FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خوب لیست 50 تا کامل شد و اینم از 10 تای آخر :

10. Eden Hazard - Chelsea FC
9. Franck Ribéry - Bayern Munich
8. Bastian Schweinsteiger - Bayern Munich
7. Luis Suárez - FC Barcelona
6. Andrés Iniesta - FC Barcelona
5. Manuel Neuer - Bayern Munich
4. Zlatan Ibrahimović - Paris Saint-Germain
3. Arjen Robben - Bayern Munich
2. Cristiano Ronaldo - Real Madrid
1. Lionel Messi - FC Barcelona

http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-50

آخه من موندم این چه وضعشه تیمی که فصل قبل قهرمان اروپا شده 1 بازیکن تو 10 تا بازیکن اول داره تیمی که 5 تا ازش خورده 4 تا ، عملا بایرن 10 برابر رئاله ( تازه بارسا هم 3 تا بازیکن داره :-t).
و بازم رونالدو از مسی پایینتر :|8-|:censored::dots:

پ.ن : کی میخواد به نویر گل بزنه :|

طرف بهترین بازیکن زمین جهان شده بعد دومه
اقا جان ممکنه من از مسی خوشم بیاد شما از رونالدو منتهی سازنده موظفه بازیکنی که رو کاور هست رو بیاره بذاره... مثلا توی PES 13 رونالدو به دلیل حضور روی کاور اورال بهتری نسبت به مسی داشت که البته اختلافشون مثل همین فیفا یکی دوتاست... مگه اون سال مسی بهترین بازیکن جهان نشد؟! ( بازی 2012 ریلیز شد )

خب اورال ها هم کامل شد و زیاد راضی نبودم مخصوصا اینکه کریس پایین تر بود :| :d
ولی مهم کارایی توی فیفا ـه که کریس فوق العاده ـست.به نظرم گرت بیل جا داشت اورال ـش بیشتر بشه.البته همونطور که گفتم با وجود match day اورال ها ثابت نیست و زیاد نباید توجه بهشون کرد.
دمو هم یه جورایی پس فردا عرضه میشه و از این عطش فیفا بالاخره راحت میشیم:d.اطلاعات دمو هم کامل توی صفحه ی 3 توضیح دادم که میتونین ببینید.فقط زودتر بگم دمو نسخه ی ناقص ـه و باگ هاش طبیعی ـه پس سخت نگیرید:d.
==
تریلر جدید که درمورد دروازه بان ها بود حرف نداشت و تفاوت رو میشد حس کرد.انیمیشن دروازه بان ها خیلی وقت بود تغییر نکرده بود و بالاخره از اون حالت نسبتا تکراری در اومد.
هنوز به نظرم یه سری اطلاعات درمورد کریر مونده که هنوز ea رو نکرده و در آینده باید ببینیم چی میشه.

دوستان يه ٢ تا بازي از مسي ببينيد درك مي كنيد كه پاس و دريبل مسي به مراتب قوي تره و تو اورال هم قوي تر ميشه و اورالش بالاتر ميشه ... ربطي به مافيا و ... نداره ، همين ٢ روز پيش آمار دريبل هاي اروپا اومد كه مسي با ٧٠٠ و خورده اي دريبل سالم اول جهان بود . وضعيت پاس هم كه معلومه حداقل بهترين assist لاليگا رو مسي داره پس بايد پاسش هم بالاتر باشه :)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نکته جالب اینه تو بازی رونالدو قشنگ 2 برابر مسی هست! چه تو شوت چه دریبل چه سرعت و...! اونایی که حرص میخورن که رونالدو حقش نبود میدونن که اورالا الکیه و ریتینگ کامل رو که میبینی قشنگ رونالدو قویتره؟

آخه من موندم این چه وضعشه تیمی که فصل قبل قهرمان اروپا شده 1 بازیکن تو 10 تا بازیکن اول داره تیمی که 5 تا ازش خورده 4 تا ، عملا بایرن 10 برابر رئاله ( تازه بارسا هم 3 تا بازیکن داره :-t).
و بازم رونالدو از مسی پایینتر :|8-|:censored::dots:

پ.ن : کی میخواد به نویر گل بزنه :|
واقعا انتظار داشتید اورال رونالدو از مسی بیشتر باشه...؟
مسی همون بازیکنی که آرجانتینو به تنهایی با اون تیم داغون تا فینال آورد بعد رونالدو هیچ کاری نتونست برای پرتغال بکنه...

