FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من سرعت دانلودم زیر 250 نمیاد ولی بدبختی اینه که صبح زود بیدار شدم و دارم میمیرم از بیخوابی.رو همه دستگاها اومده ها مسخره فقط ps4 مونده شانس ما

موقع پرتاب اوت بعضی وقتا بازیکن نمیومد جلوت مخصوصا اگه تو اون پست اخراجی داشتی ولی الان راحت میشه با فشرن آنالوگ راست سویچ کنی رو یه بازیکن و ببریش اونجا:bighug:
L1 مثلث دیگه جواب نمیده هورا:bighug:(نه که نشه ولی ازون حالت آبدوخیاری درومده)
پاس تو عمق زمینیه تخیلی هم جواب نمیده (دفاع خطی و این حرفا=))) ، روی Semi pro بزور میشه گل زد و کلا هورا وای من برم یه دست دیگه بزنم:bighug:
واکنش گلرا عالیه:x
دوستان مدت زمان بازی تو دمو چقده؟

Love the game. Live the
game
چار دقیقه ورزشگاه آنفیلد هوا صاف
درجه سختی : Semi pro

موقع پرتاب اوت بعضی وقتا بازیکن نمیومد جلوت مخصوصا اگه تو اون پست اخراجی داشتی ولی الان راحت میشه با فشرن آنالوگ راست سویچ کنی رو یه بازیکن و ببریش اونجا:bighug:
L1 مثلث دیگه جواب نمیده هورا:bighug:(نه که نشه ولی ازون حالت آبدوخیاری درومده)
پاس تو عمق زمینیه تخیلی هم جواب نمیده (دفاع خطی و این حرفا=))) ، روی Semi pro بزور میشه گل زد و کلا هورا وای من برم یه دست دیگه بزنم:bighug:
واکنش گلرا عالیه:x

چار دقیقه ورزشگاه آنفیلد هوا صاف
درجه سختی : Semi pro
داره حرص میدی ما رو با این پست:دی
چرا نمیاد آخه واسه ps4
نره یهو فردا ..
واسه همه اومد یعنی چی آخه

داره حرص میدی ما رو با این پست:دی
چرا نمیاد آخه واسه ps4
نره یهو فردا ..
واسه همه اومد یعنی چی آخه

من طاقت نیاوردم رو PC گرفتم ، DS4 رو وصل کردم رفتیم فضا:bighug:
دمو رو PC خوبه یه سری پچ غیر سمی میدن میشه تایم بازی و سختی رو بیشتر کرد ، پارسال یادمه تیم هم اضافه کرده بودن که امسال بعید میدونم چون همه چی جدیده و اولین تجربه ی IGNITE رو PC ایه...

دوستان منم بازی کردم دمو رو بازی واقعا به واقعیت نزدیک شده اما من الان ترجیح میدم دیگه به خوبی های بازی نپردازم و بیشتر به نکات منفیش اشاره کنم :

1 . خروج دروازه‌بان ها : یعنی فاجعه ی به تمام معنی واقعا امیدوارم تو نسخه ی اصلی درست بشه چون خروجا خیلی بده و حتی رو کرنر ها توپ های ساده رو که دروازه‌بان میتونه بگیره یا مشت کنه اشتباه میکنه .
2. سرعت = همه چیز !!! : تو بازی حتی وقتی حریف رو سطح لجندری بود با یک بازیکن مثله مسی یا هازارد تنها کاری که لازم بود بکنی اینه که دکمه ی سرعت رو بگیری مگه دیگه کسی جلودارت بود ؟؟
3. فیزیک بازیکن ها : اون تأثیری که باید رو نداشت به طور مثال مسی خیلی ساده میومد و توپ از یه بازیکنی مثل کاستا میگرفت اونم با قلدری !!
4. شوت ها : شوت هارو خیلی به سمت واقعی تر شدن کشوندن که به نظرم دیگه از اون وره بوم افتادن و انگار چهاچوبی برای بازیکنا تعریف نشده و شوت ها با یک جهت گرفتن ساده همش تو در و دیوارن .
5 . اوت ها : باز هم تأخیر در پرتاب اوت که موقعه پرتاب در حالی که توپی در جریان بازی بوده آماده ی پرتاب هست یه توپ دیگه هم توپ جمع کن به درون زمین میندازه که حتی اگر به پرتاب کننده خیلی نزدیک هم باشه بازم بازیکنه دیگه ای میاد توپ رو به بیرون میزنه .
6. طول کشیدن صحنه های خطا : که وقتی داور میخواد به بازیکن تذکر بده نمیشه صحنه رو رد کرد و در همین حین سرعت بازی با روند عادیه خودش طی میشه .
7.دو ضرب بودن دروازه‌بان ها : کلن تو 4 -5 باری که بازی کردن 2 یا 3 بار دروازه بان توپ رو یک ضرب گرفت و در باقی اوقات دو ضرب میگرفت باعث میشد تو ریباند خیلی راحت گل بخوره تیم .
و ... که اگه یادم اومد میگم :d
خوبی ها رو فقط ذکر میکنم : 1. توپ گیری عالی بازیکن ها 2. جو ورزشگاه 3. چمن عالی 4. باران و برف بسیار طبیعی 5. گزارشگری 6 . صحنه های احساسی بازیکن ها 7. حس واقعی یک فوتبال

