FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
وای وای وای وای :دی Remote Play بازی هم تو یکی از ویدئوهایی که سونی همین الان منتشر کرد تایید شد (من خبر رسمی مبنی بر تاییدش تا امروز جایی ندیده بودم) و اگه ویتا داشته باشید بازی رو کاملا با همون کیفیت و گیم پلی شب می تونید در تخت خواب گرم و نرم خودتون بازی کنید :دی مچکریم سونی و EA :دی

وای وای وای وای :دی Remote Play بازی هم تو یکی از ویدئوهایی که سونی همین الان منتشر کرد تایید شد (من خبر رسمی مبنی بر تاییدش تا امروز جایی ندیده بودم) و اگه ویتا داشته باشید بازی رو کاملا با همون کیفیت و گیم پلی شب می تونید در تخت خواب گرم و نرم خودتون بازی کنید :دی مچکریم سونی و EA :دی
باو بیخودی دلتو صابون نزن!با توجه به فیفا های ویتا به نظرم این یه چیز افتضاحی میشه!کلا از ثردپارتی ها نباید انتظار خاصی داشت اونم EA!
من که امیدم فقط به ریموت پلی انحصاریاست

باو بیخودی دلتو صابون نزن!با توجه به فیفا های ویتا به نظرم این یه چیز افتضاحی میشه!کلا از ثردپارتی ها نباید انتظار خاصی داشت اونم EA!
من که امیدم فقط به ریموت پلی انحصاریاست
داداش FIFA ویتا به PS4 چه ربطی داره؟ تریلرش رو دیدی تا حالا؟ :دی اینا نصف سال رو داشتن رو نسخه های Next gen با موتور جدید کار می کردن و انیمیشن های بازی رو کلیش رو از اول بازنویسی و طراحی کردن. نسخه PS4 و Xbox One قراره از نسخه های نسل حاضر بهتر باشه و با چیزایی هم که من ازش دیدم فکر می کنم خیلی خیلی سرتر هست چه از لحاظ بصری و چه تغییرات گیم پلی!

داداش FIFA ویتا به PS4 چه ربطی داره؟ تریلرش رو دیدی تا حالا؟ :دی اینا نصف سال رو داشتن رو نسخه های Next gen با موتور جدید کار می کردن و انیمیشن های بازی رو کلیش رو از اول بازنویسی و طراحی کردن. نسخه PS4 و Xbox One قراره از نسخه های نسل حاضر بهتر باشه و با چیزایی هم که من ازش دیدم فکر می کنم خیلی خیلی سرتر هست چه از لحاظ بصری و چه تغییرات گیم پلی!
برهان منظورم این بود EA خیلی به ویتا کاری نداره!یعنی الان اون 4 تا دکمه ای که ویتا کمتر داره رو به بدترین وجه عملی میکنه!
از گرافیک هم مگه من حرفی زدم؟:dگرافیکش فوق العاده میشه .

برو عامو من قبل از این کلی بازی ال کلاسیکو و دورتموند - بایرن و... دیدم رو PS4 :دی
من اولین بازی کاملی بود که میدیدم. اینا هم رسمی از طرف EA دعوت شده بودند.
اونایی که میگی رو من تو youtube دیده بودم بعضی ها رو اما هیچ کدوم اینجوری نبود که منو رو نشون بده یا تنظیمات و اینترو ورود به زمین و آخر بازی و ....
حالا اگه شما اینا رو دیده بود که خوب خوش به حالتون ما تازه چشمون به جمال اینا روشن شد!

اقا من پولشو دارم میخام پی اس 4 بخرم
ولی دو چیز است اگر اینا حل نشده باشه واقعا ارزش نداره فیفا
1.ایا چمپیونزلیگ لایسنس شده؟
2.این استایلهای بسیار بد بازیکنها درست شده ایا ؟ مثلا اگر دقت کنید رونالدو فیفا فعلی اصلا استایلش مثل رونالدو واقعی نیست
3.فیس بازیکنهائی مثل ایسکو و مانزوکیچ درست شده ؟

اقا من پولشو دارم میخام پی اس 4 بخرم
ولی دو چیز است اگر اینا حل نشده باشه واقعا ارزش نداره فیفا
1.ایا چمپیونزلیگ لایسنس شده؟
2.این استایلهای بسیار بد بازیکنها درست شده ایا ؟ مثلا اگر دقت کنید رونالدو فیفا فعلی اصلا استایلش مثل رونالدو واقعی نیست
3.فیس بازیکنهائی مثل ایسکو و مانزوکیچ درست شده ؟
1.نه
2.نه
3.نه
:دی
لایسنس CL دست کونامیه و EA نمیتونه تو بازی قرار بده. استایل بازیکنا بهتر شده ولی در حالت کلی مدل سازی بدن بازیکنا مثل قبله تقریبا. در مورد فیسها هم همه فیس ها با نسخه نسل فعلی مشترکه

دوستان بازیش عرضه شده؟تو ایران اوردن؟جایی دیدین که بفروشه.میشه یه بازی کامل با کمترین حجم لینک مستقیم کنید من میخوام بخرمش اما میخوام قبلش از گیمپلی بازی ببینم.فقط یه سوال دیگه نقل و انتقالات ددلاین انجام شده کامل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or