FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
دوستان ايميل زدم به ea گفت بله مشكلي هست داريم درستش ميكنيم ولي معلوم نيست كي درست شه
٣ تا تيك چند لحظه اي و بعد تمام !
عجله نكنيد چاره اي نداريم !

داش یعنی گفتن این که از بازی میپره بیرون از اوناس مشکل !!!!!!!!!!!! ؟؟؟ یعنی مشکل از ea هست ؟؟؟؟

حالا نمیدونم مربوط به داخل ایرانه یا نه ! ولی من هروقت بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم !

مشکل از تو خود ایران و محدودیت شرکت زیر ساخت روی تعداری ار پورت ها هست. اینو چندتا از کارشناسان فنی isp های مختلف هم تایید کردند. البته سرور های ea هم یه سری مشکلات دارن اما این مشکل از بازی بیرون پریدن علتش از داخل خود ایران و محدودیت روی پورت های udp هست و فقط هم واسه fifa و ps4 نیست بلکه بازی های مختلف و کنسول های مختلف و حتی pc هم این مشکل رو دارن و حتی بعضی از نرم افزارها و اپلیکیشن ها هم شنیدم مشکل دارن

آره به خدا خودشون همينو گفتن
عجيبه چطور دوستان ميتونن بازي كنن !!!!!؟؟
مرتضی جان بعدی میدونم مشکل از اونطرف باشه. اگر از اونجا باشه باید کلاً هیچکسی نتونه بازی کنه، که اینطور نیست که مثلاً خود بنده حتی یک بازی هم پیش نیومده این اتفاق برام افتاده باشه
مشکل از تو خود ایران و محدودیت شرکت زیر ساخت روی تعداری ار پورت ها هست. اینو چندتا از کارشناسان فنی isp های مختلف هم تایید کردند. البته سرور های ea هم یه سری مشکلات دارن اما این مشکل از بازی بیرون پریدن علتش از داخل خود ایران و محدودیت روی پورت های udp هست و فقط هم واسه fifa و ps4 نیست بلکه بازی های مختلف و کنسول های مختلف و حتی pc هم این مشکل رو دارن و حتی بعضی از نرم افزارها و اپلیکیشن ها هم شنیدم مشکل دارن
من فکر میکنم حرف شما صحیح باشه
اگر یاد دوستان باشه سال پیش یه مقطعی دوستانیکه از پارس آنلاین نت داشتند مشکل وصل شدن به نت داشتند که با کلی پیگیری اون شرکت مشکل رو حل کرد.... میدونم این مسئله ربطی نداره فقط خواستم بگم معمولاً اینگونه مشکلات از داخل هست و شرکتها مشکل دارند

من از ea پرسيدم مشكل تيك هاي بازي و بعد خروج تو ps4 به چي ربط داره گفتن مشكل افزاييش بي سابقه كاربر رو سرور هستش و داريم سعي ميكنيم حلش مي كنيم :)
برا خودمو ميگم به كسي كاري ندارم جايي كه بازي قطع ميشه از حدود دقيقه ٤٠ تا ٧٠ متغيير هست اگه جلو باشم بازي رو ميبرم يا اينكه بازيمو كم نميكنه و دوباره بازي ميكنم ولي اگه مساوي يا عقب باشم بازنده ميشم !

من از ea پرسيدم مشكل تيك هاي بازي و بعد خروج تو ps4 به چي ربط داره گفتن مشكل افزاييش بي سابقه كاربر رو سرور هستش و داريم سعي ميكنيم حلش مي كنيم :)
برا خودمو ميگم به كسي كاري ندارم جايي كه بازي قطع ميشه از حدود دقيقه ٤٠ تا ٧٠ متغيير هست اگه جلو باشم بازي رو ميبرم يا اينكه بازيمو كم نميكنه و دوباره بازي ميكنم ولي اگه مساوي يا عقب باشم بازنده ميشم !
داش یه تیکت بزن ببین کی اوکی میشه ... چند روز ... چند سال ... :| 1 ماه یه بازی نکردیم درست و حسابی

داش یه تیکت بزن ببین کی اوکی میشه ... چند روز ... چند سال ... :| 1 ماه یه بازی نکردیم درست و حسابی
گفتيم عيد ميشينيم يه دوتا بازي كنيم كوفتمون شد
تازه اونايي كه به عشق ps4 تا عيد صب كردن رو بگو !! من كه والا فقط فيفا بازي ميكنم بد جور حوصلم سر رفته
Ea هم ديگه به ايميل ها جواب نميده يه ايميل آماده كرده به همه داره اونو ميفرسته :|

آقا من یه سوال دارم، چرا گرافیک بازی اونقدرا تغییر نکرده؟! هی زور می‌زنم دنبال پیشرفت چشمگیر باشم و چیزی نمی‌بینم (به جز تماشاگرا که عالی شدن). سال‌های بعدی درست می‌شه یا دیگه تا ته نسل همینه؟!
آدم Infamous بازی می‌کنه قشنگ می‌فهمه یه نسل جا به جا شده، این فیفا رو که می‌بینی فقط یه مقدار چمن بهتر شده و تصویر شفاف‌تر شده.
البته از نظر گیم‌پلی احساس می‌کنم بهتر شده و وزن توپ و فیزیک بازی خیلی بهتر شده و بیشتر حس فوتبال واقعی رو به آدم انتقال می‌ده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or