FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ایبرا رو یه گزینه همینجوری گذاشتن!! فک نمیکنم بیان 94 بذارنش
خیلی بشه 91 نهایت 92.ولی از نظر من باید جزو 3 تا باشه.اگر سوم نشه نامردیه)x

دوستایی که گفتن دمو رو وقتی بازی کنی شوقت کم میشه و از این حرفا اصن اینطوری نیس...
حقیقتش من 4.5 ساله که دمو رو بازی میکنم هیچ ربطیم پیدا نمیکنه که بازیو نخرم یا ذوقو شوقم کم شه...امسال هم از فردا که دمو بیاد هم دمو رو میگیرم هم نسخه ی اصلیو..
واقعا دیگه نمیتونم صبر کنم 15 روز دیگه نسخه ی اصلی بیاد...
در ضمن نسخه ی دمو شاید دچار باگ باشه ولی تو نسخه ی اصلی اکثرا برطرف میشه ولی نسخه ی دمو تفاوتی از لحاظه گرافیک و گیم پلی و چیزای دیگه با نسخه ی اصلیه بازی نداره..
به هر حال منتظرم 9 september بشه و بزنم این لعنتیو دانلودش کنم...
سعی میکنم نقد و عکسای زیادی بگیرم و بزارم ببینین اوضاع چجوریاس..
شما سروری کسی به شما نمیگه بازی نکن گفتیم بازی کردی توضیح بده اما من 29 این بازی گیر میارم نسخه فیزیکیشو گفتم و برا 10 روز برام نمیصرفه دانلود کنم بعدشم اینکه سلیقه ها مختلف من از شوقم کم میشه بعضی ها نه مثل شما هستن براشون فرق نمیکنه...فقط چلسی اورتون پرسپولیس:d...خوزه رو هم ببوس از جانبه ما..

خیلی ها تو فروم EA میگن قراره هر 3 تاشون بشن 93:)
ایبرا نمیشه انشاله رونالدو بالا بشه هم به حقش برسه بابته سال پیش هم اینکه به ما ثابت بشه قرار داد ea با مسی عدالتو از بین نبره اما من حس میکنم 93 93 بشن...چون مسی یکمی پارسال خوب نبود ی افت و رونالدو عالی بود ی افزایش بدن...معلومه زلاتان با این 2تا یکی نمیشه بدن که محشره برا طرفداراش اما خدایی رونالدو با همه غرورش عالی بود غرورش گاهی دوست داشتنیه و لازمه برا پیشرفتش...

اصلا مگه میشه تو بازی ای که توش با مسی قرارداد بستن و روی کاورش مسی هست، اورال اصلی ترین رقیبش یعنی رونالدو بیشتر باشه؟:|
پ.ن: فقط یه ایرانی میتونه بگه اه حق کریس بود بیشتر از لئو مسی باشه...

خوب لیست 50 تا کامل شد و اینم از 10 تای آخر :

10. Eden Hazard - Chelsea FC
9. Franck Ribéry - Bayern Munich
8. Bastian Schweinsteiger - Bayern Munich
7. Luis Suárez - FC Barcelona
6. Andrés Iniesta - FC Barcelona
5. Manuel Neuer - Bayern Munich
4. Zlatan Ibrahimović - Paris Saint-Germain
3. Arjen Robben - Bayern Munich
2. Cristiano Ronaldo - Real Madrid
1. Lionel Messi - FC Barcelona

http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-50

خدارو شکر مسی ی دونه حداقل اومد پایین ...سیاست ea قابل پیش بینی بود ....رونالدو راحتر میشه باهاش بازی کرد تو بازی کامپیوتری بر حسب سرعت قدرت و شوتش امیدوارم ویرانگر مثل خودش به شوته :d
بایرن به شدت در واقعیت هم قویه اما خوب مثل قبل عجیب درو نکرده همه چیزو ..بارسا هم قوی شده خیلی ...بیشتر سر چلسی من کلاه رفت=(( اورتون هم که ی نفر نداشت:-bپرسپولیس هم جای سوشا کمه:))

اینیستا 89 خیلی کمه براش خیلی ! عملا تو بدترین مقطع اسپانیا یا بارسلونا هم بازم همیشه بهترین بازیکن بود و بهترین فرم رو داشت .

لیاقت 90 رو داشت .

فیفا 14 اورال نویر 85 86 بود بهش نمیشد گل زد الان شده 90 دیگه واقعا واکاشیزوماشده از همین الان میبینم همه تیمهای المانی بستن و دفاع بن عطیه گذاشتن مهاجم لوادونسکی گلر نویر رویس هم چپ8-|
خوب شد ما به اینا 7 تا زدیم وگرنه ea چه اورالی میخواست به این بایرنیها عطا کنه8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or