FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان من امروز تازه فیفا رو خریداری کردم وقتی می خواهم به سرور EA وصل شوم این اخطار می آید و وصل نمی شود

این مشکل برای چیست؟

26660097202548883806.jpg

سلام اگه اینترنتتون پارس انلاین هست که بعضی ها با پارس انلاین نمی تونن بعضی موقع ها به سرور eaوصل بشن موفق باشید

سلام

دوستان من امروز تازه فیفا رو خریداری کردم وقتی می خواهم به سرور EA وصل شوم این اخطار می آید و وصل نمی شود

این مشکل برای چیست؟

26660097202548883806.jpg

خب عزیز جان باید اکانت origin بسازی دیگه.اگه ساختی قبلا که مشکل از اینترنتته.برای منم بعضی موقعها اینجوری میشه و یکی دو بار امتحان میکنم درست میشه

- - -ویرایش - - -

بچه ها مال شما درست نشده؟ مال من بهتر شده ولی هنوز نمیشه بازی کرد
امروز هم سیزن زدمهم اولتیمیت جفتشون سالم بودن خدارو شکر

من همین الان ۲ دست زدم . مشکل سابق درست شده حالا ریده شد به پینگم :d کلا این آشغال نت هر جاش درست میشه یه جای دیگش میلنگه .
**دوستان ادد کنید .

سلام دوستان .
میخواستم بدونم اگر بازی مساوی باشه بعد کانکشنو قطع کنیم چه اتفاقی می افته ؟ این که توی چه دقیقه ای از بازی باشه تاثیر داره ؟ باخت میزنه یا مساوی ؟

سلام دوستان .
میخواستم بدونم اگر بازی مساوی باشه بعد کانکشنو قطع کنیم چه اتفاقی می افته ؟ این که توی چه دقیقه ای از بازی باشه تاثیر داره ؟ باخت میزنه یا مساوی ؟
مساوی برای شما باخت میزنه ... دقیقه 1 تا 90 فرقی نداره ..
اگه جلو باشی کانکشن رو قطع کنی هیچی ثبت نمیکنه || البته واسه من اینطوریه || بعضی از دوستان شنیدم جلو هم باشن بیان بیرون باخت میزنه واسشون
عقب هم که باشی باخت میزنه

سلام دوستان .

من 4 رو نمیدونم ولی تو 3 و 360 که از دقیقه 1 تا 5 اگر بیایی بیرون هیچی نمیشه هیچی جساب نمیشه ولی اگر بعد از 5 دقیقه بری بیرون عقب باشی یا مساوی 3-0 میبازی اگرم جلو باشی فک کنم که هیچی نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or