FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
خب الان راهی نیست بشه نقل انتقالات جدیدو تو کریر پیاده کرد؟
ببین بابک جا شما وقتی میخوای تازه وارد کریر بشی وتیمتو انتخاب کردی تو تنظیمات اولش که اسم مربی اینارو میخوای بزاری یه جا هست نوشته squad default اونو بزار رو download latest ببین درست میشه یا نه

راستی. نميتونم به سرور ea وصل شم

Sent from my HTC One using Tapatalk

من میخواهم با دوربین broadcast بازی کنم اما نمیشه خوب بازی کرد

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط babak apple; من میخواهم با دوربین broadcast بازی کنم اما نمیشه خوب بازی کرد Sent from my HTC One using Tapatalk[/QUOTE:
اگر مشكل داري باهاش مثل من به خاطر سرعت اينترنت وامونده هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

خب منم هفته دیگه میام خدمتون هنوز فیفا رو نخریدم هفته دیگه شاخاتون بیاید جلو :دی هنو رو 3 دارم تمرین میکنم گیم پلی که زیاد تغییر نکرده ! هنگ نکنیم تو بازی :دی

ی ترکیب خوب واسه منچستر میخوام

رابین فن پرسی رو بذار مهاجم هدف

-------------------------------------------------------------------------------------

پشت رابین رونی و ماتا رو بذار (‌RAM & LAM)
تو نیمه دوم هم ماتا رو با فلاینی تعویض کن

-------------------------------------------------------------------------------------

دستت تو وینگر خیلی باز اما هیچکدوم با کیفیت نیستن !
نانی رو کلا بیخیال شو
یانگ و زاها و یانوزای و والنسیا رو داری

اینجاش دیگه بستگی به بازیت داره
اگه عادت داری با وینگرهات ارسال کنی وینگر چپ پا رو بذار سمت چپ یعنی یانوزای LW or LM
اگه عادت داری نفوذ کنی و بعد ضربه بزنی وینگر چپ پا رو بذار سمت راست یعنی یانوزای RW or RM

کلا بهتر از ترکیب یانوزای و زاها یا یانوزای و یانگ استفاده کنی و بعد تو نیمه دوم والنسیا رو بیاری داخل چون با سرعتش میتونی به سادگی مدافع حریف رو جا بذاری

فیل جونز هم بذار تو پست CDM که واقعا یه فایتر عالی هستش
اگه به گل و بازی سازی نیاز داشتی فیل جونز رو با کریک تعویض کن

تو دفاع هم که فردیناند و ویدیچ وسط
اورا چپ و مجبوری یه طوری با رافائل تو دفاع راست کنار بیای :|
یا حتی بعضا اگه دیدی اوضاع خیلی بده والنسیا رو بذار دفاع راست !

- - -ویرایش - - -

من به شخصه فقط امیدوارم این باگ تیرک رو هرچه زودتر با یه آپدیتی چیزی رفع کنن
واقعا گند زده تو بازی !

یه مشکلی هم که هست فاصله بین سطح بازی Professional با WordClass خیلی زیاده !‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or