو کاگاوا تو لیست دورتموند هست؟ یا لوک رمی توی چلسی؟
.......بعدی لطفاً:d
( از pes 14 زده شدم..
) ولی این فیفا 15 خیلی عالی شده بنظرم تا حالا یه 70 - 80 دستی بازی کردمش رو Legendary بازی میکنم رو این حالت هم از کنار خط که حرکت میکنم بازیکنا میکشن کنار.. با دروازه بانا خیلی حال کردم یعنی از جون مایه میزارن عالیه:d ایشالاکه همه ی مشکلات برطرف بشن و هر دوتا بازی خوب از آب در بیان بتونیم یکیشو بخریم بازی کنیم.. از بی فوتبالی دارم میمیرم...معلومه که نه! دمویی که اومده دمو گیمزکامه! که اونم برای 1 ماه پیشهدوستان الان توی دمو کاگاوا تو لیست دورتموند هست؟ یا لوک رمی توی چلسی؟
بله این تاکتیک در واقعیت هم هست و تیم هایی مانند چلسی هم از این تاکتیک استفاده می کنندیه چیز جالب دیگه که دیدم به حالت های حمله ای کردن یا دفاعی کردن تیم در حین بازی یه درجه دیگه اضافه شده بعد مال دفاع جالبه که اسمش park the bus هست![]()
معلومه که نه! دمویی که اومده دمو گیمزکامه! که اونم برای 1 ماه پیشه
آره منم تو یوتیوب زیاد دیدم از کنار کامپیوتر مدافعاش میکشن کنار وقتی با سرعت میری بیشتر مواقع نباید ناراحت بود این باگ قدیمیه تو فیفا 07 تا 09 زیاد بود دیگه نمیان سوتی بدن تو نسخه اصلی این موضوع رو باز....سلام دوستان من تا حالا تو سری فیفا فقط 14 رو بازی کردم یکم.. یعنی pes بازم( از pes 14 زده شدم..
) ولی این فیفا 15 خیلی عالی شده بنظرم تا حالا یه 70 - 80 دستی بازی کردمش رو Legendary بازی میکنم رو این حالت هم از کنار خط که حرکت میکنم بازیکنا میکشن کنار.. با دروازه بانا خیلی حال کردم یعنی از جون مایه میزارن عالیه:d ایشالاکه همه ی مشکلات برطرف بشن و هر دوتا بازی خوب از آب در بیان بتونیم یکیشو بخریم بازی کنیم.. از بی فوتبالی دارم میمیرم...
همین دیگه این نشون میده دمو ماله خیلی وقت پیشهمعلومه که نه! دمویی که اومده دمو گیمزکامه! که اونم برای 1 ماه پیشه
دوتا نکته رو باید رعایت کنید..سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم داشتم از دوستان خواهش دارم بطور دقیق و مفصل موضوع را برام باز کنن و بنده را راهنمایی کنن پیشاپیش تشکر میکنم از عزیزان
من و یکی از دوستانم که توی دو شهر زندگی میکنیم قصد خرید اشتراکی فیفا بصورت دیجیتالی را داریم اون دوستمون میخواد بازی را روی اکانت خودش بخره و بعدا روی اکانت من شیر و اکتیو کنه.بنده پلاس ندارم ولی به اینترنت دسترسی دارم و فقط فیفا را با خانوادم آفلاین بازی میکنم.حالا سوالم اینه اگه به این روش خرید کنم مشکلی برام پیش نمیاد بعدا چون پلاس نیستم؟ ممکنه اون دوستمون بعدا واسم مشکل ایجاد کنه چون گفته یوزر و پسورد اکانتم را بهش بدم؟ میتونم بعد خرید یوزر و پسوردم را عوض کنم؟
ببخشید زیاد شد سوالاتم
ممنون
خیلی ممنون از نوضیح ولی فکر کنم همه میدونیم که هست.از این جهت گفتم که فقط جالب بود.وگرنه نام کاربریمو ببین...من خودم سینه سوخته اتوبوسم :dبله این تاکتیک در واقعیت هم هست و تیم هایی مانند چلسی هم از این تاکتیک استفاده می کنند