FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
الان این که خودت اشتباه کردی توپ رو لو دادی تقصیر کسی ـه که باهات بازی کرده؟! یا مثلا این که رو ضد حمله گل خوردی تقصیر طرف مقابل ـه؟!
بعد نامردی چیه الان؟! :دی شما اشتباه کردی، اون طرف نامرده؟! :دی

من بهش همینجوری گل زدم خودش هم همینجوری ! نامردی باشه خودش هم نامردی کرده دیگه:دی

عاااارف کجایییی :دی عاغا خوراکم بازی کردن باهاته حیف که همش تو گوشی بودم :دی با من کل کل کن که من اصن محاله ناراحت شم ولی خخخوب بردمتااا 10 نفره تا 90 3 1 بود که اون گل رو زدی 3 2 شد :دی ولی کشتمتا :دی
الان میاد واسه کری ولی چیزی نداره یه بازی کردیم که تازه منو شناخت :دی
عاغا من و ادد کنبد کیااا
moh اینایی که آی دی هاشون غیبه :دی

خودم که از اول مخالف کل کل و کری خوندن بودم.اما این قسمت رو باید بگم که امیر حسین بله نامردیه:دی وقتی هنوز توپ از محوطه ی جریمه خارج نشده بازیکن حریف میگیرتش می زنتش توی گلت ( در حالی که قانون مکتوب فوتبال میگه اول باید توپ از محوطه خارج شه بعد بازیکن حریف بگیرتش) میشه ضد قوانین مکتوب فوتبال و استفاده ازش میشه نامردی ( البته نه اینکه استفاده نشه هاا.منم بر اساس نوع بازی طرف مقابلم گاهی اوقات میشه از این توپ ها استفاده می کنم.:دی اما به طور کلی اینا خلاف قوانین فوتبال هستن.) البته این نظر من هست.با باقی حرف هایی هم که زدی موافقم:دی کلا کل کل و کری خوندن رو بذاریم برای زمانی که با همه بازی کردیم و بازی همه دستمون اومده:دی ( اول ببینیم کسی قویترمون نیست بعدش کری بخونیم براشون:دی)
دیگه این مشکلی هست که توی فیفا وجود داره و برای همه هم امکان اتفاق افتادنش هست!
مطمئن باش اگه طرف قوی تر باشه یا هم قدرت، صد در صد هممون این توپ ها رو گل می‌کنی خوشحالی بعد از گلش رو هم انجام می‌دیم :دی
با خط آخر هم بد جوری موافقم!

اگه کسی بازیش خیلی خوبه ادم کنه . میخوام باهاش بازی کنم بازیم رو تقویت کنم . قبل پلی 4 اکس باکس داشتم به خاطر همین میخوام بیشتر با فیفای پلی استیشن آشنا بشم . چون یه تغییراتی با هم دارن .

dante جان من یه حرفی میزنم شما یه حرف و ............... !!!
ولی اینو قبول دارم من نباید اینجا کری میخوندم من یه برداشت دیگه دارم از کری (که امروز واسه محمد توضیح دادم) ولی مثه اینکه دوستان ....!
من اینجا دیگه کری نمیخونم حرفامو نگه میدارم تو زمین میزنم
تا یه هفته هم بجز حمید و محمد با کسی بازی نمیکنم و در کل حرفامو تو زمین میزنم .....
باقی بقای دوستان:thanks:

dante جان من یه حرفی میزنم شما یه حرف و ............... !!!
ولی اینو قبول دارم من نباید اینجا کری میخوندم من یه برداشت دیگه دارم از کری (که امروز واسه محمد توضیح دادم) ولی مثه اینکه دوستان ....!
من اینجا دیگه کری نمیخونم حرفامو نگه میدارم تو زمین میزنم
تا یه هفته هم بجز حمید و محمد با کسی بازی نمیکنم و در کل حرفامو تو زمین میزنم .....
باقی بقای دوستان:thanks:
باور کن این جوری جوی هم که علیه ـت راه افتاده از بین می‌ره.
الان کری بخونی و ببازی همه رو سرت خراب می‌شن ولی اگه هیچی نگی و بازی کنی اون موقع دیگه خود طرف حساب کار دستش میاد؛ یا با بازیت حال می‌کنه و هی باهات بازی می‌کنه یا کلا فرار می‌کنه :دی