این رونالدو لامصب پستش اگه st یا cf بود درست اورالش با اختلاف از همه بالاتر بود ولی چون پستش lw هست قدرت هد و ...بقیه چیزهایی که از مسی بهتر داره توی این پست به چشم نمیاد

کلا اورال ها توی فیفا اصلا در اون حد مهم نیستن که اینطوری در موردش بحث کنید ! :دی رونالدو الان چند سالی هست بهترین بازیکن فیفائه و برعکس مسی توی فیفا با وجود ریتش اون کارایی رونالدو یا بیل نداشته . اون سرعت و قدرتی که رونالدو واقعا داره و ازش حرف می زنید میشه داخل گیم آورد اما نبوغ مسی نه ! چیزی هم که باعث شده مسی از سایر بازیکن ها متمایز باشه همین نبوغشه .

مسی توی فیفا 15 ریتش 96 هم باشه بازم مطمئن باشید طبق سنت بهترین و وحشتناک ترین بازیکن فیفا رونالدوئه ، بعدش هم حتی مسی نیست و بازیکن کردن با امثال بیل به مراتب راحتتر از مسیه . یدونه مثلث+L1 بگیرید توپو بندازین پشت مدافعین بعد عمل سخت و طاقت فرسای نگه داشتن R2 با بیل انجام بدید و بقیش هم که می دونید ! :دی خلاصه به دوستان عزیزتر از جان رئالی توی فیفا 15 بد نمیگذره همونطوری که تا الان بد نگذشته ... نگران نباشید :دی

این مقایسه کردن ریت ها هم واقعا کار پوچیه ! :دی

در مورد اورال ها دو تا نکته هست :دی یکی اینکه لزوما اورال بالاتر باعث بهتر بودن کیفیت بازیکن ها نمیشه . مثلا ممکنه یک بازیکن با اورال 86 توی پست وینگر بهتر از یک بازیکن با اورال 89 عمل کنه و توی UT هم خرید و فروشش بیشتر باشه ( حتی اگه قیمتش هم بالاتر باشه ) .

به طور مثال اگر بخوایم ریت وینگرهارو بررسی کنیم توی ریت گیری وینگر ها Sprint Speed و Agility پارامترهای خیلی مهمی هستن . مثلا اگر بازیکن A در زمینه Sprint Speed و Agility ریتی مثل 90 91 داشته باشه و در زمینه دریبلینگ ، پاس های کوتاه و بلند و ... ریتش معمولی باشه با این وجود اورال نهایی بالایی در پست وینگر داره و بلعکس مثلا بازیکن B ممکنه Sprint Speed و Agilityش در حد 83 84 داشته باشه اما پارامترهای دیگه که باعث خلاقیت میشه رو بالای 85 داره . وقتی این دو بازیکن مقایسه می کنیم اون اولی ممکنه اورالش در پست وینگر بالاتر باشه اما توی بازی تاثیرگذاری بازیکن B بیشتره .

نکته دوم هم اینه بعضی از بازیکنا با تغییر پست عملکردشون بهبود پیدا می کنه . کلا فیفا همیشه از این نظر تعادل خوبی بوجود آورده و وقتی بازی می کنیم میفهمیم لزوما بازیکنی که اورال پایینتر داره عملکردش ضعیفتر نیست . شما ها هم قدر این روزارو بدونید ! :دی دارید سر این دعوا می کنید که فلان بازیکن چرا 89 شده 90 نشده ! من بدبخت که طرفدار اینترم از الان دارم آرزو می کنم که بازیکن بالای 82 توی تیم باشه ! :دی

هیچوقت نمیشه همرو راضی نگه داشت ... سلیقه ها به شدت متفاوته ...
به نظر منم این اعداد مهم نیست ... هر سال رونالدو کمتره اما عملا میبینید توی سیزن از هر 20 بازی یه نفر بارسا انتخاب کرده و همه رئالن
درسته که اورالش کمتره اما همیشه رونالدو از چیزی که تو واقعیتم هست تو بازی قویتره
برعکسش مسی با اورال بالاتر و درو کردن این همه توپ طلا و یه عالمه دریبل و پاس و هوش بالا تو بازی کلا به درد نمیخوره برعکس دنیای واقعی
من خیلی فرق نداره برام
اما طرفدارای رئال و رونالدو باید از EA ممنون باشن
من حاضرم اورال بازیکن مورد علاقم 0 باشه اما بشه باهاش توپ و برداری بری توو گل

ولی مهم کارایی توی فیفا ـه که کریس فوق العاده ـست.به نظرم گرت بیل جا داشت اورال ـش بیشتر بشه.البته همونطور که گفتم با وجود match day اورال ها ثابت نیست و زیاد نباید توجه بهشون کرد.
بیخیال رامین :d اگر گرت رو بیشتر از این میکردن دیگه اصلا نمیشد جلوی رئال بازی کرد :d دیگه هر کسی که رئال برمیداشت از قبل مشخص بود با بیل و رونالدو میبره :d الان حداقل یخورده تعادل هست :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or