FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
همه این ها نکات ریز به حساب میان تقریبا یا اگر هم مهم هستن روی گیم پلی تاثیر گذاشتن!
همون اول که بازی شروع می‌شه چون گرافیک کلی بازی زیاد تغییر نکرده بدجوری می‌خوره تو ذوق آدم :دی

دقیقااااااااااااااااااا درست میگی !

مطمئنم بعد بازی میخوای بگی از شب بیدار بودم استثنا امشبرو بگیر یخواب که فردا انرژی داشته باشی .... از 10 به بعد هستم ولی فردا رو سعی میکنم زودتر بیام:victory:
آب قند اینا رو هم قبل بازی بذار کنارت لازمت میشه از من گفتن ....=))

چه خبره اینجا!

توپو از دروازه بان گرفتی فرت گذاشتی تو دروازه با نامردی ... خوشحالی؟؟؟ چندتا حمله کردم انگار دیوار چیده بودن تو دروازت اون دومیم که مین 80 همرو کشیده بودم جلو ضد حمله زدی .... در کل کیارش بازیش از تو خیلی خیلی بهتر بود لا اقل یه دوتا دریبل زد یه چند تا پس قشنگ داد...
مطمئن باش دیگه نمیزارم به نامردی بهم گل بزنی به فکر چیزای یگه باش...

همیشه سعی کن بازیت انقدر خوب باشه که نیازی به اونجور گلا نداشته باشی و کل بازی به فکر این باشی که توپو از دروازه بان بگیری و .... :lol::wink::whistling:من خودم میرم میگیرم اما گلش نمیکنم....

همین که می برنت اونم با این توصیفاتی که گفتی و میان اینجا میگن اونم با اون توصیفات :)) خودش نشون میده چه خبره اینجا ...

اقا عارف بازیش خوبه شکی نیست حالا نمی گم شکست ناپذیره ولی بازیش خوبه ...
کل کل بی خودی هم ممنوعععععه!

خب عارف دیگه فک کنم برای من یکی حرفی برای گفتن نداشته باشی:d خوب حالت رو گرفتم ، یازده نفر تو دفاع بودی ، دوتا گل فقط خودم بهت تقدیم کردم اما بازم بردم . له شده بودی . بازی اول که بردی ، هم من شانس آوردم هم تو . اما کلا تیم تو کجا تیم من کجا ! به هر حال تو بازی دوم خیلی بهت حال دادم و یه ضربه آزاد هم که نثارت کردم! :d

الانم به من باخت :))

3 دست بازی کردیم.
2-1 من
3-2 ایشون
5-2 من

اون دستی هم که برد دقیقه 76 من تک به تک با گلر شدم که از پشت خطا کرد و بازیکنش اخراج شد و تا آخر بازی چپید تو دفاع :|

در کل نمیدونم کی بهش گفته قشنگ بازی میکنه؟ :-/

آخرین ویرایش:
بابا بچه ها من از عارف قول گرفتم دیگه کری نخونه شما هم حالا هی باید بیاین بگین باخت , برد و ... .:dدیگه خواهشا شما تحریکش نکنین.)xحواستون باشه ناراحت بشه مجبورین با من بازی کنین>:)

طی جامی که چند وقت پیش برگزار شد همتون باختید به جز یه نفر به نام مسعود، حالا تریپ شاخ و کل کل ورداشتید بعد اون بنده خدا که همتون رو سوراخ کرد هیچ حرفی نمی‌زنه اصلا :دی
این دقیقا همون ادعا*عمل = 0 هست.

