FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ینی یه عده بازی در حد فیفا 98 موندن و هرچه بیچاره EA هرسال تکنولوژی وارد این بازی میکنه اونا همچنان فقط توپ و بردار و بدو یا سانتر کن یا بکش زیرش و فقط ببر و پلات کن . فقط هم پیشرفت گرافیکی بازی رو میبینن. باز تو هر نسخه شروع میکنن به نقد و از اون جالب تر انتقاد. خوب اگه راحت بود تو این عصر که تکنولوژی ترکونده همچنان ea بی رقیب نمیموند کارش هم خیلی خوبه که تونست کونامی رو بعد چند سال از دور خارج کنه. تو این نسخه جدید دیگه ترکونده از گرافیک و جرئیات بصری و گرافیکی گذشته بازی فوق العاده نرم و روون شده هم از نظر زمین و چمن هم از نظر فیزیک و چرخش توپ هم از نظر دویدن و عکس العمل های بازیکن ها ( اینو مخصوصا اگر تو حرکات آهسته دوربین رو در حالت اوربیت بزاریم و خوب زوم کنیم روی توپ و به دویدن پا به توپ یه بازیکن مثل مسی نگاه کنیم به عمق کار ea پی میبریم مخصوصا اگه یه دریبل و تو سر توپ و شوت زمینی و فنی هم بزنه. تو یه صحنه خودم احساس کردم دارم بازی واقعی میبینم).
اما اینا چیزی نیست که من به خاطرش ea رو تحسین میکنم چون همین توقع رو ازش میرفت. چیزی که پیشرفتش نسبت به نسخه نسل بعد فیفا14 از هر چیزی بیشتر به چشم میاد هوش مصنوعی بازی هست که فوق العاده هست مخصوصا تو حرکات ترکیبی 4-5 نفره( مخصوصا با اضافه شدن INSTRUCTIONS به تیم منجمنت). هدف من از بازی کردن لذت بردن از بازیه مخصوصا با حرکات ترکیبی چند نفره که تو ذهن خودم مرور میکنم اما تو فیفا 14 خیلی جاها کم میاورد و نمیشد اونجوری که دوست داری و نقشه داری بازی کنی و بیشتر مواقع بازی آدم رو دنبال خودش میکشید بیشتر هم به ضعف پاس برمیگشت هم حرکت توپ هم تشخیص و هم اشتباه. اما هوش بالای این بازی و حرکات و انیمیشن ها و نرمی و ظرافت بازی مخصوصا تو پاسکاری های سریع و چند نفره حسابی منو ذوق زده کرده و واقعا لذت میبرم از بازی کردن. چون ea سعی کرده علاوه بر روان بودن و دقت و ظرافت حرکات فنی و پاس ها حتی المقدور نمایشی تر و تماشاگر پسند تر نشون داده انیمیشن ها رو. تو پاسکاری های تک ضرب این قضیه مشخص تره. در حال که تو فیفا 14 بعضی مواقع حرکات خشک و نا زیبا بودن. مخصوصا با اضافه کردن INSTRUCTIONS که میشه یه سری دستورات مختص به هر پست رو به هر بازیکن داد که جاش تو نسخه های قبل واقعا خالی بود بخش کاستوم تاکتیک هم بهتر شده که البته تو نسخه کاملش میشه ازش استفاده کرد. البته دروازه بان ها هم خبلی با هوش تر شدن و هم حرکات و انیمیشن ها بهتر و قشنگ تر شده هم هوششون بیشتر شده و بهتر توپ میگیرن. خدا کنه اون سوتیاشون کمتر شده باشه فقط.
یه سری ویدئو ضبط کردم از دمو فیفا15 برای همین مواردی که گفتم مخصوصا هوش مصنوعی و حرکات ترکیبی زیبیایی که میشه انجام داد که اگر حوصله کردم درشون میارم یه جاشون میکنم و آپلود میکنم تو کانالم و لینکشو میزارم

