FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فیفا بازا برید به لیگه ایران رای بدید
FIFPlay
سمته راست iranian leage رو انتخاب کنید
آقا این سرکاریه.هر سال هم نظر سنجیش هست و هیچ اتفاقی نمیوفته.تا وقتی قانون کپی رایت تو ایران اجرا نشه،امکان نداره شاهد لیگ ایران باشیم.

یه سوال داشتم... اونم اینکه من آپدیت کردم Squad هارو ... و یه مشکلی هست... به خاطر مصدومیت مسی و رونالدو و یا نیمکت نشین شدن خیلی بازیکنهای خوب رو نیمکت هستن که موقع Career استفاده ای ازشون نمیکنه CPU! حالا چیکار کنم ؟؟؟؟ این رو میدونم که میتونم بشینم همه رو دستی بیارم تو ترکیب بعد موقع کریر بزنم Costumized .. اما اونطوری نه اچیومنت تعلق میگیره نه حوصله و وقتش هست !!! کار ساده تری نیست ؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من خودم انجام دادم اچیومنت رو هم گرفتم بدون مشکل
از بخش setting منو برو داخل edit teams بعد squad ترکیب ها رو درست کن و جای بازیکن ها رو هم درست کن من خودم انجام دادم بدون هیچ مشکلی.
موففق باشی

سلام یه سوال من تو بخش مربی گری دچار مشکل شدم تو هر تیمی که میرم بعد از یه مدت یه اخطار از ریس باشگاه میاد که این نوع صحبت در سطح باشگاه ما نیست و این آخرین اخطار وگر نه می اندازمیت بیرون . یه بار از بارسا اخراج شدم دیگه نمی خوام اخراج شم

دوستان من فیفا رو اون اولا که هنوز پچ لایو نیومده بود بصورت برنرمکس خریدم میخوام ببینم الان اگه بازی کنم ممکنه بن بشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها من فیفا ۱۴ دارم برنرمکس هستش و وقتی میخواستم آنلاین بازی کنم آپدیت میخواست؟‌ آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد واسه دستگاه و از اینجور حرفا؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or