طی جامی که چند وقت پیش برگزار شد همتون باختید به جز یه نفر به نام مسعود، حالا تریپ شاخ و کل کل ورداشتید بعد اون بنده خدا که همتون رو سوراخ کرد هیچ حرفی نمی‌زنه اصلا :biggrin1:

والله امیر حسین من که تو جام نبودم ولی اتفاقا یکی از همون فینالیست های جام رو بدجور خدمتش رسیدیم.:دی البته نمی دونم طرف حرفت من هستم یا نه.ولی می تونی از بچه ها بپرسی.من اهل ادعا کردن نیستم:دی ولی هر کس بازیمو دیده می تونه نظر بده در موردش.b-)

بابا بچه ها من از عارف قول گرفتم دیگه کری نخونه شما هم حالا هی باید بیاین بگین باخت , برد و ... .:dدیگه خواهشا شما تحریکش نکنین.)xحواستون باشه ناراحت بشه مجبورین با من بازی کنین>:)

محمد جان فقط بخاطره تو جوابشون رو نمیدما ولی جوری حرف میزنن که انگار منو 30بار بردن james که 1دست بردم یه دست باختم دیگه بازی نکرد با کیا هم الان در کل 3دست بردم یه دست مساوی یه دست باخت:|:-$
در کل بازی تورو از همه بیشتر میپسندم فقط میخوام برنامت رو عوض کنی از این به بعد شبا کلا بخواب صبحا تا عصر با هم تمرین کنیم واسه لیگ خیلی برنامه دارم :))

منم از این به بعد کلی نمیکنم و فقط و فقط تو جام و لیگ داشته هام رو رو میکنمb-)

آخرین ویرایش:
محمد جان فقط بخاطره تو جوابشون رو نمیدما ولی جوری حرف میزنن که انگار منو 30بار بردم james که 1دست بردم یه دست باختم دیگه بازی نکرد با کیا هم الان در کل 3دست بردم یه دست مساوی یه دست باخت:|:-$
در کل بازی تورو از همه بیشتر میپسندم فقط میخوام برنامت رو عوض کنی از این به بعد شبا کلا بخواب صبحا تا عصر با هم تمرین کنیم واسه لیگ خیلی برنامه دارم :))
یه دست باخت؟!
همین امروز دو دست بردمت!
یه دست هم که خودت دیدی چجوری بردی. تکل از پشت و دفاع اتوبوسی. معنی بازی زیبا هم فهمیدیم :))

محمد جان فقط بخاطره تو جوابشون رو نمیدما ولی جوری حرف میزنن که انگار منو 30بار بردم james که 1دست بردم یه دست باختم دیگه بازی نکرد با کیا هم الان در کل 3دست بردم یه دست مساوی یه دست باخت:|:-$
جدی می‌گم نمی‌دونم چیُ می‌خوای ثابت کنی؟! :-/
بازی می‌کنیم با هم یکی می‌بره یکی می‌بازه دیگه ولی خب خودت باعث می‌شی این طوری ضدت بشن همه!
این حرف هات رو نگاه کن:
آخ آخ لحظه شماری میکنم واسه مسابقات بعد عید اگه الان قطعی از چیزی حرف نمیزنم اما تا اون موقع مطمئنم کسی حریفم نیست مگه اتفاقات فورس ماژور ...:lol:
فردا صبح ساعت چند؟؟ خودت و رفیقات همگی بیایین پای رینگ نوبتی از رینگ خارجتون میکنم (یک دست هم نه کلا 3دست بازی میکنم با همه ) من امادم ^_^:flexion:
مطمئنم بعد بازی میخوای بگی از شب بیدار بودم استثنا امشبرو بگیر یخواب که فردا انرژی داشته باشی
آب قند اینا رو هم قبل بازی بذار کنارت لازمت میشه از من گفتن ....=))

این طوری هیچ کس انتظاری نداره که اصلا ببازی مخصوصا بعد از این حرف:
کلا از اول عمرم که فیفا میزدم هرکی باهام بازی میکنه و میبازه همین رو میگه اما یه خورده منطق هم خوب چیزیه ......
1 بازی 2بازی یه صحنه 2صحنه میشه اسمشو بزاری شانس ....نه اینکه....
ولی فرداش میای و می‌گی از بد شانسی باختی و همه الکی بردنتُ هیچ کس بازی بلد نیست شانسی زدن و...:
توپو از دروازه بان گرفتی فرت گذاشتی تو دروازه با نامردی ... خوشحالی؟؟؟ چندتا حمله کردم انگار دیوار چیده بودن تو دروازت اون دومیم که مین 80 همرو کشیده بودم جلو ضد حمله زدی ....
مطمئن باش دیگه نمیزارم به نامردی بهم گل بزنی به فکر چیزای یگه باش...
همیشه سعی کن بازیت انقدر خوب باشه که نیازی به اونجور گلا نداشته باشی و کل بازی به فکر این باشی که توپو از دروازه بان بگیری و
الان این که خودت اشتباه کردی توپ رو لو دادی تقصیر کسی ـه که باهات بازی کرده؟! یا مثلا این که رو ضد حمله گل خوردی تقصیر طرف مقابل ـه؟!
بعد نامردی چیه الان؟! :دی شما اشتباه کردی، اون طرف نامرده؟! :دی

