FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
آقا من الان 4 دست Seasons بدون مشکل بازی کردم.
یه دست هم Friendly بدون مشکل زدم.
پ.ن: کسی خواست بازی کنیم ادد کنه:
AmirHo3einMJ
منم صبح 4 دست زدم یهو خراب شد .. نمیدونم واقعا از چیه :| خیلی عجیب غریبه هر چی هست .. تا فردا پس فردا بازی کن اگه اوکی بود که پس اوکی شده ولی واسه من یه بار خوبه یه بار خراب
واسه بچه ها یه سری خوبه یه سری مشکل داره نمیدونم والا یعنی چی آخه
من مخابراتم البته

دوستان من تا حالا با کنسول انلاین نزدم . در این مورد شوته شوتم:dامروز خواستم انلاین بزنم ولی دستگاه میگفت نتت قطعه و وارد انلاین نمیشد...لطفا طریقه فعال شدن نت و بازی کردن انلاینو یکی واسم توضیح بده که تا اخر عمر دعاش میکنم:dسپاس

این الان آپدیت 120 مگی واسه فیفا رو از کجا تو نت میشه دانلود کرد ؟ خود کنسول جون میکنه تا دانلود کنه ! سه دفعه گذاشتم واسه دانلود با سرعت لاک پشتی مینویسه سه یا چهارساعت طول میکشه .. بعد هر دفعه هم قطع شده وسطش !
psn card رو هم سه ماهه بگیرم به صرفه ست یا یکساله ؟

منم صبح 4 دست زدم یهو خراب شد .. نمیدونم واقعا از چیه :| خیلی عجیب غریبه هر چی هست .. تا فردا پس فردا بازی کن اگه اوکی بود که پس اوکی شده ولی واسه من یه بار خوبه یه بار خراب
واسه بچه ها یه سری خوبه یه سری مشکل داره نمیدونم والا یعنی چی آخه
من مخابراتم البته

آره من هم هر روز ساعت 4-5 صبح به بعد هر از گاهی این مشکل واسم پیش میاد و فقط صبح های زود و نیمه شب ها اتفاق میفته ولی البته کم و به حدی نیست که خیلی اذیت کنه مث قبلا

- - -ویرایش - - -

این الان آپدیت 120 مگی واسه فیفا رو از کجا تو نت میشه دانلود کرد ؟ خود کنسول جون میکنه تا دانلود کنه ! سه دفعه گذاشتم واسه دانلود با سرعت لاک پشتی مینویسه سه یا چهارساعت طول میکشه .. بعد هر دفعه هم قطع شده وسطش !
psn card رو هم سه ماهه بگیرم به صرفه ست یا یکساله ؟

عبداله جان اومدی به نسل جدید داداش؟ plus یکساله به صرفه تره و به صرفه تر هم اینه که psn card بخری و بعد با استفاده از اعتبارت از خود psn پلاس 12 ماهه بخری

- - -ویرایش - - -

دوستان من تا حالا با کنسول انلاین نزدم . در این مورد شوته شوتم:dامروز خواستم انلاین بزنم ولی دستگاه میگفت نتت قطعه و وارد انلاین نمیشد...لطفا طریقه فعال شدن نت و بازی کردن انلاینو یکی واسم توضیح بده که تا اخر عمر دعاش میکنم:dسپاس

به راحتی چه با سیم یا بدون سیم (با سیم بهتره) کنسولت رو به اینترنت متصل کن که آموزش کاملش به صورت pdf توی تاپیک playstationnetwork l موجوده. بعد هم باید اشتراک پلاس 1 ماهه یا 3ماهه یا 12 ماهه از psn بخری بعد هم راحت با فیفیت آنلاین بازی میکنی اما اگر اکانت psn و origin نداری باید اول اکانت psn بسازی که هم با کنسول مقدوره هم با pc بعدش هم توی سایت origin یا easport یه اکانت اورجین بسازی. آموزش مو به مو ساخت اکانت هم موجوده و با یه سرچ کوچولو میتونی پیدا کنی

