FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این آپدیتی 60 مگی رو از نت دانلود کنم چطور باید بریزم رو دستگاه که به دانلودش از روی لایو نیاز نباشه؟ یه بار آپدیت دیابلو رو گرفتم از طریق هوریزون انداختم کار نکرد.مجبور شدم از لایو دانلود کنم

ممنون! ولی دانلود نمیشه؟ چیکار باید بکنم؟؟

چرا من خودم دانلود کردم رو اون قسمت سمت راست که 3 تا ایکون هست رو اولیش که عدد زده مثلا 916 برو زده download with webbrowser بزن میره واسه دانلود
ولی واسه من اون برنامه horizon نصب نشد مجبور شدم انلاین آپدیت کنم

دوستان کسی میدونه این اپدیت 64 مگی مربوط به لایو رو میشه از کجا دانلود کرد با خود کنسول خیلی طول میکشه
از همون لینکی که بالا گزاشتم فقط باید طریقه ریختن رو دستگاهت رو بدونی

دوستان این آپدیتی 60 مگی رو از نت دانلود کنم چطور باید بریزم رو دستگاه که به دانلودش از روی لایو نیاز نباشه؟ یه بار آپدیت دیابلو رو گرفتم از طریق هوریزون انداختم کار نکرد.مجبور شدم از لایو دانلود کنم
منم همین آموزشش رو از طریق horizon دیدم ولی متاسفانه نتونستم برنامشو نصب کنم ولی گویا کار میکونه از اون طریق
واسه منم خیلی طول میکشه واسه همین فیفا اپدیت 65 مگیش 3 ساعت طول کشید

آقا مهرداد! دستت درد نکنه! درست شد! البته اگه فایلش درست باشه..
دوستان..
همین فایل رو بگیرید..
قبلش باید ببینید میدیا دیسکتون چیه..
باید آپدیت همون میدیا رو دانلود کنید..
در غیر این صورت اجرا نمیشه..

دوستان من این بازیو تازه گرفتم ولی هرچی می گردم تورنومنت و لیگ و ... نداره یعنی این بازی برای آفلاین لیگ و تورنومنت نداره؟
چرا دوست عزیز اتفاقا داره
تو منوی بازی از بخش بالا یه چند تا بخش داره با دکمه RB اسکرول کن روی بخش Play بعد تو بخش Play یه بخش داره نوشته MORE+ برو تو اون بعد نوع تورنمنت یا لیگی رو که میخوای انتخاب میکنی

یه سوال داشتم... اونم اینکه من آپدیت کردم Squad هارو ... و یه مشکلی هست... به خاطر مصدومیت مسی و رونالدو و یا نیمکت نشین شدن خیلی بازیکنهای خوب رو نیمکت هستن که موقع Career استفاده ای ازشون نمیکنه CPU! حالا چیکار کنم ؟؟؟؟ این رو میدونم که میتونم بشینم همه رو دستی بیارم تو ترکیب بعد موقع کریر بزنم Costumized .. اما اونطوری نه اچیومنت تعلق میگیره نه حوصله و وقتش هست !!! کار ساده تری نیست ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.
هر کاری میکنم قرار داد بازیکن هام رو تمدید کنم قبول نمیکنن ...
باید چکار کنم ؟
هم پول خوبی بهشون پیشنهاد میکنم ، هم مورالشون خوبه ...

زمان قراردادم مهمه. بعضی وقتا بازیکنای خوب قرارداد بلند مدت قبول نمیکنن. البته خود بازی یه پیشنهادی میده که شما باید در همون حدود قرارداد رو تنظیم کنی.

سلام ببخشید من به لایو وصل شدم
گفته بودید وقتی وصل بشی میشه فیس بازیکنانی که فیسشون خراب است مثل ایسکو و مانزوکیچ رو درست کرد
لطفا بگید چجوری میتونم این کار رو بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or