محمد جان فقط بخاطره تو جوابشون رو نمیدما ولی جوری حرف میزنن که انگار منو 30بار بردن james که 1دست بردم یه دست باختم دیگه بازی نکرد با کیا هم الان در کل 3دست بردم یه دست مساوی یه دست باخت:|:-$

منم از این به بعد کلی نمیکنم و فقط و فقط تو جام و لیگ داشته هام رو رو میکنمb-)

خوبه اول کاری اومد گفت آخر بازی نیاین اینجوری اوجوری بگین اون وقت خودش رو نگاه ! دست اول لیورپول بودم تو بایرن ! همش هم یا پاس میدی به ریبری یا روبن از بقل پاس هوایی میندازی . اون بازی هم تقریبا برابر بود با اینکه تیمم ضعیف تر بود ! اون وقت بازی دوم رئال رو برداشتم ، 16تا شوت داشتم 15تا چهاررچوب !!!! تو حداکثر 5تا بیشتر تو چهارچوب نزدیا . ماشالا تو دفاع اتوبوسی هم تخصص داری . دیگه هم بازی نکردم برات فرستادم درس دارم . بیکار نیستم شبانه روز بشینم بازی کنم ، آیندم هم مهمه .

خوبه اول کاری اومد گفت آخر بازی نیاین اینجوری اوجوری بگین اون وقت خودش رو نگاه ! دست اول لیورپول بودم تو بایرن ! همش هم یا پاس میدی به ریبری یا روبن از بقل پاس هوایی میندازی . اون بازی هم تقریبا برابر بود با اینکه تیمم ضعیف تر بود ! اون وقت بازی دوم رئال رو برداشتم ، 16تا شوت داشتم 15تا چهاررچوب !!!! تو حداکثر 5تا بیشتر تو چهارچوب نزدیا . دیگه هم بازی نکردم برات فرستادم درس دارم . بیکار نیستم شبانه روز بشینم بازی کنم ، آیندم هم مهمه .

موفق باشی عزیز بشین درستو بخون:x

الان این که خودت اشتباه کردی توپ رو لو دادی تقصیر کسی ـه که باهات بازی کرده؟! یا مثلا این که رو ضد حمله گل خوردی تقصیر طرف مقابل ـه؟!

خودم که از اول مخالف کل کل و کری خوندن بودم.اما این قسمت رو باید بگم که امیر حسین بله نامردیه:دی وقتی هنوز توپ از محوطه ی جریمه خارج نشده بازیکن حریف میگیرتش می زنتش توی گلت ( در حالی که قانون مکتوب فوتبال میگه اول باید توپ از محوطه خارج شه بعد بازیکن حریف بگیرتش) میشه ضد قوانین مکتوب فوتبال و استفاده ازش میشه نامردی ( البته نه اینکه استفاده نشه هاا.منم بر اساس نوع بازی طرف مقابلم گاهی اوقات میشه از این توپ ها استفاده می کنم.:دی اما به طور کلی اینا خلاف قوانین فوتبال هستن.) البته این نظر من هست.با باقی حرف هایی هم که زدی موافقم:دی کلا کل کل و کری خوندن رو بذاریم برای زمانی که با همه بازی کردیم و بازی همه دستمون اومده:دی ( اول ببینیم کسی قویترمون نیست بعدش کری بخونیم براشون:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or