FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
نظرات به این ضد و نقیضی تا حالا ندیدم ! :دی آخر گل زدن سخت شده یا آسون ؟ توپ سبکه یا سنگین !؟ :دی هر سال اول روی استور امریکا میومد اما الان همه جا اومده به جز امریکا . اکانت ریجن دو هم روی کنسول ندارم و حوصله ساختن اکانت هم ندارم ... کسی ورژن ژاپنیش دانلود کرده ؟ منو و تنظیماتش قابل فهمه ؟!

همانا ما از از این افراد بودیم ! :دی اگر واقعا تونسته باشن این سه مورد توی بازی درست پیاده کنن جای تقدیر داره !

در مورد مشکلات و کمبود های بازی هم نگران نباشید اکثر اونا توی نسخه نهایی برطرف میشن
نسخه ژاپن رو دانلود نکن دهن منو سرویس کرد زدم حذف کردم داره اروپا رو میگیرم دوباره ..... :|
اصلا خیلی ناجور رو مخ رفت
3 گیگ الکی پرید ...

بچه ها من یه مشکل خیلی عجیب دارم این مشکل رو هم رو فیفا 14 البته نسخه دموش داشتم و الان هم تو فیفا 15 دارم ... متاسفانه من صدای گزارشکر رو ندارم چه کار کنم:((دو دست بازی کردم دیگه گزارشگر نداشتم و فقط صدای استادیوم بود ... تو فیفا 14 دموش هم بعد از یه مدت اینجوری شد
خواهشا کمکم کنید

منم سر deadrising صدا نداشتم یه مدت رفتم کابل hdmi چک کردم و دوباره وصل کردم درست شد...ببین شاید مشکلت از اونه..

یه چیز جالب فهمیدم.تو پنالتی وقتی دروازه بانی با دکمه های مر بع ومثلث و... حرکتای مختلفی در میاره دروازه بان
ولی هوش مصنوعیش طبیعی شده.تو 14 رو لجندری هیچ اشتباهی نمیکردن.ولی الان تو دفاع و حمله و پاسکاری دقیقا مثل یه انسان اشتباه میکنن.خیلی خوب شده.

با همین روش تا حالا 2بار از 2بار رو نذاشتم گل بخورم هردو زدن اوت

میگم من بازی رو دانلود کردم اما هی تیک داره . یکم گیر میکنه بازی و دوباره میره و بعد چندثانیه هی تیک میزنه ، خیلی رو مخه . برای کسی اینجوری نشده ؟ ( هم تو منو و هم تو بازی )

امشبم باز ترول شدیم رفت!
بیخیالش شدم دیگه هرشبه تا صب بیدارم لینک US بیاد مسخره کردن.دو هفته دیگه نسخه اصلی میاد مسخرشو دراوردن 3 شبه هی قراره بیاد دمو بخوره تو سرشون.

خیلی سرعت نتمون خوبه مشکلات هم بهش اضافه میشن .
متاسفانه دمو رو دانلود کردم ولی وقتی میزنم روی بازی روی اون عکس مسی میمونه چند لحظه بعد برمیگرده به صفحه ی Home تو داشبورد ...
نمیدونم این چه صیغه ایه !

من ١٤ رو فقط دموشو بازي كردم ميگيد فرق داره با اصليش از لحاظ گرافيكي هم فرق داره؟

يعني الان دمو ١٥ رو دانلود كنم با اصليش فرق داره از لحاظ گرافيكي!!!!؟

دوستان این لینک رو چطور میشه با IDM دانلود کرد : http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...8906d0543708e98744233332e2b449e31a1b603d0e1b2
روی لینک کلیک راست میکنی و گزینه ی copy رو میزنی..بعد idm رو باز میکنی یه قسمتی اون بالا دسته چپ داره نوشته آدرس..اونو میزنی..حالا آدرسی که copy کرده بودیو اونجا paste میکنی و ok میکنی و بعد دکمه ی شروع دانلودو میزنی..

- - -ویرایش - - -

فوری.............
بازیه توی استور آمریکا هم اومد..
تا ما اکانت uk ساختیم برای us اومد..
گندت بزنن ea...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or