FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
والا چنتا ایدی داشتم فک کنم rezakingstar بودم تو فیفا ۱۱ یا ۱۰ بازی می کردیم بعدش ps3 پوکید
اره با تو فقط باید سریع بازی کرد پدر تو در آورد d:

این کاری که این عزیزان کردن اصلا واسه من درکش خیلی سخته ... یعنی چی تو 24 ساعت .. ساعت 11 ظهر خرابه .. 1 ظهر میشه بازی کرد.. ساعت 4 بعد از ظهر خراب میشه بعد 12 شب اوکی میشه .. این روال هر روز هم الان 1 ماه ادامه داره و فقط ساعات طی شبانه روز تغییر میکنه و مشکل هنوز که هنوزه هست .. از قبل عید تا همین الان که وارد 13 اردیبهشت شدیم .. خوب این لامسبو کلا قطع کنید دیگه این کارا چیه ..واقعا چه جونی کندن که بعد یه دقیقه خاصی هنگ میکنه به مدت چند ثانیه بعد تا آخر بازی همونطوره ....در تعجبم ! الان این روزا معلوم نیس چه موقع خوبه چه موقع مشکل داره .. امشب که اوکی بود واسم سیسن اما لگ داشت خیلی زیاد و دیگه خودم اومدم بیرون ..باید بریم کره ای ژاپنی دیگه هی ننالیم اینترنت خرابه اینطوره اونطوره .. من خودم میرم تا چند سال دیگه :|

یه سوال تو این نسخه رایگان دمو که تو psn هست چه تیم هایی هست ؟
مدیت بازی چند دقیقه ای هست ؟
درجه سختی بازی ؟
گرافیکی که رو دمو هست همونی هست که رو نسخه اصلی هم هست ؟

یه سوال تو این نسخه رایگان دمو که تو psn هست چه تیم هایی هست ؟
مدیت بازی چند دقیقه ای هست ؟
درجه سختی بازی ؟
گرافیکی که رو دمو هست همونی هست که رو نسخه اصلی هم هست ؟
دورتموند، تاتنهام، بارسا، رئال، پاری سن ژرمن، من سیتی، میلان
3 دقیقه
دست خودتون هست که چه درجه سختی رو انتخاب کنید.
بله. اما نسخه اصلی از نظر صداگذاری تماشاگر ها یه سر و گردن بالاتر از دمو هست.

دورتموند، تاتنهام، بارسا، رئال، پاری سن ژرمن، من سیتی، میلان
3 دقیقه
دست خودتون هست که چه درجه سختی رو انتخاب کنید.
بله. اما نسخه اصلی از نظر صداگذاری تماشاگر ها یه سر و گردن بالاتر از دمو هست.
آخییی میلان هست خیالم راحت شد :| :D
ارزش داره دانلود کنم ؟

این کاری که این عزیزان کردن اصلا واسه من درکش خیلی سخته ... یعنی چی تو 24 ساعت .. ساعت 11 ظهر خرابه .. 1 ظهر میشه بازی کرد.. ساعت 4 بعد از ظهر خراب میشه بعد 12 شب اوکی میشه .. این روال هر روز هم الان 1 ماه ادامه داره و فقط ساعات طی شبانه روز تغییر میکنه و مشکل هنوز که هنوزه هست .. از قبل عید تا همین الان که وارد 13 اردیبهشت شدیم .. خوب این لامسبو کلا قطع کنید دیگه این کارا چیه ..واقعا چه جونی کندن که بعد یه دقیقه خاصی هنگ میکنه به مدت چند ثانیه بعد تا آخر بازی همونطوره ....در تعجبم ! الان این روزا معلوم نیس چه موقع خوبه چه موقع مشکل داره .. امشب که اوکی بود واسم سیسن اما لگ داشت خیلی زیاد و دیگه خودم اومدم بیرون ..باید بریم کره ای ژاپنی دیگه هی ننالیم اینترنت خرابه اینطوره اونطوره .. من خودم میرم تا چند سال دیگه :|
داداش نمیشه کاری کرد کسی روشی چیزی بلد نیست ما انجام بدیم اینترنت منم پارس افلاینه کسی اگه بلده بگه کلافه شدم دیگه

داداش نمیشه کاری کرد کسی روشی چیزی بلد نیست ما انجام بدیم اینترنت منم پارس افلاینه کسی اگه بلده بگه کلافه شدم دیگه

