FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
منهم بازی کردم در کل جالب بود، فقط برام چندتا سوال پیش اومد...
بازی برای شما هم افت فریم داره در برخی سکانس ها؟
خیلی انیمیشن ها نچسب هستند به نظم، به طرزی که احساس میکنم حاشیه بازیکن ها پیکسلی هست! :دی
و از همه مهم تر رئال چرا نیست؟ :( (

فعلا نیومده پس احتمال خیلی زیاد باید 2 تا 4 صبج به وقت ما بیاد ...

سلام
دیگه اون موقع به درد عمه پیتر مور میخوره مسخره کرده مارا.از دیشب تا حالا مثل خر دور از جونتون هی سر زدیم ولی نشد که نشد
شب بخیر دوستان

من رو PC بازی کردم این نفاط قوت رو دیدم:
1.سریعتر شدن ریتم بازی -اگه به سرعت فیفا14 عادت دارید سرعت اول بازی رو باید بذارید روی slow
2.از لحاظ گیم پلی توپ خیلی راحتتر از پا جدا میشه و کنترلش سختتر شده
3.جای تکل و راه رفتن بازیکنا به مرور رو چمن می مونه
4.جو ورزشگاه عالیه
5.چمن عالیه یعنی از این بهتر نمیشه بخصوص تو نماهای کلوز
6. آقا اعتراف میکنم منی که از بازی کردن تو بارون توی FIFA 14 متنفر بودم الان رسما عاشقش شدم..خیلی فاز میده..قشنگ لباسای بازیکنها خیس و کثیف میشه و وقتی می دوند یا تکل میزنن آب از زمین بلند میشه حتی با حرکت توپ روی زمین هم آب از لای چمنها میاد بیرون..
7. برعکس فیفای قبلی که وقتی فصل زمستان رو انتخاب میکردی خیلی از بازیکنها هنوز نیم آستین میپوشیدن اینجا قشنگ آستین بلند با دستکش میپوشن..
8.تیم حریف منظور همون CPU هم خطای پشت محوطه میده و هم کارت قرمز میگیره برخلاف فیفای فبلی که همه توپهارو بدون خطا میگرفت..
9. موی بازیکنها تکون میخوره بخصوص اگه موهاشون بلند باشه اینو قشنگ توی اسلوموشنها میتونید ببینید

یعنی واقعا همه چیز بازی عالی بود حس یه فوتبال واقعی رو بهت میداد
فقط چهره بازیکن ها اصلا خوب کار نشده بود
نقاط قوت:
1-روون بودن پاس کاری ها
2-خطا کردن CPU پشت محطه جریمه
3-انیمیشن های فوق العاده زیبا به طوری که دیگه انیمیشن تکراری تو بازی نمی بینید
4-رفلکس دروازه بان ها عالی بود فقط یه ذره تو خروج مشکل داشتن
5-زاویه بسته گل خوردن دروازه بان ها جدید اضافه شده و تو 14 همچین چیزی نبود و اصلا زاویه بسته گل نمی خوردن
6-چمن بسیار عالی
7-آثار بازیکن ها بعد از هر تکل رو چمن می مونه
8-حضور موثر هوادار تو بازی
9-داور دیگه مثل قبل زرت و زرت کارت نمیکشه
10-تغییر سبک دویدن بازیکن ها
11-آب هوای بسیار بسیار طبیعی(بارون و برف)
12-راحت جدا شدن توپ از پای بازیکنا
13-توپ بسیار عالی
14-صدای توپ در شوت و پاس شنیده میشه
15-تاثیر مستقیم آب و هوا در بازی یعنی مثلا تو بارون توپ کند میشه و تکون نمی خوره یا مثلا تو برف بازیکنا کند میشن
16-خیس شدن و کثیف شدن لباس بازیکنا در هوای بارونی و بلند شدن آب از توپ در موقع صربه زدن به توپ
17-هوش مصنوعی بالای CPU
18-حجومی بازی کردن CPU(بر خلاف نسخه قبل که فقط توپ دوره دروازه می چرخوندن و حمله نمی کردن)
و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or