راستی محمــــــــــــــــــــــــــــــد این p3rsia رو میشناسی؟؟؟؟ توپ میره اوت هم نمیزنه برههههههههههههههههههههههه از اول بازی رو مخم بود تا اخر واقعا که......#:-s

راستی محمــــــــــــــــــــــــــــــد این p3rsia رو میشناسی؟؟؟؟ توپ میره اوت هم نمیزنه برههههههههههههههههههههههه از اول بازی رو مخم بود تا اخر واقعا که......#:-s
:دی :دی بهت که مسیج دادم گفتم پایه گوشی بودم :دی معذرت خواهیم کردم واسه اون اما تو آف شدی

امیر حسین خوشم میاد از حرفات فهمیدم که آدم با شعوری هستی مثه محمد که ظهر باهاش حرفیدم ؟؟؟
یادمه که گفته بودی هنوز ps4 نگرفتی اره؟؟ کی میگیری؟؟ نمیشه با ps4 پسر خالت بیایی با هم بازی کنیم؟؟:D

اگه کسی بازیش خیلی خوبه ادم کنه . میخوام باهاش بازی کنم بازیم رو تقویت کنم . قبل پلی 4 اکس باکس داشتم به خاطر همین میخوام بیشتر با فیفای پلی استیشن آشنا بشم . چون یه تغییراتی با هم دارن .
جیمز باند :دی عاغا بزنیم من آنم

- - -ویرایش - - -

بچه ها اصلا بازی نمیکنن صد بار پیام میدیم اصن جوابم نمیاد :دی حالا بازم به عارف اومد یه دست زدیم .
چسبیدن به UT خفن :دی

:دی :دی بهت که مسیج دادم گفتم پایه گوشی بودم :دی معذرت خواهیم کردم واسه اون اما تو آف شدی

از آف شدنم بفهم که چقدر عصبی بودم :))
خواهش داداش خوبه خدارو شکر که واقعا اونجور ادمی نیستی:x

- - -ویرایش - - -

حیف که tv شبا دستم نیست از صبح تا 7 آنم فقط بای یه فکری به حالش بکنم باس قبل ps4 یه tv واسه خودم میخریدم:))
محمــــــــــــــــــد امشب بگیر بخوابااااااااااااااا باجه؟:d

جیمز باند :دی عاغا بزنیم من آنم

- - -ویرایش - - -

بچه ها اصلا بازی نمیکنن صد بار پیام میدیم اصن جوابم نمیاد :دی حالا بازم به عارف اومد یه دست زدیم .
چسبیدن به UT خفن :دی

من فقط ظهر و بعد از ظهر اگه بتونم بازی میکنم . ساعت 8 میشینن پای تلویزیون . قبلش هم درس هام رو میخونم و مینویسم ، پنج شنبه و جمعه و شنبه وقتام بیشتره . اگه بعد از ظهر آن بودی فردا ، احتمالا باهات میزنم .

من خودم قبلا آلتیمت میزدم ولی دیگه ول کردم . کریر دارم میرم . آلتیمت بعد چند مدت حسش دیگه نیست ، البته افرادی که تو آلتیمت هستن قوی ترن .

محمــــــــــــــــــد امشب بگیر بخوابااااااااااااااا باجه؟:d

من شب کارم نمی تونم بخوابم:دی

بچه ها کیا , حسین و p3rsia7 اینو اد کنین من متاسفانه از ساعت 8 شب تا 11-12 نتم وضعش بحرانی میشه نمی تونم برم پی اس ان:دی شما اد کنین ممنون میشم : salah_erosennin.

من شب کارم نمی تونم بخوابم:دی

بچه ها کیا , حسین و p3rsia7 اینو اد کنین من متاسفانه از ساعت 8 شب تا 11-12 نتم وضعش بحرانی میشه نمی تونم برم پی اس ان:دی شما اد کنین ممنون میشم : salah_erosennin.

کلا واسه منم به psn وصل نمیشه الان با ویتا البته ....
محمد بخدا ظهر نمیزارم بخوابیا گفتم بهت ..... از 12 تا 6 باید بیایی با من بازی :|

دوستای گل ایرانی کسایی که فیفا ps4 دارند تو یه حرکت انتحاری منو ادد کنید :d
Dr_Septimo
این سپتیمو به زبان اسپانیایی یعنی 7 به عشق کریس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or