والا الان 1 ماهه اینطوره کاری هم اگه میشد کرد انجام میدادیم دادا .. من دیروز وسط بازی اینقدر اعصابم خورد شد بخدا میخواستم زنگ بزنم فحش بگیرم مخابرات رو .. یهو گیر میکنه آخه یعنی چی :|
دیگه خسته شدم .. فیفا و باتل جفتشون اینطوری واسم .. شاید فروختم بازیا رو .. تو ایران نباید به فکر بازی و اینترنتو اینچیزا بود اصلا کلا دیگه زده شدم از همه چی

والا الان 1 ماهه اینطوره کاری هم اگه میشد کرد انجام میدادیم دادا .. من دیروز وسط بازی اینقدر اعصابم خورد شد بخدا میخواستم زنگ بزنم فحش بگیرم مخابرات رو .. یهو گیر میکنه آخه یعنی چی :|
دیگه خسته شدم .. فیفا و باتل جفتشون اینطوری واسم .. شاید فروختم بازیا رو .. تو ایران نباید به فکر بازی و اینترنتو اینچیزا بود اصلا کلا دیگه زده شدم از همه چی

داداش حیفی به خدا ! بازیت خیلی خوبه !
یه چندتا راه داری ! اول اینکه به پشتیبانی ISP ت زنگ بزنی بگی نویز خططت رو چک بکنن اگه داره برطرف بکنن .. نسبت تنظیمات SNR و سرعت دانلود و غیره رو هم بهشون بگو که واسه بازی میخوای .. یعنی یه جورایی نه زیاد سرعت دانلودت رو بیارن پایین نه پینگت رو ببرن بالا ! البته پشتیبانی مخابرات رو نمیدونم که اینکارا رو انجام میدن یا نه ! اگه دادن و درست نشد ISP ت رو عوض کن (اگه میشه البته ! )
من از های وب سرویس دارم و بد نیست خداروشکر راضیم فعلن تو این دو سه ساله .
..
این عزیزانی که آنلاین فرندلی میزنن لطفن اگه را داشته باشه موقعی که میریم تو بازی میکروفونشون رو خاموش کنن تا لگ نیفته .

یه چندتا راه داری ! اول اینکه به پشتیبانی ISP ت زنگ بزنی بگی نویز خططت رو چک بکنن اگه داره برطرف بکنن .. نسبت تنظیمات SNR و سرعت دانلود و غیره رو هم بهشون بگو که واسه بازی میخوای .. یعنی یه جورایی نه زیاد سرعت دانلودت رو بیارن پایین نه پینگت رو ببرن بالا ! البته پشتیبانی مخابرات رو نمیدونم که اینکارا رو انجام میدن یا نه ! اگه دادن و درست نشد ISP ت رو عوض کن (اگه میشه البته ! )
..
این عزیزانی که آنلاین فرندلی میزنن لطفن اگه را داشته باشه موقعی که میریم تو بازی میکروفونشون رو خاموش کنن تا لگ نیفته .

مشکل ایشون ، مشکل 90% بچه ها هست و از عید همینطوره . هیچ بازی رو نمیشه بازی کرد و ربطی هم به ISP ها نداره و عوض کردن یا تغییرات تنظیمات کوچکترین کمکی نمیکنه .

..
لطف داری داداش ولی آخه بدبختی اینه تازگی پینگ هم داغون شده .. کلا همه چیو به هم ریختن .. منم های وب دارم هم مخابرات .. های وب من پینگش 300 هست متاسفانه .. تو اصلا فکرشو نکن من این حرفارو به پشتیبانیه مخابرات بزنم .. هنگ میکنه میمره :| یه بار بهش گفتم ps4 گفت چی چیه ؟ اونا چی میفهمن گیم چیه .. دیگه اعصاب نزاشتن واسه آدم..آخه تو ایران داره بازی میکنیم دیگه نباید لگ یا دلی باشه اما این پینگ اینقدر تایم اوت داره دلی میگیره..دیروز داشتیم بازی میکردیم خدا شاهده من پاسو میدیدام بعد چند ثانیه میزد توپو ..حالا شما خودی هستی ولی بعضی از دوستان بازی میکنیم نمیدونن و فقط خودشونو میبینین .. امیدوارم اوکی شه ..قبل عید خیلی خوب بود هم پینگ و همه چی کلا روبه را بود ولی الان این اوضامونه
هیچ انگیزه ای ندارم روشن کنم کنسول رو .. 1 ماه پلاس خریدیم بخدا شاید سر هم 3 روز بازی کردم .. پلاس هم تموم شد ..نمیدونم چی بگم والا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or