FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
من از پریروز تا الان حدودا 25 بازی کردم که تا حالا هم مشکل قطع شدن نت و DC نداشتم.
تنها مشکلم لگ با خارجی هست که اون هم تو بازی با ایرانی ها ندارم.
کسی راه حلی برای کم کردن لگ داره؟!

دوستان عزیز سلام. چندتا موضوع

لطفا این آیدی من را هم Add کنید . REDHEART8262

یک سوال . Level این آیدی من 47 هست و الان در دسته 2 سیزن هستم. مشکل اینجاست که حریف خیلی سخت پیدا میشه. باید خیلی صبر کنی تا یکی برای بازی پیدا بشه. توی PS3 اینطور نبود. شما هم همین مشکل را دارین؟

یک سوال دیگه. من تا بحال به Ultimate نرفتم . ارزش وقت گذاشتن داره؟ حریفان اونجا بیشتر هستن؟

یک راهنمایی. در مد سیزن این مشکل معروف هماهنگ نبودن Squad ها که با پیغام خطا دقیقا قبل از شروع بازی مواجه میشین حل شده. مشکل از شما نیست مشکل اصلی از EA Servers است. شما وقتی وارد سیزن میشین و در اون صفحه آخرش که ترکیب تیم رو میبینین و دقیقا قبل از اینکه Search را بزنید دقت کنید که اون فلش های سبز یا قرمز رنگ که نشون دهنده بهتر یا بدتر شدن قدرت بازیکنان هستند جلوی اسمشون باشه. اگر نبود یک دایره بزنید و یک صفحه به عقب برگردید و دوباره وارد صفحه بشید که میبینید دفعه دوم فلش ها آمده . همیشه باید یک بار اینکار رو بکنید که درست لود بشه. ضمنا اگر در این حالت بازهم Error را قبل از شروع بازی گرفتید مطمئن باشید که حریف شما این موضوع را رعایت نکرده و مشکلی از طرف شما نیست.

آخرین ویرایش:
آقا این قسمت قراردادهای Career Mode چرا انقدر مشکل داره آخه !
همش سعی میکنم قرارداد رونی رو تمدید کنم و تمام خواسته هاش رو مد نظر میگیرم حقوقش هم بیشتر میکنم اما بازم میگه :

I've Reviewed the Contract Offer And I'm Not Willing to Accept the Terms Offered Because My Contract Length Demands Have Not Been Met.
I'm Disappointed At This Offer , and i wish to make my time to review my options. therefore for a couple of weeks I won't be willing to review any subsequent offers the club wishes to make.

الان باید چه غلطی کرد تا آقا از باشگاه نره ؟

همش سعی میکنم قرارداد رونی رو تمدید کنم و تمام خواسته هاش رو مد نظر میگیرم حقوقش هم بیشتر میکنم اما بازم میگه :

I've Reviewed the Contract Offer And I'm Not Willing to Accept the Terms Offered Because My Contract Length Demands Have Not Been Met.
I'm Disappointed At This Offer , and i wish to make my time to review my options. therefore for a couple of weeks I won't be willing to review any subsequent offers the club wishes to make.

این رونی همیشه می‌ره :))
پسر خاله منم منچستری ـه 10 دفعه از اول Career رفت هر سری رونی می‌رفت :دی

مدت زمان تمدید قرارداد رو کم یا زیاد کن ببین چه زری میزنه :D ?

