FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازی عالی شده و همه ی نکات مثبتی که تو ذهنم بود رو دوستان گفتن . نکات منفی که دیدم تو بازی رو براتون مینویسم . بنده Legendary میرم و این ها رو این درجه ی سختی برام اتفاق افتاده ...

گل خوردن راحت دروازه بان ها از زاویه های بسته
توپ گرفتن از یارای حریف بعضی جاها واقعا ضایع هست و انگار که نه انگار رو به روی طرفی ، شانسی ردت میکنه .
بازیکن های قد کوتاه تر و تند و تیز یا کلا دریبل زن ها بهتر از بقیه عمل میکنن ! همه رو هم میشه باهاشون دربیل بزنی ! من از وسط زمین چند بار تست کردم ، راحت با یک بازیکن تا محوطه ی حریف میرسم و شوت میکنم .
سایه ! طبق معمول برای من تشخیض این که چه اتفاقی تو اون قسمتی از ورزشگاه که سایه افتاده ، سخته و بعضی وقتا توپ رو گم میکنم . اما از هر لحاظ دیگه ( آب و هوایی و آفتاب و ... ) عالی هست بازی .
دروازه بان ها توپ های خیلی خوبی رو میگیرن درعوض توپ های مسخره رو گل میخورن .
یارایی که قدرت بدنی بیشتر و بهتر دارن حریف بازیکن های تند و تیز نمیشن !
بیشترین مشکلم با سرعتی و دریبل زن ها هست چون مثلا با نیمار ، مسی ، هازارد ، استرلینگ و ... میشه خیلی راحت یار ها رو رد کرد ! من اتفاقا از اینکه بهتر میتونن یار ها رو رد کنن راضیم اما نه دیگه تخیلی بشه و پنج شش نفر رو راحت دریبل بزنن . مخصوصا با سر توپ زدن خیلی آسون هست .
یه سوتی هم دیدم که خیلی ضایع بود . رامیرز یه سانت از راه دور انداخت تو محوطم ، بعد توپه از بالای سر مینوله ، بدون اینکه کاری انجام بده و خشکش زده بود ، رفت تو گل :دی

کلا این ها نکات منفی دمو بود به نظرم که دیدم . ( نظر خودم )

آخرین ویرایش:
چقدر خوب شده بازی :bighug:
کلاً بازی یه حالت Smooth پیدا کرده، انیمیشن ها به نظرم بهتر شدن، هنوز ایده آل نیستن ولی خیلی بهتر از 14 شدن. یه مقدار بازی سریع شده، شاید یه عده خوششون نیاد، ولی به نظر من که خوبه. پاس توی عمق هوایی دیگه مثل نسخه قبلی نیست، اما پاس توی عمق زمینی بیش از حد جواب میده و باید تا حدی بالانس شه.
دروازه بان ها هم به نظر من خوب هستن، توی چند دستی که بازی کردم سوتی خاصی ندادن. در کل راضی بودم.

گرافیک بازی هم خوبه، فوق العاده نیست، ولی خوبه. نورپردازی واقعاً خوب شده و دقیقاً متوجه میشید چه فصلی هست و آفتاب تابستون و زمستون با هم فرق میکنن. چمن خیلی خوبه، البته از یه سری زوایا هنوز خوب به نظر نمیاد، ولی در کل خیلی بهتر از نسخه قبلی شده و کاملاً راضیم. جزئیات گرافیکی زیادی هم به بازی اضافه شده، فیزیک لباس ها بهتر شده، وقتی هوا بارونی باشه قطرات آب رو موقع برخورد پا و توپ با زمین میبینید. تماشاگرا از نسخه 14 به نظر بهتر شدن، حالا یا انیمیشن هاشون متنوع تر شده، یا پالیگانهای بیشتری براشون استفاده شده، در کل طبیعی تر به نظر میان.
اون های لایتی هم که آخر نیمه و بازی نشون میده خیلی باحاله، جالبه خیلی جاهای اون های لایت فریم بازی به وضوع 60 میشه، این نشون میده هنوز این کنسولا جا دارن بازی با کیفیت بهتر از این رو راحت اجرا کنن. پس میشه امیدوار بود به سالهای بعد. انیمیشن های بازیکن ها نرم تر شدن، خیلی با نسخه 14 تفاوت نداره از این بابت، البته همون 14 نسل جدید هم خیلی بهتر از نسل قبل بود. اما دروازه بان واضحه که یه سری انیمیشن جدید بهشون اضافه شده.