عبداله جان اومدی به نسل جدید داداش؟ plus یکساله به صرفه تره و به صرفه تر هم اینه که psn card بخری و بعد با استفاده از اعتبارت از خود psn پلاس 12 ماهه بخری

با اجازه تون آره .. تو خود همین بازیسنتر هم مثل اینکه سینا میگفت psn card و غیره میفروشن .. آره ؟
اسپم نشه .. تو این یکی دو روزه ده پونزده دستی زدم با داداشم .. میتونم بگم ارزش اینهمه خرجی که کردم رو نداره ولی خب ! با فیفا زندگی میکنم من .. به غیر از این هم بازی دیگه نگرفتم هنوز . همین یه ذره روونتر شدن بازی و برطرف شدن باگ هد و چندتا مورد دیگه یکم بازی رو لذت بخش تر کرده .
طی چندروز آینده میام آنلاین میشم و هستیم خدمت دوستان .. اونایی که ندارن ادد کنن :
rango1042

دوستان واسه شما هم به سرور وصل نمیشد این چند ساعت گذشته ؟ کلا رفرش هم نمیشد واسه من !! خدا کنه کلا از طرف EA باشه , وگرنه باید بریم خودمونو بکشیم با این زندگی :|

با اجازه تون آره .. تو خود همین بازیسنتر هم مثل اینکه سینا میگفت psn card و غیره میفروشن .. آره ؟
اسپم نشه .. تو این یکی دو روزه ده پونزده دستی زدم با داداشم .. میتونم بگم ارزش اینهمه خرجی که کردم رو نداره ولی خب ! با فیفا زندگی میکنم من .. به غیر از این هم بازی دیگه نگرفتم هنوز . همین یه ذره روونتر شدن بازی و برطرف شدن باگ هد و چندتا مورد دیگه یکم بازی رو لذت بخش تر کرده .
طی چندروز آینده میام آنلاین میشم و هستیم خدمت دوستان .. اونایی که ندارن ادد کنن :
rango1042

مبارکه عزیز به سلامتی که ایشالا لذتشو ببری
آره اون باگ هد برطرف شده تا حد زیادی و بیشترش میخور به تیرک حالا همه میگن چرا باگ تیرک داره. آره psn کارت تو بازار سنتر با قیمت خوب میدن البته این روزا دلار یه کم رفته بالا یه خورده کمتر و گرونتر شده من زیاد خریدم و راضی بودم از همه. ما منتظر شما و دوستان مثل شما هستیم الان 4-5 ماهه که تو این نسل منتظر شما و دوستانی مث شما هستم که هم از بازی کردن باهاتون لذت ببریم هم بازی ار شما یاد بگیریم که متاسفانه خیلی وقته که ناامید شده بودم و فقط fut بازی میکردم چون کسی رو ندیدم. من با این آیدی باهات بازی نکردم عبدالله جان و آیدی قبلیم که بن شد و چند دفعه هم باهات بازی کرده بودم و هم لذت بردم هم خوب باختم هم بهت نمیگم. البته قضیه مال نزدیکای 1 سال پیشه....

دوستان واسه شما هم به سرور وصل نمیشد این چند ساعت گذشته ؟ کلا رفرش هم نمیشد واسه من !! خدا کنه کلا از طرف EA باشه , وگرنه باید بریم خودمونو بکشیم با این زندگی :|

من که مشکل خاصی نداشتم حتی توی fut پک باز کردم پبیتر چک tots هم بهم داد کلی خر کیفم کرد درست قبل از سوت آغاز بازی چلسی