دوستان عزیز سلام. چندتا موضوع

لطفا این آیدی من را هم Add کنید . REDHEART8262

یک سوال . Level این آیدی من 47 هست و الان در دسته 2 سیزن هستم. مشکل اینجاست که حریف خیلی سخت پیدا میشه. باید خیلی صبر کنی تا یکی برای بازی پیدا بشه. توی PS3 اینطور نبود. شما هم همین مشکل را دارین؟

یک سوال دیگه. من تا بحال به Ultimate نرفتم . ارزش وقت گذاشتن داره؟ حریفان اونجا بیشتر هستن؟

یک راهنمایی. در مد سیزن این مشکل معروف هماهنگ نبودن Squad ها که با پیغام خطا دقیقا قبل از شروع بازی مواجه میشین حل شده. مشکل از شما نیست مشکل اصلی از EA Servers است. شما وقتی وارد سیزن میشین و در اون صفحه آخرش که ترکیب تیم رو میبینین و دقیقا قبل از اینکه Search را بزنید دقت کنید که اون فلش های سبز یا قرمز رنگ که نشون دهنده بهتر یا بدتر شدن قدرت بازیکنان هستند جلوی اسمشون باشه. اگر نبود یک دایره بزنید و یک صفحه به عقب برگردید و دوباره وارد صفحه بشید که میبینید دفعه دوم فلش ها آمده . همیشه باید یک بار اینکار رو بکنید که درست لود بشه. ضمنا اگر در این حالت بازهم Error را قبل از شروع بازی گرفتید مطمئن باشید که حریف شما این موضوع را رعایت نکرده و مشکلی از طرف شما نیست.

این مشکل شما به خاطر کم بودن حریف نیست چون بیشتر حریفان تو سیزن هستن آمارشو هم خود EA میزنه و واسه پیدا کردن حریف هم سرور همیشه از دیویژنی که خودت توشی انتخاب نمیکنه درسته اکثرا از همون دیویژن هست اما بعضی وقت ها هم از یه دیویژن بالاتر یا یه دیویژن پایین تر حریف پبدا میکنه و اینو تو خود سایت EA که آنالیز و آمار بازی و بازیکن ها رو میزنه میشه دید و حتی من دیدم حریف از 2 دیویژن بالاتر هم انتخاب کرده واسم.
ولی به خاطر مشکلات سرور که کم هم نیست مخصوصا سیزن و همچنین مشکلات نت خودمون این اتفاق طبیعیه

FUT هم که عالیه و بهترین مد فیفا شده تو این چند سال و خیلی هم حال میده اما خوب خیلی هم باید وقت بزاری و حوصله داشته باشی شاید خیلی ها فقط دوست دازان بازی منن و مسابقه بدن ولی خیلیا هم از جوانب و حواشی کار که تو fut و career هست لذت میبرن و با عشق و علاقه وقت میزارن. تو fut حریف کمتره ولی اینجور هم نیست که به چشم بیاد فقط نو بعی وقت ها تو بعضی از تورنومنت هاش دیدم خیلی زیاد معطل حریف میکنه که اونم واقعا اما تو شیزنش مشکلی نیست. تو یه جمله بگم که fut با سیزن قابل مقایسه نیست

مشکل squad هم دقیقا درست میفرمایید چون با این روشی که فرمودید باید مشکل رو حل کرد اما چند بار هم دیدم که اثر نکرده اما من از سdownload update از توی edit team استفاده میکنم که البته همیشه هم بار اول میزنه آپدیتی موجود نیست اما با چند بار تکرار آپدیت میکنه و همین هم بعضی مواقع جواب نمیده و باید تکرار کرد

- - -ویرایش - - -

من از پریروز تا الان حدودا 25 بازی کردم که تا حالا هم مشکل قطع شدن نت و DC نداشتم.
تنها مشکلم لگ با خارجی هست که اون هم تو بازی با ایرانی ها ندارم.
کسی راه حلی برای کم کردن لگ داره؟!

من هم 99 درصد مواقع بدون مشکل بازی میکنم و اون مشکل لگی که میفرمایید هم خودش مشکل خیلی از دوستانه که به خاطر مشکلات نت مملکته باید اول مطمعن بشید که لگتون همون مشکل نباشه چون اون هیچ راهی نداره.

