FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من خیلی نوب تشریف دارم تا این GK ها زیادی قوین؟ :| سر تک به تک دهن سرویس می کنن :| ولی از طریق سانتر و هد راحت می شه گل زد بهشون :|
دفاع کردن هم سخت تر شده گویا :d
کلا عجیب در اومده :d
عزیزم تو تجربه ی فوتبال واقعیت به 90 ثانیه می کشه میشینی فیفا بازی می کنی؟/:| بشین beyond بازی کن سمت این چیزا نیا به گروه خونیت نمی خوره:d تو آپدیت ps3 این مشکلاتی که میگی حل شده... فعلا با شوت فنی و چیپ کارتو راه بنداز

آخه یه سوال .... فرق دفاع tactical و lagacy چیه؟ .... چه طور می تونم یکی از اینا رو انتخاب کنم؟

.... در ضمن امروز با تاخیر فیفا به دستم رسید .... یه سری ها میگن بازی پسرفت کرده .... اینا بهتره یکم بشینن فوتبال واقعی ببینن بعد حرف بزنن..... بعضی خیلی به سمته شبیه ساز تر شدن پیش رفته .... خیلی هم خوبه :|

هوریزون رو باز کن فایل تایتل آپدیتو بکش و بنداز توش بعد یه پنجره باز میشه مشخصاتشو نوشته از سمت راست بالای همون پنحره که مشخصاتو نوشته یه گزینه داره save to اون رو بزنو فلشو انتخاب کن اوکی کن الان برو با فلش بندازش روی ایکس باکست
(فلشو که اول با ایکس فرمت کردی؟یا نه؟) باید قبل از این کار فلشو با ایکس باکس فرمت کنی

آره فرمت که کردم فقط میخواستم بدونم عین آپدیت squad،میخواد قبلش پروفایل xbox رو بریزیم تو فلش یا نه؟

مگه تایتل اپدیت اومده برا بازی؟ چیکار میکنه؟ یعنی چه ایرادی رو رفع میکنه؟؟ __________________________________ بازی کلآ باگ شده.. مدافع تا قبل از ورود به محوطه دهنم رو صاف کرد.. تا رسیدم تو محوطه شروع کرد قدم زدن.. بقه هم نیگا میکردن.. منم زدم تو گل..

نمیدونم والا،xbuc یه چیزی گذاشته.فکر کنم همون باشه.

دوستان بازی من الان یه اپدیت کوچیکی شد و اورال دروازه بانم تغییر کرد!!!:d
دروازه بان لیورپول رو میگم(مینیوله) که 80 بود شد 81!!!
استوریج هم به نظرم قبل اپدیت 80 بود که 81 شد!!!
دوستانی که تیمهای دیگه رو برمیدارن ببین تغییری تو اورال بازیکناشون شده!؟

دوستان بازی من الان یه اپدیت کوچیکی شد و اورال دروازه بانم تغییر کرد!!!:d
دروازه بان لیورپول رو میگم(مینیوله) که 80 بود شد 81!!!
استوریج هم به نظرم قبل اپدیت 80 بود که 81 شد!!!
دوستانی که تیمهای دیگه رو برمیدارن ببین تغییری تو اورال بازیکناشون شده!؟

بله همه تغییر کردند یکی مثل لیورپول بهتر شد یکی مثل اینتر داغوتتر

دوستان کسی میتونه لیست تمام نقل وانتقلاتی که باید جابجا بشنو بزاره.چون من آپدیت نمیتونم کنم .ممنون میشم

نقل و انتقالات زیاده ... دستی بخوای جا به جا کنی دهنت صاف میشه ... (حتی اگه فقط بخوای رو تیمای بزرگ انجام بدی)

آپدیتو دانلود رو کامپیوتر بعد بریز با هورایزن رو 360 ات اگه نمی تونی از لایو آپدیت کنی

من از طریق لایو نقل و انتقالات رو دانلود کردم ولی توی بخش کریر مود انجام نشده !مثلا بیل توی قسمت های دیگه توی رئاله ولی توی کریر مود هنوز تاتنهام هست!

بله همه تغییر کردند یکی مثل لیورپول بهتر شد یکی مثل اینتر داغوتتر
دادا لیورپول رو که خیلی ضعیف درست کردن!
اگر 82!کوتینیو 80!!هندرسون75!!موزس75!!!گلن و انریکه 79!!!!:(
در عوض ریال رو تخیلی قوی کردن!80% بازیهایی که از دیروز تو لایو بازی کردم حریف ریال رو برمیداره!!!:|پاریس سنت ژرمن و بایرن هم خیلی قوین ولی خدا رو شکر با وجود مدافعهای سر زنی مثل اسکرتل و اگر و ساخو روی سانترها مشکلی ندارم و فقط باید مراقب شوتهای زلاتان باشم!(جالبه هیچ کس تا حالا جلوم بارسا و م ن چ س ت ر برنداشته!!!!!!!)
اینتر رو هم نمیدونم چون اصلا نگاه نکردم...
--------------------------------------------------------
اینم اولین گلم تو فیفا 14 نسخه اصلی که با شوت سرکش 8 مقدس رو لجندری به قلب دشمن خونیمون زدم!!!:d(گل زیاد شاخی نیست ولی چون اولین گلم تو فیفا 14 بود اونم به م ن چ س ت ر! هیچ وقت یادم نمیره...:-*)
Replay 1 | EA SPORTS

سلام
امروز تو کریر داشتم بازی میکردم امتیازشم خیلی واسم مهم بود دقیقه 6-7 بازی یه خطا کردم یارو اومد بازی رو سریع شروع کنه قبل اینکه پاش به توپ بخوره پاش به پای من گیر کرد!:d
دیگه هیچی! توپ موند اون وسط همه نگاش میکردن منتظر شدم نیمه اول همونجوری تموم شه ولی داور سوت نمیزد.دیدم اینجوریه یه بازیکنمو اونقد دووندم شاید نفسش تموم شه مصدوم شه داور بازیو نگه داره نشد که نشد آخرش کنشولو خاموش کردم و 3 امتیاز پر :|
قیلمم گرفتم ازاین باگ قشنگ فعلا نمیتونم آپ کنم..

سلام امروز تو کریر داشتم بازی میکردم امتیازشم خیلی واسم مهم بود دقیقه 6-7 بازی یه خطا کردم یارو اومد بازی رو سریع شروع کنه قبل اینکه پاش به توپ بخوره پاش به پای من گیر کرد!:d دیگه هیچی! توپ موند اون وسط همه نگاش میکردن منتظر شدم نیمه اول همونجوری تموم شه ولی داور سوت نمیزد.دیدم اینجوریه یه بازیکنمو اونقد دووندم شاید نفسش تموم شه مصدوم شه داور بازیو نگه داره نشد که نشد آخرش کنشولو خاموش کردم و 3 امتیاز پر :| قیلمم گرفتم ازاین باگ قشنگ فعلا نمیتونم آپ کنم..
آره خدایی ری..ن به بازی!! منم داشتم بازی میکردم توپ رفت اوت خورد به این تابلو تبلیغاتی ها رفت اونور زمین! بعد بازیکن حریف تا اونور زمین دنبال توپ دوید! توپ رو ورداشت داشت میومد اینور! من وسط راه روش تکل زدم! افتاد! توپ هم افتاد زمین! من توپ رو برداشتم رفتم گل زدم! ولی اتفاقی نیفتاد! دوباره بازیکن اومد توپ رو برداشت رفت اوت انداخت!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or