FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه چجوری باید دمو رو واسه ps4 دانلود کنیم . حجم دمو چقدر هست ؟ باید مستقیم رو ps4 دانلود کنیم ؟

توی استور قسمت demos برید و fifa 15 رو بزنید.بعدش try free demo رو بزنید
حجمش هم 3.1 گیگ هست..
میتونی با pc دان کنی و بعد با psx helper به کنسول منتقل کنی

سلام دوستان
بالاخره منم دمو را گرفتم از صبح تا شب تقریبا یه 15 دستی با دوستام بازی کردم و به یه سری نقاط ضعفی پی بردم که مهمترینش شوتای بازیکناس که واقعا خیلی خیلی هندی شده و از 10 شوتی که من توی یه بازی زدم 7 تاش توی چارچوب بود و 5 تاش گل شد واقعا نمیدونم این توپه یا بادکنک خیلی بد وارد دروازه میشه از هر زاویه ای از هر نقطه ای که شوت بزنی بلا استثنا وارد گل میشه و دیگه از بس شوت شوتی کردیم و همش وارد دروازه شد دیگه از هر چی فوتباله زده شدیم .از یکی از بازیا هم که خیلی پرگل بود فیلم گرفتم که اگه کسی خواست براش آپلود میکنم که ببینه چون حجم فیلم بالا بود نشد که اینجا بزارم.در مورد نقاط قوت بازی جای هیچ بحثی نمیمونه چون واقعا به طرز شگفت انگیزی پیشرفت داشته .ببخشید زیاد ایراد گرفتم ولی اگه شما هم چند دست بازی کنید و از شوت خیلی استفاده کنید متوجه این عیب بزرگ این دمو میشید.فقط امیدوارم نسخه اصلی بازی اینجوری نباشه و سنگینی فیفا 14 دوباره برگرده .ممنون

دوستان سلام... من برای اولین بار توی عمرم فیفا بازی کردم!! همممم جالب بود واقعا ولی خیلی نکته ریز داره که یاد بگیری کامل مثل PES اگه بخوام روون بشم... یه چن تا سوال اولن کنترل توی حالت دفاعی منظور از contain و jockey چیه؟؟؟ توی دفاع کردن بهتر cursor عوض نشه یعنی خود هوش مصنوعی کنترل کنه یا خودت کنترل رو دست بگیری و با تکل بلند یا پا انداختن توپ رو ازش بگیری؟؟ دروازه بان توی تک به تکها اصلا نمیات بیرون یا توی 6 قدم باید همیشه مثلث بگیری؟ نمیشه اتوماتش کرد؟؟فقط شوت میگیره...خیلی سوال دیگه دارم حالا فعلا سوال زیاده:d یه کم با شوک بازی کردن اذیت میکنه:( چقد طول میکشه حرفه ای شم؟

بچه ها این دمو که الان شما ها بازی کردین کی تهیه شده؟؟ آخه الان بازی 1000000 درصد دیسکاشم تهیه شده و آماده پخش تو دنیا...فک میکنید همان نسخه gamescom هست؟؟ من اینطور فکر میکنم کسی اطلاع نداره؟؟؟
راستی face بازیکنا چطور بود اون چنتا بازیکن که داده بودن صورتاشون مثل اینا بود؟؟ ی بار دیگه پرسیدم شاید جواب بدین

47677255829591560160.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (720x465) روی این نوار کلیک کنید.
78328254314453656880.jpg

بچه ها این دمو که الان شما ها بازی کردین کی تهیه شده؟؟ آخه الان بازی 1000000 درصد دیسکاشم تهیه شده و آماده پخش تو دنیا...فک میکنید همان نسخه gamescom هست؟؟ من اینطور فکر میکنم کسی اطلاع نداره؟؟؟
راستی face بازیکنا چطور بود اون چنتا بازیکن که داده بودن صورتاشون مثل اینا بود؟؟ ی بار دیگه پرسیدم شاید جواب بدین

دقیقا همینطوریه قیافه هایی که عکسش رو منتشر کرده بودن.

دوستان سلام... من برای اولین بار توی عمرم فیفا بازی کردم!! همممم جالب بود واقعا ولی خیلی نکته ریز داره که یاد بگیری کامل مثل PES اگه بخوام روون بشم... یه چن تا سوال اولن کنترل توی حالت دفاعی منظور از contain و jockey چیه؟؟؟ توی دفاع کردن بهتر cursor عوض نشه یعنی خود هوش مصنوعی کنترل کنه یا خودت کنترل رو دست بگیری و با تکل بلند یا پا انداختن توپ رو ازش بگیری؟؟ دروازه بان توی تک به تکها اصلا نمیات بیرون یا توی 6 قدم باید همیشه مثلث بگیری؟ نمیشه اتوماتش کرد؟؟فقط شوت میگیره...خیلی سوال دیگه دارم حالا فعلا سوال زیاده:d یه کم با شوک بازی کردن اذیت میکنه:( چقد طول میکشه حرفه ای شم؟
بله باید مثلث بگیری و اتومات همه جا رو نمیاد
خوب برو تنظیمات شوک رو به فِلش تغییر بده دادا
با شوک نمیشه فوتبال بازی کرد که

47677255829591560160.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (720x465) روی این نوار کلیک کنید.
78328254314453656880.jpg

آره فیسا دقیقا همیناست :)اون سوال اولتم نمیدونم:">

خب بالاخره منم تجربه کردم
اول اینو بگم فیفا 14 پلی 4 خدایی به غیر یک ذره پیشرفت گرافیکی هیچ فرقی با نسل قبل نداشت
اما در مورد 15 خدایی یعنی عالییییییییییییییی شده
به معنای واقعی کیف کردم..گیم پلی فوقلعاده شده..شوتا عالی
گرافیک پیشرفت خیلی خوبی داشته اما هنوز انقلابی نیست
بارونش....یعنی نهایت زیبایی..من که تنفر داشتم از بازی زیر بارون..این دفعه لذت بردم
البته در کل زیاد از دمو راضی نیستم
چون باید با لیورپول:-& بازی کنم
انشالله هفته دیگه با پادشاه چزیره
منچستر یونایتد:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or