دوستان منم بازی کردم دمو رو بازی واقعا به واقعیت نزدیک شده اما من الان ترجیح میدم دیگه به خوبی های بازی نپردازم و بیشتر به نکات منفیش اشاره کنم :

1 . خروج دروازه‌بان ها : یعنی فاجعه ی به تمام معنی واقعا امیدوارم تو نسخه ی اصلی درست بشه چون خروجا خیلی بده و حتی رو کرنر ها توپ های ساده رو که دروازه‌بان میتونه بگیره یا مشت کنه اشتباه میکنه .
2. سرعت = همه چیز !!! : تو بازی حتی وقتی حریف رو سطح لجندری بود با یک بازیکن مثله مسی یا هازارد تنها کاری که لازم بود بکنی اینه که دکمه ی سرعت رو بگیری مگه دیگه کسی جلودارت بود ؟؟
3. فیزیک بازیکن ها : اون تأثیری که باید رو نداشت به طور مثال مسی خیلی ساده میومد و توپ از یه بازیکنی مثل کاستا میگرفت اونم با قلدری !!
4. شوت ها : شوت هارو خیلی به سمت واقعی تر شدن کشوندن که به نظرم دیگه از اون وره بوم افتادن و انگار چهاچوبی برای بازیکنا تعریف نشده و شوت ها با یک جهت گرفتن ساده همش تو در و دیوارن .
5 . اوت ها : باز هم تأخیر در پرتاب اوت که موقعه پرتاب در حالی که توپی در جریان بازی بوده آماده ی پرتاب هست یه توپ دیگه هم توپ جمع کن به درون زمین میندازه که حتی اگر به پرتاب کننده خیلی نزدیک هم باشه بازم بازیکنه دیگه ای میاد توپ رو به بیرون میزنه .
6. طول کشیدن صحنه های خطا : که وقتی داور میخواد به بازیکن تذکر بده نمیشه صحنه رو رد کرد و در همین حین سرعت بازی با روند عادیه خودش طی میشه .
7.دو ضرب بودن دروازه‌بان ها : کلن تو 4 -5 باری که بازی کردن 2 یا 3 بار دروازه بان توپ رو یک ضرب گرفت و در باقی اوقات دو ضرب میگرفت باعث میشد تو ریباند خیلی راحت گل بخوره تیم .
و ... که اگه یادم اومد میگم :d
خوبی ها رو فقط ذکر میکنم : 1. توپ گیری عالی بازیکن ها 2. جو ورزشگاه 3. چمن عالی 4. باران و برف بسیار طبیعی 5. گزارشگری 6 . صحنه های احساسی بازیکن ها 7. واکنش عالی دروازه‌بان ها تو موقعیت های تک به تک 8. حس واقعی یک فوتبال

آخرین ویرایش:
توی دموی fifa 14 وقتی دمو رو اجرا میکردی مستقیم میبردت توی بازی رئال - بارسا اما میرفتی تو آپشن و از بازی خارج میشدی و در اون قسمت تیم ها رو انتخاب میکردی و درجه سختی رو زیاد میکردی !
حالا 15 رو نمیدونم

من ویدیوهاشو تو یوتوب دیدم اولش میان به هم دست میدن واقعا ضایع بود بگو نمیتونید انمییشن بسازید نسازید خوب زورتون نکردن که! یا شایدم عمدا نمیکنن تا فیفاهای بعدی بگن اینا اضافه شده

این تکسچر لباس که عوض میشه از فیفا ۰۸ همین بوده و تو این ۷ سال یعنی یه ذره تغیر لازم نیست؟ مثلا جهت ‍‍پف کردگی یهو تبدیل به یه چیز دیگه میشه و یه عکس فید ات میشه یه عکس دیگه ظاهر میشه و خیلی غیر طبیعی. گرافیک خیلی مهمه بخصوص نسل جدید که capability اش خیلی خیلی بالاس

توی دموی fifa 14 وقتی دمو رو اجرا میکردی مستقیم میبردت توی بازی رئال - بارسا اما میرفتی تو آپشن و از بازی خارج میشدی و در اون قسمت تیم ها رو انتخاب میکردی و درجه سختی رو زیاد میکردی !
حالا 15 رو نمیدونم
تو این نسخه هم همینطوره اول که وارد میشی بازی لیورپول - منچستر سیتیه !!
یعنی وقتی با لیور گل میزنی چون تو آنفیلده ورزشگاه میره رو هوا اصلن یه حالی میده !!:bighug::d
نمیدونم تو دمو های قبلیم بود یا نه ولی تو این یکی واسه ی خوشحالی بعد از گل و دریبل ها توی منوی pause بازی راهنما داره ( اگه تو بازی اصلیم همینجور باشه خیلی خوبه !! )
پنالتیام سخت تر شده دیگه با شروع زدن دکمه اون نقطه رو قسمت سبز واینمیسته با برداشتن انگشت از رو دکمه این اتفاق میفته#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or