آخرین ویرایش:
این عکس رو EA تو پیج فیسدوغش گذاشته: (و گفته به نظرتون کدوم بهترین ریتینگ رو داره)
من احتمال میدم قراره اورال رونالدو بیشتر بشه میخوان ذهن مردم رو آماده کنن
شما سروری کسی به شما نمیگه بازی نکن گفتیم بازی کردی توضیح بده اما من 29 این بازی گیر میارم نسخه فیزیکیشو گفتم و برا 10 روز برام نمیصرفه دانلود کنم بعدشم اینکه سلیقه ها مختلف من از شوقم کم میشه بعضی ها نه مثل شما هستن براشون فرق نمیکنه...فقط چلسی اورتون پرسپولیس:d...خوزه رو هم ببوس از جانبه ما..دوستایی که گفتن دمو رو وقتی بازی کنی شوقت کم میشه و از این حرفا اصن اینطوری نیس...
حقیقتش من 4.5 ساله که دمو رو بازی میکنم هیچ ربطیم پیدا نمیکنه که بازیو نخرم یا ذوقو شوقم کم شه...امسال هم از فردا که دمو بیاد هم دمو رو میگیرم هم نسخه ی اصلیو..
واقعا دیگه نمیتونم صبر کنم 15 روز دیگه نسخه ی اصلی بیاد...
در ضمن نسخه ی دمو شاید دچار باگ باشه ولی تو نسخه ی اصلی اکثرا برطرف میشه ولی نسخه ی دمو تفاوتی از لحاظه گرافیک و گیم پلی و چیزای دیگه با نسخه ی اصلیه بازی نداره..
به هر حال منتظرم 9 september بشه و بزنم این لعنتیو دانلودش کنم...
سعی میکنم نقد و عکسای زیادی بگیرم و بزارم ببینین اوضاع چجوریاس..
خیلی ها تو فروم EA میگن قراره هر 3 تاشون بشن 93این عکس رو EA تو پیج فیسدوغش گذاشته: (و گفته به نظرتون کدوم بهترین ریتینگ رو داره)
من احتمال میدم قراره اورال رونالدو بیشتر بشه میخوان ذهن مردم رو آماده کنن
ایبرا نمیشه انشاله رونالدو بالا بشه هم به حقش برسه بابته سال پیش هم اینکه به ما ثابت بشه قرار داد ea با مسی عدالتو از بین نبره اما من حس میکنم 93 93 بشن...چون مسی یکمی پارسال خوب نبود ی افت و رونالدو عالی بود ی افزایش بدن...معلومه زلاتان با این 2تا یکی نمیشه بدن که محشره برا طرفداراش اما خدایی رونالدو با همه غرورش عالی بود غرورش گاهی دوست داشتنیه و لازمه برا پیشرفتش...خیلی ها تو فروم EA میگن قراره هر 3 تاشون بشن 93
برای fifa 14 که نمیخواست ، این یکی هم فکر نکنم .دانلود دمو پلاس ميخاد؟! من پلاسم تموم شده تا دو سه ماه ديگه هم نمسخام بخرم