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
منم دیروز بازی رو دانلود کردم و با برادرم قشنگ نشستیم با همه تیم های موجود در دمو یه دست بازی کردیم اساسی ،،، جاتون خالی
اول اینکه گیم پلی بازی خفن عالی و روون شده ،،، ما که خیلی باش حال کردیم خیلی نسبت به فیفا 14 گیم پلی بازی خیلی عالی تر شده ، شوت ها و پاس ها و دروازه بان و .... همه بهتر شده
درمورد گرافیک هم باید بگم رو جزئیات چمن ، فیس بازیکن ها و جزئیات استادیوم ها خیلی خوب کار شده واقعا خوشم اومد اما کسی که از 14 بخواد بیاد 15 رو بازی کنه اوایلش فکر میکنه گرافیک زیاد تغییر نداشته اما یکم که بازی کنه متوجه تغییرات میشه حالا دوستان دیگه کامل تر گفتن...
جو و فضای استادیوم هم عااااالی شده و گزارش بازی هم مثل قبل توپه
در کل به عنوان یه PES باز که از FIFA 14 به فیفا مهاجرت کردم :d فکر نکنم دیگه هیچوقت به سمت Pes برگردم
شدیداا منتظر نسخه اصلی بازی هستم ....

سلام به همه!

آقا منم دیشب این دمو رو گرفتم و تا 4 صبح هم پاش بودم ولی باید بگم برخلاف خیلی هاتون به نظرم این بازی خیلی کمتر شبیه فیفا هایی بود که بازی می کردم و بیش از حد شبیه PES شده بود. تمام نکاتی رو که از دمو برداشت کردم این پایین میگم:

1. سرعت بازی خیلی خیلی بالا رفته بود، و اگه دقت کنین مشابه PES 13 شده بود که با 2-3 پاس که تند تند هم داده میشدن مصافت زیادی از زمین طی میشد. این مورد به حدی آزار دهنده بود که سرعت بازی رو از Normal روی Slow بردم تا فیفا قابل بازی شد برام. فقط اگه فیفا چهارده PS4 رو دارین بزارین و با هم مقایسه کنین، Normal ـه 14 میشه Slow ـه 15! این موضوع که سرعت Slow باشه رو میشه درست کرد، ولی توی آنلاین آزار دهنده هست. برام عجیبه که EA این تغییر رو توی گیمپلی بازیش به وجود آورده، چون به نظر من برگشتن به کاری که PES13 می کرد، پیشرفت نیست!

2. بنا به همون دلیل سرعت که بالاتر گفتم، شوت ها خیلی قویتر شدن، این برای کسانی که خوب شوت میزنن خیلی خوبه و عکس العمل دوازبان ها هم جالبه! ولی برای کسایی که عادت داشتن توی صحنه های تک به تک توی رو آروم از کنار پای دروازبان رد کنن این خبر بدیه، چون سرعت بازی توی کمتر حالتی این امکان رو بهشون میده.

3. دریبل ها توی این بازی آسونتر از فیفا 14 شدن! این نکته ی خیلی خوبیه و بازی رو جذابتر کرده!

4. به نظرم دوربین بازی هم مشکل داره! درست موقعی که بازیکن پاش به توپ می خوره و می خواد حرکت کنه دوربین هم باهاش حرکت می کنه، امیدوارم توی نسخه ی اصلی اینجوری نباشه. (البته من روی حالت Teleبازی می کنم.)

ویرایش:

5. این نکته رو هم الآن یادم اومد بگم! یه چیزی که واقعا پیشرفت کرده زدن ضربه های ناگهانی بلافاصله بعد از دریافت توپ هست. فقط یه واکنش از طرف دروازبان رو کم داره چون معمولا فقط تماشا می کنه! ولی در هر صورت این یکی خیلی خوب شده! :دی

با 4-5 ساعت بازی هنوز نمیشه نظر کامل داد و این هم نسخه ی دمو هستش. ولی این مواردی که بالا گفتم برای من که از FIFA09 دارم فیفا بازی می کنم قبولش سخته.

