FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
^^^
یعنی به Neymar و Valdez و Danni Alvez و Jordi Alba و Alexis Sanchez کمتر از 85 قراره بدن؟! :o
حالا والدز که نه ولی نیمار رو باید در حد بیل میزاشتن ، 84 واسه نیمار کمه:) والدز هم فصل قبلی فصل زیاد خوبی براش نبود مخصوصا تو لیگ قهرمانان شاید این یکم تو اورالش تاثیر داشته . جای لام و ویدیچ هم مقداری عجیب غریبه:| واقعا جای یوردی آلبا و دنی الوز خالیه تو این لیست ، الکسیس هم که تازه داره میاد رو فرم و به نظر من جاش خالیه تو این لیست. ولی توی دمو ی گیمزکام اورال ها این بود:
NEYMAR:85
JAVIER MASCHERANO:85
CESC FABREGAS:87

Valdez دیگه باید 85 باشه دیگه:دی

رکورد 46% کلین شیت رو دیگو لوپز جونتون (:p) داره؟!:-/:دی

نه آقا ، افتخارات والدز از همه بیشتره ( زامورا و اینا رو میگم If you know what i mean :d)

- - -ویرایش - - -

حالا والدز که نه ولی نیمار رو باید در حد بیل میزاشتن ، 84 واسه نیمار کمه:) والدز هم فصل قبلی فصل زیاد خوبی براش نبود مخصوصا تو لیگ قهرمانان شاید این یکم تو اورالش تاثیر داشته . جای لام و ویدیچ هم مقداری عجیب غریبه:| واقعا جای یوردی آلبا و دنی الوز خالیه تو این لیست ، الکسیس هم که تازه داره میاد رو فرم و به نظر من جاش خالیه تو این لیست. ولی توی دمو ی گیمزکام اورال ها این بود:
NEYMAR:85
JAVIER MASCHERANO:85
CESC FABREGAS:87

اصلا اورال همه بازیکنای بارسا رو بعد بازی با بایرن ست کردند:|

نه آقا ، افتخارات والدز از همه بیشتره ( زامورا و اینا رو میگم If you know what i mean :d)

اصلا اورال همه بازیکنای بارسا رو بعد بازی با بایرن ست کردند:|
با اینکه بارسایی 7 آتیشم ولی از افتخارت استاد والدز میشه به تست کردن بازیکنان رئال در دریبل خوردن و تقدیم گل مفت به بازیکن حریف نام برد :d واسه همین 98 باید بدن بش:d
آخه مگه گیمزکام کی بود که اورال هارو دستکاری کردن؟؟ به هر نسبتی هم سنجیده باشن بارسا روند صعودی داشته از ابتدای بازی های دوستانه تا الان مخصوصا سسک فابرگاس و الکسیس سانچز.... بازم Ea حرکات عجیبی زد:d

دوستان برید یو ..... t .... یوب ..... سرچ بزنید :

fifa14 gameplay on ps4 and xbox 1

یا همچین چیزی ... مردم توی نمایشگاه بازی کردن ویدئو گرفتن یعنی گرافیک همه چی فوق فوق العاده:d:x:d

دوستان برید یو ..... t .... یوب ..... سرچ بزنید :

fifa14 gameplay on ps4 and xbox 1

یا همچین چیزی ... مردم توی نمایشگاه بازی کردن ویدئو گرفتن یعنی گرافیک همه چی فوق فوق العاده:d:x:d

بنظر من که از نظر گیم پلی هیچ فرقی با نسل فعلی نداره فقط موقع ورود تیم ها و دوربین هایی که استادیوم رو از بیرون و بالا نشون میدن فرق داره

اگر کامل نگاه کنید متوجه میشید.

این EA هم دکون باز کرده

عزیز گرافیک "کلی" رفته بالا موقع سانتر چقدر انیمیشن طبیعی شده،گیم پلی هم مگه باید چطوری بشه :S فقط بهبود بخشیدن شما وقتی توپ شلیک میشه سمت دروازه نگاه کن. چقدر طبیعیه پاس ها کلا انیمیشن ها عالی تازه تمام بخش های نسل بعدی (اکثرا) ارتقا پیدا کرده و بهترین نسخه فیفا هستش هر چند که تا بازی نکنیم نمی فهمیم ولی طبیعی بودنش رو میشد حس کرد :)

عزیز گرافیک "کلی" رفته بالا موقع سانتر چقدر انیمیشن طبیعی شده،گیم پلی هم مگه باید چطوری بشه :S فقط بهبود بخشیدن شما وقتی توپ شلیک میشه سمت دروازه نگاه کن. چقدر طبیعیه پاس ها کلا انیمیشن ها عالی تازه تمام بخش های نسل بعدی (اکثرا) ارتقا پیدا کرده و بهترین نسخه فیفا هستش هر چند که تا بازی نکنیم نمی فهمیم ولی طبیعی بودنش رو میشد حس کرد :)

من نه گیم پلی خاصی میبینم و نه انیمیشن جدید توی بازی - به گرافیک کاری ندارم
اگر میخوای درست متوجه بشی دو صفحه باز کن و هردو رو با هم ببین;) بعداً میفهمی که تفاوت آنچنانی با هم ندارن .

یه ویدئو از گیم پلی که توی نمایشگاه دارن بازی میکنن... براتون پیدا کردم خودم الان زدم دانلود بشه هنوز کامل ندیدمش :-)

دوستان لینک بهتر و کم حجم تر و همون کیفیت دلیل ویرایش (13 مگابایت!)

http://srv51.clipconverter.cc/downl...aGys26SqaGq0l5aacWxjmWtla7V70szTe6ie3pemp56q/

لینک کمکی :

http://www.clipconverter.cc/download/kHIEHhPa/64890403/
(45 مگابایتی!)

(هر دوتاش یکیه فرقی ندارن!)

آخرین ویرایش:
Fifa 14 - Gameplay Demo Dortmund vs AC Milan Xbox One PS4 Next Gen.mp4 - ClipConverter.cc

یه ویدئو از گیم پلی که توی نمایشگاه دارن بازی میکنن... براتون پیدا کردم خودم الان زدم دانلود بشه هنوز کامل ندیدمش :-)
الان دیدم عزیز ولی طرف تار بود چون از دور فیلم برداری کرده ولی بازم معلومه چیزه شاخیه من که صبر میکنم رو پلی ۴ میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or