FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ببخشید من به لایو وصل شدم
گفته بودید وقتی وصل بشی میشه فیس بازیکنانی که فیسشون خراب است مثل ایسکو و مانزوکیچ رو درست کرد
لطفا بگید چجوری میتونم این کار رو بکنم
همینکه بخای بری تو بازی خودش دانلود می کنه

چند صفحه قبل هم گفتم دیگه حالم داره از real madrid بهم میخوره چقدر این تیم رو ور میدارن
من هربار با بایرن سرچ میکنم به مادرید میخورم
با مادرید هم سرچ میکنم باز به خودم میخورم:banghead:

By Tapatalk

اونکه شما میگی تایتل آپدیته کاری به فیس و... نداره که برادرمن...!!!

الان فقط بگو من فیسشون رو چجوری درست کنم؟
2.کفشهای بازی رو پیدا کردم چجوری بخرمشون .یکیشون مثلا قیمتش 800 تا است من پولم 2000 است ولی نمیتونم بخرمش چجوریه؟

آقا این جریان رئال تو Division چیه؟ :| طرف با رونالدو از هر جای زمین شوت کنه یه راست میره تو دروازه. دروازه بانم همین جوری نگاه می کنه :| ماشالله همه هم که رئال بر می دارن :|

آقا این جریان رئال تو Division چیه؟ :| طرف با رونالدو از هر جای زمین شوت کنه یه راست میره تو دروازه. دروازه بانم همین جوری نگاه می کنه :| ماشالله همه هم که رئال بر می دارن :|

در برابر رئال مرده خور:d باید از همون جلو پرس و دفاع رو شروع کنید و با دادن پاس های متعدد عرضی سرعت بازی رو بگیرید ....خوراک این کارم تیم هایی مثل چلسی و من سیتیه ;)

من از لایو آپدیت کردم و وقتی ترکیب رئال رو نگاه کردم گرت بیل امده بود تو رئال ولی الان که افلاین میخوام بازی کنم نیستش مشکل از چیه؟

من از لایو آپدیت کردم و وقتی ترکیب رئال رو نگاه کردم گرت بیل امده بود تو رئال ولی الان که افلاین میخوام بازی کنم نیستش مشکل از چیه؟
باید بری تو قسمت edite team اسکوادت رو آپدیت کنی
من کلی گفتم یکم که بگردی آپدیت اسکود رو پیدا میکنی

دوستان سلام عرض شد . من از وقتی با لایو تایتل آپدیت و اسکواد آپدیت رو انجام دادم وقتی میخوام بازی می کنم توپ تو زمین نیست !!!!!! کسی به این مشکل بر نخورده ؟

آقا مشکل رو یافتم ! اسکواد آپدیت رو از Storage پاک کردم درست شد ! خوب اینکه خیلی بده ! دوستان کسی راه حلی داره ؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام عرض شد . من از وقتی با لایو تایتل آپدیت و اسکواد آپدیت رو انجام دادم وقتی میخوام بازی می کنم توپ تو زمین نیست !!!!!! کسی به این مشکل بر نخورده ؟

آقا مشکل رو یافتم ! اسکواد آپدیت رو از Storage پاک کردم درست شد ! خوب اینکه خیلی بده ! دوستان کسی راه حلی داره ؟

مشکل غیب شدن توپ تو آنلاین هست یا تو آفلاین?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or