اقا یکیی یه دروازه بان بگه که دوتا توپ بگیره ،اونم نگرفت لاقل هر توپی میاد رو نخوره لیگش مهم نیست فقط توپ بگیره.. زاویه بسته لا پایی شوت فنی هد دو ضرب هرچی زدن این دخیا و لوپز و بوفن خوردن!!
داداشم من کورتوا رو داشتم بد نبود ولی بازم گل زیاد میخورد البته کلا سیستم دروازه بانی خرابه اما
به نظره من دخیا اورال 85 همین که آپگرید شده با چمیستری wall بگیر خیلی خوبه
البته به نظرمن چمیستری تیمی و مخصوصا بازیکن تاثیر داره الان شما همین دخیا رو که میگیری ببینی چمیستریش
تو تیمت از 10 چنده ؟؟
به نظره من که چمیستری تاثیر داره مخصوصا تو فیفا 14 خیلی تاثیر داشت
ولی بازم یه جورایی بازیکنا اوسکل میشن فکر کنم نمیدونم شاید من اینجوری حس میکنم :d
دوستان دیشب با ده هزار سکه رفتم دلالی
داوید سیلوا رو Bid میگرفتن حدود 750 تا 1000 و 2400 کوین Buy Now میفروختم
حدود یک ساعتی دلالی کردم و موفق شدم 50000 دیگه جمع کنم و دو تا اینفورم بخرم به فیمت مفت(کلوزه 11000 و اسمیلینگ 14000 سکه) به علاوه یه فالکائو 7500 و گوتزه 5800 و چند بازیکن دیگه مثل مانگالا و تعدادی قرارداد. حیف Web App بستس اگرنه راهش اومده بود دستم و امروز تا آخرین لحظات کلی دیگه کاسب می شدم
در ضمن، سیزن تیکت پک این هفته هم اومد. شما قکر میکنید چطوری بازش کنم یا کی بازش کنم شانسم رو افزایش میده؟
شاید شما اشتباه محاسباتی داری آخه منظور شما از تعداد زیاد چند تاست؟ سرجمع حدود چهارده تایی شد. البته سیلوا ها رو یه دفعه نخریدم، تو هر سری دو الی سه تا می خریدمامکان نداره شما به تعداد زیاد سیلوا با 1000 بخرید فروش سریعش هم اخه دورو بر 600 هست ؟!!! یا من اشتباه فهمیدم
شاید شما اشتباه محاسباتی داری آخه منظور شما از تعداد زیاد چند تاست؟ سرجمع حدود چهارده تایی شد. البته سیلوا ها رو یه دفعه نخریدم، تو هر سری دو الی سه تا می خریدم
مورد سوالت کجاست من جواب بدم
البته اینم بگم همونطوری که از نام کاربریم مشخصه من با ایکس باکس 1 بازی میکنم. در هر صورت خوشحال میشم راهنمایینت کنم.
بشخصه من خودم 2-4-4 رو پيشنهاد ميكنم فوقالعاده خوبه عكس تيمم رو هم ٢ صفحه ى قبل گذاشتم خوش حال ميشم هي نظرم در مورد تيمم بدياینم تیم جدید من دیویژن 1 آنلاینم
[/IMG]
البته من خیلی الکی need for speed باز شده بودم همه بازیکنامو فروختم با بازیکن های معمولی یکم دوباره buil up play تمرین کردم حالا بااین تیم خیلی راحت و خوب tiki taka بازی می کنم
نظری دوستان راجبه formation دارن مثلا بهتر از 4231 2 باشه؟
ممنون
تیمتو دیدم دوست عزیز. ماشالا هرچی بازیکن تاپ بوده خریدی.بشخصه من خودم 2-4-4 رو پيشنهاد ميكنم فوقالعاده خوبه عكس تيمم رو هم ٢ صفحه ى قبل گذاشتم خوش حال ميشم هي نظرم در مورد تيمم بدي
ممنونم دوست عزيز فقط دلم مسي ميخواد كه پولم نميرسه ؟ چه جوري خريدي؟تیمتو دیدم دوست عزیز. ماشالا هرچی بازیکن تاپ بوده خریدی.
مشکل کمیستری نداری؟دیدم گفتی خوبه پاسکاری اما جاگیری و نفوذ بازیکنهات موقع حمله و دفاع خوبه؟حالا 442 هم امتحان میکنم
ممنون