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه که شبیه pes 2013 کردنش اخه تنها نسخه موفق pes بود که از همه ی فوتبال ها تا الان کاملتر بوده ولی این فیفایی که امسال دیدم پوز پی اس رو میخابونه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

یکی جواب منو بده!

بابا کجاش شبیهpes2013شده
سوکر از بیخ و بن تو یه چیزایی مشکل داره بعد میاد میگید فیفا 15 با این همه پیشرفت تازه شده شبیه نسخه دو سال قبل سوکر������������������������������������!!!!!!!!!؟!
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
ببخشید دوستان یه سوال تقریبا بی ربط:d
کیا اینجا فوتبال رو با شوک و کیا با دی پد بازی می کنن؟؟؟؟
من با شوک برام سخته اما دی پد ds4 هم جوری نیست که باهاش خیلی راحت باشم......

ببخشید دوستان یه سوال تقریبا بی ربط:d
کیا اینجا فوتبال رو با شوک و کیا با دی پد بازی می کنن؟؟؟؟
من با شوک برام سخته اما دی پد ds4 هم جوری نیست که باهاش خیلی راحت باشم......

با دی پد که اصلا نمیشه :|
با همون استیک بازی کن عادت می کنی...

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

کسی که با شوک بازی کنه دست فرمونه رانندگیشم راه میفته:dبدون شوک نمیشه دریبل راحت زد و سر توپ و گردش مکانی راحت پیدا کرد با شوک بهتر یاد میگیره بازیو هرکی بازی کنه من از 2008 که pes بوسیدم کنار گذاشتم با شوک میزنم و 1 ماهه عادت میشه و بهترم هست کنترل با اونا
راجبه دمو یکم سرعت بازی گویا برا بعضی ها خوب نبوده رو حالت سرعت نرمال اگر بازی نکردین که عادیه اما رو عادی اگر سرعت بالاست اون مشکل هم حل میشه تو نسخه نهایی به احتمال زیاد چون فیفا سالها است فوتبالو با جریان عادیش و نرمالش داره جا میندازه اون fast هم برا بعضی pes باز ها قدیمی بیشتر گذاشتن تا حرف در نیارن همه فک کنم با سرعت نرمال بازی کنن چون fast غیر طبیعی یکم

آخرین ویرایش:
دوستان دقت کردین واقعا شدت برخورد تو مصدومیت بازیکن تاثیر میذاره ؟
تو نسخه های قبلی به این دقیقی نبود ، برخوردای بد واقعا بازیکن رو مصدوم میکنه !

کسی که با شوک بازی کنه دست فرمونه رانندگیشم راه میفته:dبدون شوک نمیشه دریبل راحت زد و سر توپ و گردش مکانی راحت پیدا کرد با شوک بهتر یاد میگیره بازیو هرکی بازی کنه من از 2008 که pes بوسیدم کنار گذاشتم با شوک میزنم و 1 ماهه عادت میشه و بهترم هست کنترل با اونا
راجبه دمو یکم سرعت بازی گویا برا بعضی ها خوب نبوده رو حالت سرعت نرمال اگر بازی نکردین که عادیه اما رو عادی اگر سرعت بالاست اون مشکل هم حل میشه تو نسخه نهایی به احتمال زیاد چون فیفا سالها است فوتبالو با جریان عادیش و نرمالش داره جا میندازه اون fast هم برا بعضی pes باز ها قدیمی بیشتر گذاشتن تا حرف در نیارن همه فک کنم با سرعت نرمال بازی کنن چون fast غیر طبیعی یکم
خداکنه سرعتش رو کم نکنن همینی که هست خیلی خوبه و واقعی تر هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or