من هم 99 درصد مواقع بدون مشکل بازی میکنم و اون مشکل لگی که میفرمایید هم خودش مشکل خیلی از دوستانه که به خاطر مشکلات نت مملکته باید اول مطمعن بشید که لگتون همون مشکل نباشه چون اون هیچ راهی نداره.
مشکل لگ رو فهمیدم :|
دستگاه به صورت خودکار آپدیت همه بازی ها رو با هم دیگه داشت دانلود می‌کرد و توی Downloads در Notification هم نشون داده نمی‌شد :|
یه سری نت قطع شد یهو نوشت آپدیت بازی های فلان و فلان و فلان قطع شد؛ دیدم داشته 5 تا بازی رو آپدیت می‌کرده :|
تیک Automatic Download Updates رو ور داشتم درست شد.

سلام
من التیمت اولین تیمی که بهم داد رو نخواستم و پاک کردم و همین طور چند تا دیگه هم داد دیدیم مالی نی پاک کردم تا از نو تیم بده حالا ن تنها دیگه تیم جدید نمیده اون 500 سکه هم دیگه نیست تو حسابم
کاریش میشه کرد که دوباره به تیم جدید بده یا اون 500 تا سکه برگرده ؟
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه

سلام
من التیمت اولین تیمی که بهم داد رو نخواستم و پاک کردم و همین طور چند تا دیگه هم داد دیدیم مالی نی پاک کردم تا از نو تیم بده حالا ن تنها دیگه تیم جدید نمیده اون 500 سکه هم دیگه نیست تو حسابم
کاریش میشه کرد که دوباره به تیم جدید بده یا اون 500 تا سکه برگرده ؟
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه

1. :| :دی :|
2.تنها راهش اینه که سیو FUT رو از تو ستینگ فک کنم پاک کنی .

دوستان من تو قسمت فیفا کاتولوگ لباس کلاسیک تیم ها رو آزاد کردم ولی وقتی میخوام بردارمشون باز میگه قفله باید بری آزادش کنی یعنی ea کولم زده پولامو ورداشته!!d:/
امروز بعد دو سه سال با دوستمون rango1042 دو دس بازی کردم جفتش ۲-۲ شد رفیق اصلا تغییری ندادی تو بازیت ادمو دق مرگ میکنی از بس یواش یواش پاسکاری میکنی حالا من اعصابم قویه بیچاره خارجیا!!!

دوستان من تو قسمت فیفا کاتولوگ لباس کلاسیک تیم ها رو آزاد کردم ولی وقتی میخوام بردارمشون باز میگه قفله باید بری آزادش کنی یعنی ea کولم زده پولامو ورداشته!!d:/
امروز بعد دو سه سال با دوستمون rango1042 دو دس بازی کردم جفتش ۲-۲ شد رفیق اصلا تغییری ندادی تو بازیت ادمو دق مرگ میکنی از بس یواش یواش پاسکاری میکنی حالا من اعصابم قویه بیچاره خارجیا!!!

بابا تازه داره قلقش دستم میاد دی: دومین نفری بودی که باهاش آنلاین زدم تو ps4
عجیبه ولی با اینکه فاصله مون زیاده لگ نداشتیم !

دیگه داخل خود ایران که نباید لگ داشته باشه :|
با آمریکا و اروپا معمولا لگ پیش میاد.
در مورد اون Catalog هم شاید شما Gift کرده باشی چیزی رو که خریدی :-? منظورم این ِ که نخریدی و در واقع هدیه دادی به یکی از دوستانت!

کلا با ایرانیا بازی کنی مشکلی پیش نمیاد برای من این که اینطور بوده
خدا کنه قلقش دست نیاد که همه رو بیچاره میکنی d:

آی دی قبلیت چی بود دوسه سال پیش ؟! دی:
بابا پاش بیفته خوب وا میدم من ! دی: بیا و ببین ! سبک بازیم شبیه بایرن گواردیولاست دی: یهو یکی میاد مثل رئال تیرتپرم میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or