FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما هم هر دو بازی هم فیفا و هم ساکر رو بازی کردیم تو یه کلا خاک بر سر جفتشون این چیه دیگه انگار اینا فوتبال ایران میدیدن که اینا رو ساختن فیفا که فقط برو سانتر گل اونایی که میگن اماتور بازی میکنین اینو بدونن من فقط لگندری بازی میکنم با مناکو منچستر رو سوراخ کردمجالبه ردریگز سه بار با سر گل زد دفاع هم دیگه شلغم تشریف داره تو شیش قدم یک دو میکنی نگات میکنن سوکر هم دیگه بدتر نمیشه سه تا پاس داد هوش مصنوعی هم وجود نداره در صورتی که دموش کاملتر بود .من اینو نوشتم چون فن فیفا بودم و خیلی ناراحتم چون باید کنسول رو بزارم کنار چون من فقط فوتبال بازی میکنم اونم روزی ۱۰ ساعت ولی حالا دیگه هیچ

سلام دوستان من به لایو وصل شدم بعد نقل و انتقالات بازیکنا درست شد یعنی من با رئال بازی کردم درست بود بیل بود
بعد که نت رو قطع کردم و دوباره بازی رو گذاشتم همه به هم ریخته بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم بگم واسه وصل شدن به لایو من یه پروفایل دیگه درست کردم که الان تو اون پرو فایل هم درس نیست نقل و انتقالات ؟؟؟؟؟؟؟؟
)x)x

سلام دوستان من به لایو وصل شدم بعد نقل و انتقالات بازیکنا درست شد یعنی من با رئال بازی کردم درست بود بیل بود
بعد که نت رو قطع کردم و دوباره بازی رو گذاشتم همه به هم ریخته بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم بگم واسه وصل شدن به لایو من یه پروفایل دیگه درست کردم که الان تو اون پرو فایل هم درس نیست نقل و انتقالات ؟؟؟؟؟؟؟؟
)x)x
سلام
بو تو ویرایش تیم اونجا دانلود اسکواد رو بزن 100 درصد که شد برو با خیال راحت افلاین بازی کن
موفق باشی

از کجا بفهمم نسخه ای که گرفتم کمپلکس هست یا نه؟؟
کسی جواب ما رو نداد! ___________________________________ تو 13 همه کار میکردی تو زمین! آخرش توپ گل نمیشد! الان هیچ غلطی نمیتونی بکنی ولی همه موقعیتات گل میشه! واقعآ تخیلی شده فیفا! من با بارسا بایرن رو 4-1 بردم در حالی که مالکیت توپ 68-32 به نفع بایرن بود! و موقعیت و شوتشون هم 2تای من بود.. تو 13 من همیشه مالکیتم از حریف بیشتر بود.. الان خودم رو میکشم 50-50 میشه!! نمیدونم دیگه.. اعصاب ندارم اصلآ.. پیس هم که از این مضخرف تر... بریم همون 13 بزنیم...

واقعی شده دیگه:دیقبلا مربی می‌شدی یه سرچ می‌زدی بهترین استعداد ها رو بدون این که اصلا بشناسیشون کشف می‌کردی!!!الان کسی رو بشناسی اسمش رو سرچ می‌کنی و کسی رو هم بخوای استعداد یابی کنی یک نفر رو می‌فرستی تو یک کشور (مثلا برزیل یا اسپانیا و....) و واسه طرف تعیین می‌کنی چه جور بازیکنی می‌خوای اون هم بهت می‌گه فلان بازیکن ها به دردت می‌خورن!----------------دوستانی که با Squad مشکل دارن:باید اول پروفایل رو بریزید تو فلش و وصلش کنید به کامپیوتر بعد فایل آپدیت رو کپی کنید و از تو همون پنجره ای که میاد از تو قسمت Manage پروفایل رو انتخاب کنید و تیک بزنید و از قسمت Change انتخابش کنید دوباره!بعد روی Save Rehash & Resign کلیک کنید و در آخر از بالا سمت راست فلش رو انتخاب کنید!
اقا ی امیر حسین والا ما تو این بازیسنتر غریبیم ولی شما از اونجایی غریب نوازی و جواب اکثر بچه ها رو مدی چه دوست چه غریبه یه سوال ساده و پیش پا افتاده که دوستان لطف کردن ومن 3 بار پرسیدم و کسی اعتنایی نکرد حالا سوال من:این تنظیمات کنتراست و روشنایی که تو سری های قبلی بود امسال حذف کردن؟ اگه کردن که هیچ اگه نکردن لطف کن بگو گجاست که این چشمهای کم سوی ما نمیبینه؟

کسی میتونه آقایی کنی و چند تا فیلم آموزش نحوه حمله و تاکتیک و اصول ترکیب چینی فیفا 14 رو که روی یوتیوب هست رو برامون آپلود کنه تا مایی که فیفاباز نیستیم هم با دیدن این فیلم های آموزشی فیفاباز بشیم چون شیلتر شکن نداریم .خدا عوضتون بده

اقا ی امیر حسین والا ما تو این بازیسنتر غریبیم ولی شما از اونجایی غریب نوازی و جواب اکثر بچه ها رو مدی چه دوست چه غریبه یه سوال ساده و پیش پا افتاده که دوستان لطف کردن ومن 3 بار پرسیدم و کسی اعتنایی نکرد حالا سوال من:این تنظیمات کنتراست و روشنایی که تو سری های قبلی بود امسال حذف کردن؟ اگه کردن که هیچ اگه نکردن لطف کن بگو گجاست که این چشمهای کم سوی ما نمیبینه؟
قربونت عزیز
راستش الان بازی دم دستم نیست ولی نگاه می‌کنم و خبر می‌دم;)

آقا به بازی اینقدر خرده نگیرین اینا همش تو آپدیت جدید حل میشه
ناشکری نکنید من خودم پیس بازی میکردم برین ببینین با پیس چیکار کردن....پیس3 از اون بهتره

سلام
بو تو ویرایش تیم اونجا دانلود اسکواد رو بزن 100 درصد که شد برو با خیال راحت افلاین بازی کن
موفق باشی

عزیز این روشی که گفتی عملی نیست چطوری میشه با یوزر انلاین آفلاین بازی کرد یا اسکواد آفلاین انجام داد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or