لودینگ های توی بازی خیلی کمتر از نسل قبل شدن، خیلی راحت صحنه ها اسکیپ میشن، قبل از شروع مسابقه کلاً 5-6 ثانیه بیشتر طول نمیکشه تا بازی لود شه. اینا همه نشون میدن که بازی واسه این کنسولا سنگین نیست و اگه بخوان از تمام توان کنسولا استفاده کنن ازینی هم که دیدیم خیلی بهتر میشه.

در کل من خیلی راضیم، شاید فعلاً نسخه اصلی رو به خاطر مشکلات مالی نخرم، ولی کسی که اولویتش فوتبال باشه واقعاً نباید تو خریدش شک کنه. همه چی تمامه.

بچه ها این دمو که الان شما ها بازی کردین کی تهیه شده؟؟ آخه الان بازی 1000000 درصد دیسکاشم تهیه شده و آماده پخش تو دنیا...فک میکنید همان نسخه gamescom هست؟؟ من اینطور فکر میکنم کسی اطلاع نداره؟؟؟
راستی face بازیکنا چطور بود اون چنتا بازیکن که داده بودن صورتاشون مثل اینا بود؟؟

47677255829591560160.jpg

78328254314453656880.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من ۷ ۸ سالهPES باز بودم از نسخه 2014 از ناچاری به فیفا روی اوردم
دمو فیفا رو گرفتم مشکل اساسی که باهاش دارم اینه که نه دریبل میدن نه درست میشه دفاع کرد و توپ از حریف گرفت !
حالا من چیکار کنم راه بیفتم

بنظرم عکس العمل دروازه بان ها .چمن و های لایت های بین 2 نیمه واقعا عالــــــــــــی شدن! جو ورزشگاها هم خیلی خوب شدن! فقط گل زدن بنظرم یکم سخت شده!

دروازه بان ها توی موقعیت تک به تک با ی سر توپ خیلی راحت دریبل میخورن یا خطا میکنن...تازه وقتی خطا میکنن داور کارت زرد میده!!!
راستی این حرکتی رو که موقع ضربات آزاد و کرنر و پرتاب اوت میشه با R3 روی ی نفر دیگه سویچ کردو هم از PES تقلید کردن...البته خوبه ولی تقلیده دیگه...
راستی ی نکته ی جالب دیگه...نمیدونم تا حالا تو این دمو تونستید پنالتی بزنید یا نه...ولی من چند باری زدم...خیلی جالبه که استرس هوادار های پشت دروازه رو درست کردن...تماشا چیا از استرس دستشونو میزارن روی دهنشون...بعد گل زدن پنالتی هم ورزشگاه منفجر میشه...خعلی خوبه...

سلام دوستان
من ۷ ۸ سالهPES باز بودم از نسخه 2014 از ناچاری به فیفا روی اوردم
دمو فیفا رو گرفتم مشکل اساسی که باهاش دارم اینه که نه دریبل میدن نه درست میشه دفاع کرد و توپ از حریف گرفت !
حالا من چیکار کنم راه بیفتم

همون برگردی PES واست خیلی خوبه :دی

دروازه بان ها توی موقعیت تک به تک با ی سر توپ خیلی راحت دریبل میخورن یا خطا میکنن...تازه وقتی خطا میکنن داور کارت زرد میده!!!
راستی این حرکتی رو که موقع ضربات آزاد و کرنر و پرتاب اوت میشه با R3 روی ی نفر دیگه سویچ کردو هم از PES تقلید کردن...البته خوبه ولی تقلیده دیگه...
راستی ی نکته ی جالب دیگه...نمیدونم تا حالا تو این دمو تونستید پنالتی بزنید یا نه...ولی من چند باری زدم...خیلی جالبه که استرس هوادار های پشت دروازه رو درست کردن...تماشا چیا از استرس دستشونو میزارن روی دهنشون...بعد گل زدن پنالتی هم ورزشگاه منفجر میشه...خعلی خوبه...
cpu پنالتیهاش از 5 تا 4 تا میزنه وسط
این خط شوت خیلی سرعتش بالارفته توی پنالتیا
وسط هم بزنی باز اگه دروازه بان بایسته وسط باز نمیتونه بگیره 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or