- - -ویرایش - - -

چرا تورنومنت نداره پس ؟! :d

با چنتا مد دیگه موقتا حذف شده و تو فیفا 15 اضافه میشه

مبارکه عزیز به سلامتی که ایشالا لذتشو ببری
آره اون باگ هد برطرف شده تا حد زیادی و بیشترش میخور به تیرک حالا همه میگن چرا باگ تیرک داره. آره psn کارت تو بازار سنتر با قیمت خوب میدن البته این روزا دلار یه کم رفته بالا یه خورده کمتر و گرونتر شده من زیاد خریدم و راضی بودم از همه. ما منتظر شما و دوستان مثل شما هستیم الان 4-5 ماهه که تو این نسل منتظر شما و دوستانی مث شما هستم که هم از بازی کردن باهاتون لذت ببریم هم بازی ار شما یاد بگیریم که متاسفانه خیلی وقته که ناامید شده بودم و فقط fut بازی میکردم چون کسی رو ندیدم. من با این آیدی باهات بازی نکردم عبدالله جان و آیدی قبلیم که بن شد و چند دفعه هم باهات بازی کرده بودم و هم لذت بردم هم خوب باختم هم بهت نمیگم. البته قضیه مال نزدیکای 1 سال پیشه....

ممنون . لطف داری، من شاگرد شمام؛ تعارف هم نمیکنم اصلا، دلیل اینکه تو ps3 هم دوست داشتم با آدمای مختلف بازی کنم این بود که با هرکی بازی میکنم یه چیزی ازش یاد بگیرم و بازیم بهتر شه .
سوالی که پیش میاد راجع به psn card اینه که الان که من ریجن 2 ام .. بخوام یه ساله بگیرم باید چند یوروئی بگیرم ؟ 50 ؟ مراحلش رو لینکش رو میدی تو فروم که کجا نوشتن راهنمایی کردن ؟ گشتم پیدا نکردم .

ممنون . لطف داری، من شاگرد شمام؛ تعارف هم نمیکنم اصلا، دلیل اینکه تو ps3 هم دوست داشتم با آدمای مختلف بازی کنم این بود که با هرکی بازی میکنم یه چیزی ازش یاد بگیرم و بازیم بهتر شه .
سوالی که پیش میاد راجع به psn card اینه که الان که من ریجن 2 ام .. بخوام یه ساله بگیرم باید چند یوروئی بگیرم ؟ 50 ؟ مراحلش رو لینکش رو میدی تو فروم که کجا نوشتن راهنمایی کردن ؟ گشتم پیدا نکردم .

شکسته نفسی میفرمایید استاد.
لینکش رو ندارم اما کار خاصی نداره و راحته.از منو کنسول برید تو قسمت store و بعدش تو بخش plus اونجا ببینید اکانت یک سالش رو چند یورو زده که واسه ریجن 1 که من دارم $49.99 هست بعد به نسبت همون psn card بخرید و اکانتتون رو واسه خرید plus شارژ کنید. ققط اینکه واسه ریجن 1 به صرفه بود که psn card بخریم و خودمون از تو store پلاس بخریم اما ریجن 2 که به یورو هست رو نمیدونم اما میتونی مقایسه کنی خودت که فروشنده ها psn card رو چند یورو میدن( همون میزان کارتی که واسه خرید پلاس 12 ماهه لازمه) و psn plus card یک ساله رو چند میفروشن که از هر روشی که به صرفه تر بود خرید کنی هرچند که من فکر کنم واسه ریجن 2 حتی از ریجن 1 هم به صرفه تر باشه که psn card بخری و خودت ار store پلاس یک ساله بخری. در نهایت اگر psn card گرفتی که redeem میکنی و بعدش میری تو قسمت play station plus و اشتراک 12 ماهه plus رو میخری و اگر هم مستقیم psn plus از فروشنده خریدی که فقط کافیه همون کدش رو redeem کنی.
واسه ریجن 1 هم یه کد psn card 10$ و یه کد پلاس 1ماهه رایگان و یه کد 1ماهه music unlimited همراه کنسول بود. که فقط از psn card 10$ میشد استفاده کرد (چون اون 2تا credit card میخواست) و با شارژ اون 10 دلاری میشد یه اکانت 1ماهه پلاس خرید. واسه ریجن 2 همچین چیزی نداره؟

ممنون بابت توضیحاتت
همراه ریجن 2 یه 14 روز پلاس رایگان نوشته بود رو جعبه که واسه استفاده از اون هم credit card لازمه که اونم ما نداریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or